|
|
#1661 |
|
Użytkownik Forum
|
@Kazami
Nicki za daleko od postaci, jeśli już to EQ w prawym górnym rogu, czasem to co saysują jest zbyt daleko od nich, .JPG i PUSTE OTOCZENIE! 3/10 Ostatnio edytowany przez Avios - 18-11-2008 o 21:48. |
|
|
|
|
|
|
|
#1662 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
Dolaczam sie! A po zatym gosc powiedzial "jestem blokiem" |
|
|
|
|
|
#1663 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2008
|
Pusta przestrzeń, i'm blocking chyba ma być, a tak ogółem 5/10 tak na
początek. |
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
-enough, a nie enought
-jeśli masz zamiar dać EQ to dawaj tak jak jest to w tibi pokazane -nie i'm block tylko i'm : blocking,blocker,blocked -pusto -brak znaku trucizny pod EQ [bo dostał "poison hit'a" nie?] jak na nowe 5/10 @down fixed
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 18-11-2008 o 22:43. |
|
|
|
|
|
#1665 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2008
Stan: Niegrający
Świat: Refugia
|
|
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
- postacie zle obrocone - lokacja dno - kaktusy drzewa , biale gowno jakies wokol nich - ostatnie zdjęcie sie nie wczytuje + png =Chyba prowokacja?? jesli nie to pracuj dalej @down Jeszcze fake converter by sie przydal.
Ostatnio edytowany przez n0_name - 22-11-2008 o 13:46. |
|
|
|
|
|
#1667 |
|
Zbanowany
|
@n0 name To nie prowokacja
poprostu moj brak talentu![]() |
|
|
|
|
|
#1668 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Demono The Fire Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 40
|
|
|
|
|
|
|
#1669 |
|
Użytkownik Forum
|
Powinno być:
blablabla A nie: bla bla bla. Dalej: Dialogi nie są w kolejności, mogłeś ten pierwszy (ten z ,,zimno dziś"_ dać wyżej, a odpowiedź niżej.) Światło z ogniska, źle pada Poza tym, trochę za pusto, ale jest całkiem nieźle. Edit: Dzięki, dzięki. A całkiem nieźle, oznacza ze nie jest tragicznie\źle\strasznie\słabo, ani /dobrze/wspaniale, tylko coś pomiędzy Ostatnio edytowany przez irwin546x2 - 25-11-2008 o 21:26. |
|
|
|
|
|
#1670 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
Cytuj:
Żul says: Zbieram na leczenie strasznej choroby, zwanej niedoborem alkoholu we krwi! A nie: Żul says: Zbieram na leczenie strasznej choroby, zwanej niedoborem alkoholu we krwi! Jak nie to to nie wiem co. IMHO radzę popracować nad gramatyką. _Demono_ Ogień świeci się krzywo, na zielono i jest zbyt wyraźna granica pomiędzy światłem i cieniem. Dialogi kiepskie. Napisałem wyżej o co mi chodzi. Przynajmniej jak na twój 1st fake rozpowszechniony, to rzeczywiście trenowałeś. Albo jesteś dobry jak na totalnego nowicjusza. Down@ Masz poradnik. LINK
Ignorując przeszłość, ściągasz na siebie pogardę innych. Ignorując teraźniejszość, stajesz się leniwy. Ignorując przyszłość, prosisz się o nieszczęście. ........................ R. Newcomb Ostatnio edytowany przez Lagon Night - 26-11-2008 o 16:25. |
|
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2008
Imię: Demono The Fire Knight
Świat: Nerana
Poziom: 40
|
Lagon Night
Dzięki,jeśli chodzi o granice światła,to nie mogę znaleźć innego,jeśli możesz,to pomóż : ) |
|
|
|
|
|
#1672 |
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
|
|
#1674 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Białstok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hassan Muhammed
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 36
Poziom mag.: 33
|
![]() widze ze kozak dziala ;p mam zamiar zrobic fake z wykozystaniem ruchu /\ nie w pełni ale ... XD |
|
|
|
|
|
#1675 |
|
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
|
Kozaku, najpierw naucz się robić normalne fake'i. Potem bierz się za gify.
|
|
|
#1676 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Białstok
Imię: Hassan Muhammed
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 36
Poziom mag.: 33
|
Bocie -.- sprawdzałem tylko czy działa... to niejest zaden fake kretynie...
|
|
|
|
|
|
#1677 |
|
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
|
Jesteś tu od niedawna, a już kozaczysz, jakbyś był tu mistrzem.
1. nie jestem botem, 2. jeśli to nie jest fake, to wy*******aj do działu grafiki, 3. Więc jednak chcesz zrobić fake-gifa. A ja ci mówię, że naucz się najpierw robić normalne fake'i.
|
|
|
#1678 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
I nie obrażaj ludzi kretynie.. ;p
|
|
|
|
#1679 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
@Mostolix
Na bocie to ty chyba jechales podczas robienia grafik do tego gifu -.-" Sam gif jest "fake'em". Czemu? Chocizaby przez to ze jeden z elementow (orc) zalicza sie do tego gowinka. Ale fakt faktem samo wykonanie jest po prostu zjebane. Niestety ale musialbym zaprzeczyc swoje wczesniejsze zagadnienie co do tego fakeu ale w glebi duszy twierdze ze to nie moze byc fake ;< Za brzydkie no i wogole all robione w paincie co nie przypomina normalnego fakeu pomimo ze tego nim jest. A jesli chcesz sie bawic w tego typu bajery to idz do dzialu grafiki i troche pocwicz. I nie obrazaj osob ktore wiedza o tym lepiej niz myslisz... |
|
|
|
|
|
#1680 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
|
Nie ma sensu masowe jechanie newbie'a, ale co mi tam.
Cytuj:
Fake to fałsz, a w przypadku tego forum to fałszywe zdjęcia/animacje/filmy o tibii. Z animacji Mostolix tibijski jest tylko ork, bo to nawet tibijskiej perspektywy niema. @Down To idioto nie rób byle gówna. Mam w dupie, czy to zobaczysz, czy nie. -.-
Jeśli liczycie na to, że w tym podpisie będzie coś zabawnego, lub ładnego, to was po*****oliło. Ostatnio edytowany przez Szufi - 06-12-2008 o 20:09. Powód: Mostolix nie myśli |
|
|
|
|