|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() No to ciąg dalszy odcinka siódmego:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 27-05-2008 o 19:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wieś na zadupiu co się zowie Kraków
Imię: Aneriano
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 8
Skille: 47/47
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Coraz bardziej mi to wygląda na Tibia Tournaments III. Ogólnie bardzo ładnie.
8/10, czemu? Bo ta walka ze smokiem niezbyt przypadła mi do gustu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Jestes miszczem miszczuf.
boskie ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Chyba nie trzeba dużo pisać, drakoniaste*.
>* - boskie<
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ciekawe... bardzo ciekawe...
Akcja może i się nie rozwinęła (aż za bardzo ![]() ![]() Fajne efekty, dialogi bohaterów no i oczywiście podoba mi się ta fabuła ![]() Nie schrzań tego a będzie dobrze ^^
![]() |
![]() |
#86 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 05 2007
Lokacja: Wlochy(Crespellano - Bologna)
Wpisy bloga: 11
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: $
![]() ![]() |
![]() Akcja kogucik Zaje**l i ucik :< Akcja Akcjom ale CuSz to znuf za soper hirol albo soper hirol albo nie troche taki troche taki ale dobra powiemy "Mieszanka Fakowska" Moje uznanie 7/10
![]() P.S Nie lubie mieszanki krakowskiej bo mi smierdzi ![]() Ostatnio edytowany przez Triplonq - 28-05-2008 o 22:56. Powód: wiesz gdzie mozesz sobie wsadzic ta edycje? mam sie przyznac? ***... ci w **** |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Bielsko
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
![]() |
![]() Fake fajny, najbardziej do gustu przypadła mi "rozpieprzona ściana". Naprawdę super.
23:31 You see orshabaal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
|
![]() Mimo tego, że to chyba najlepszy fake ostatnich dwóch lat, nie ma sensu odświeżać. Kontynuacji nie będzie. ^^
@down Chyba zdecydowane, bo o twardym stanowisku jeszcze nie słyszałem. ^^ Ostatnio edytowany przez Glannath - 07-12-2008 o 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]()
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2008
![]() |
![]() Obejrzałem calutki fake i bardzo mi się podoba
Fabuła 9/10 Outy 8/10 Efekty 8/10 Wykonanie 9/10 Ogólnie: 8,7/10
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() No is stało się, po dłuuugiej przerwie THe Truth wraca, nie obiecuje że go skończę, ale w miarę chęci i czasu robię dalej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hahaha! Zgacha? ![]() Jeśli ktoś czegoś nie zrozumiał, niech pyta, a ja chętnie odpowiem, tylko bez debilizmów proszę.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 29-01-2009 o 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() Ło rzesz w pape ;o
ładnie ładnie... ![]() Tylko ta komnata jakaś taka... hmm, moim zdaniem... pusta? Ogólnie spoko 9,9/10 ;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ekhm... On mówi sam do Siebie i to jeszcze na głos O.o(Hardkorowy koleś) Efekty chociaż niema za duży w tym parcie to są fajne. (Dobra poświata) Błędów ort. nie będę Ci wypominał bo sam robię ;>
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: Winterfell
|
![]() Jakoś straciło klimat. Może przez te wszystkie głupawe teksty. Graficznie pięknie, ale w poprzednich odcinkach ten fake wydawał się bardziej poważny. I lepszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2008
|
![]() Fajne fajne dawaj next parta ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2009
|
![]() Nawet mi się podoba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2009
|
![]() Czym więcej partów, tym bardziej fejk traci klimat i swój blask...
Ocena: 8/10 ![]() Ostatnio edytowany przez Riccardo_ - 29-01-2009 o 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() OO To już 6 miechów życia uleciało?
Do połowy bardzo miło mi się czytało, później już było mniej ciekawie, a orty jeszcze pogorszyły sprawę. Elegancka końcówka z aurą tajemniczości. Pan mówiący do siebie trochę dziwny... lekko mocno. Więc się zapytam czemu gada do siebie ![]() Gdy walczą to miecze magicznie im przechodzą z jednej łapy do drugiej. >= ] By było dobrze gdyby nie orty. ;] To może niedługo ujrzę jeszcze nowy odcinek od Speeda i Kopera...
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Critical error!, nic nie piszcie zara naprawie... chyba xD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Retrospekcja odnosnie ostatniego odcinka ![]() ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 11-07-2009 o 21:35. |
![]() |
![]() |