![]() |
#2622 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jesli nie podoba Ci sie gwara Poznanska to wy*******aj stad! Moze Ty napiszesz z jakiego wojewodztwa jestes i tez sie z Ciebie posmiejemy?
19:29 Sir Raseingam [33]: from polska i only remember the vodka :SS Siepa 22:29:32 zabijemy sie razem? oski 22:30:51 ja tam musze lvl w tibi ;p 23:17 Royal The King [89]: zwisa mi pol stolca z dupy 23:17 Tordon Styler [53]: ahsuehuas 23:17 Korust [61]: oi ;/ 23:17 Elinta Goth [127]: hahahahaha 23:17 Tordon Styler [53]: daj dotknac 23:17 Tordon Styler [53]: ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#2623 |
Guest
|
![]() Kibicuje innemu klubowi, ale wczoraj Lech pokazał klase
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2624 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Lokacja: Trojmiasto
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 99+
Skille: 85+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Daroon
Wez sie ogarnij. Nie wiesz o co chodzi a sie ku*wa udzielasz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2626 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
|
![]() Cytuj:
Tak, już nie gram.
![]() |
![]() |
#2627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Stan: Niegrający
Imię: Whisperwind Shadowwalker
Profesja: Elder Druid
|
![]() Pogadamy jak Ci neta naprawia
![]()
18:23 Whisperwind Shadowwalker [105]: you are f*cking moron 18:23 Boskonovitch [104]: nono 18:23 Boskonovitch [104]: i am spanish |
![]() |
![]() |
![]() |
#2629 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mowiac do kogos "wypie**** pyro jeb*na" obrazasz mnie poniewaz jestem rodowitym wielkopolaninem i nie pozwole na to zeby ktos tak pisal a i nie zabronisz mi wypowiadania sie na forum...;] kthxbye ;]
19:29 Sir Raseingam [33]: from polska i only remember the vodka :SS Siepa 22:29:32 zabijemy sie razem? oski 22:30:51 ja tam musze lvl w tibi ;p 23:17 Royal The King [89]: zwisa mi pol stolca z dupy 23:17 Tordon Styler [53]: ahsuehuas 23:17 Korust [61]: oi ;/ 23:17 Elinta Goth [127]: hahahahaha 23:17 Tordon Styler [53]: daj dotknac 23:17 Tordon Styler [53]: ;d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2630 |
Guest
|
![]() nie jest i nie bedzie idolem ale kazdy powie ze mial jakis w sobie dar...a tak wgl to ruscy gorzej barobili polakom niz niemcy, wezmy chocby katyn... czy inne obozy... zreszto jestem na studiach to nie mam histori i nie lubie sie w jej gberac
|
![]() |
![]() |
#2631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flow
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() W sumie Hitlera można postrzegać jako pewnego rodzaju idola, bo on jako jeden z nielicznych w historii spełnił swoje marzenia, a to, że były one nieco "nietypowe" to inna rzecz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
Imię: Adam Ziomus
Gildia: Sibuna
Poziom: 162
Poziom mag.: 74
|
![]() @ OWRZ
Był chory psychicznie, jeśli to uważasz za dar. Katyń obozem? Nie skomentuje. Poza tym radzieckie "obozy" nazywane były łagrami i nawet nie można ich porównywać do niemieckich obozów, jeśli chodzi o skalę zbrodni. Z taką wiedzą to Ty możesz tylko podziwiać Hitlera, racja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2633 |
Guest
|
![]() @Up
Zgodze się z tobą Niemieckie obozy były o wiele gorsze pod względem skali zbrodni niż Rosyjskie łagry, ale w łagrach ludzie się męczyli, kobiety były gwałcone, daleka droga była od baraków do miejsca pracy.. Moim zdaniem łagry były gorsze niż Niemieckie obozy ponieważ jeśli w niemieckich obozach ktos miał zginąć to go zabijano a nie męczyć ludzi aż zdechną tak jak robił to Stalin. ![]() |
![]() |
![]() |
#2634 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
buhahah... odezwał sie... idz lepiej do szkoły zamiast pisac glupoty ;/ a hitler mial dar przekonywania ludzi a Ty masz dar głupoty ;] |
|
![]() |
![]() |
#2635 |
Guest
|
![]() a propo.. czemu lavio konczy z tibio?
|
![]() |
![]() |
#2636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Tu i tam :P
Imię: Cabal Executioner
Gildia: Avis
Poziom: 147
Skille: 95/94
Poziom mag.: 9
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2637 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Świat: morgana
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
Imię: Adam Ziomus
Gildia: Sibuna
Poziom: 162
Poziom mag.: 74
|
![]() Po 1 z "tibią". Po 2 Katyń nie był obozem zagłady, bo sowieci takich nawet nie posiadali. Było to tylko miejsce rozstrzelania Polaków, a nie każde miejsce gdzie giną ludzie jest obozem zagłady, prawda?
Obozy masowej zagłady tworzyli tylko hitlerowcy, miejsca te posiadały jak wiadomo komory gazowe, krematoria, itd - wszystko co potrzeba do szybkiej eksterminacji dużej liczby ludności ![]() Do szkoły chodzę i dużo z niej wynoszę w przeciwieństwie do Ciebie. A Hitler był człowiekiem z chorą psychiką, kompleksem niższości i nadmiarem charyzmy, i na tym polegał jego sukces. Dar przekonywania to za mało, pewnie wiele osób w Twoim otoczeniu go posiada i co z tego? ![]() Dobrze, że Ty masz dar mądrości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2639 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Tu i tam :P
Imię: Cabal Executioner
Gildia: Avis