|  06-11-2008, 19:59 | #2781 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 11 2007 Lokacja: Marienburg Wpisy bloga: 38 Posty: 888 Stan: Na Emeryturze Imię: Michael de Löwe Profesja: Elite Knight Gildia: Die Kreuzritter Świat: Deutschordensst Poziom: Gut Skille: SehrGut |   Ponawiam!!! Jeszcze jest dużo miejsc! Złaszać się! Rekrutacja! Fake Pt. „Rangnarok Book: Soura Tales” Ukryty tekst: 
 Szablon: Imię: Klimatyczne (Np. Assasyni coś ala arabskie, Król Gór jak barbarzyńca itd.) Nazwisko: (tak samo) Pseudo: (Tylko dla Zbuntowanych shinto, koczownika-szefa i Król Gór) Charakter: (Na świecie nie ma samych małomównych, skromnych, odważnych i dobrodusznych) Outfit: (KLIMATYCZNY DO DANEGO STANOWISKA, nie chce widzieć Warriora na stanowisko dyplomaty biskupa, noblemana na Króla Gór czy Mage na role Assasyna…) <<< Historii macie nie dawać bo zwykle jest tak że nie znacie historii świata i popuszczacie wodze fantazji albo znacie historie i też popuszczacie wodze fantazji ...>>> Każdy z was ma prawo(a nawet obowiązek…) zgłosić 2-3 różne postacie na różne miejsca, wybiorę najlepsze, głównie pod względem wyglądu postaci (Może być nawet tak że jednej sosby przyjmie wszystkie zgłoszenia)… ZGŁOSZENIA TYLKO NA PW!!! Przyjęci - Lova - Zbuntowana Kapłanka Shinto, Doradca Króla Assasynów - Gargoin - Członek Gidli Kupieckiej Vicario - Dark-Master - Zbuntowany Kapłan Shinto - Szufi - Zbuntowany Kapłan Shinto i Doradca Króla Assasynów... | 
|   |   | 
|  | 
|  07-11-2008, 08:23 | #2782 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 05 11 2008 Lokacja: Suwałki Posty: 8 Stan: Na Emeryturze Imię: Advent Child Gildia: Gildia Trzymająca Władzę Świat: Dragon Ball Poziom: 666 Skille: 666 Poziom mag.: 66   |   Ponawiam !!!. Proszę o podawanie: *Nicku : Naruto *Broni : 2 Kunai *Wioski : Konoha - UWL *Celu : Stać się Hokage * Wieku : 12 Lat * Charakteru : Lekceważący * Specjalności : Bunshiny Zapisani: *Momochi - Zabuza Momochi - UWM *Czarko - Neji Hyuuga - UWL Ponawiam !!!. Proszę o podawanie: *Nicku : Goku *Specjalizacji : Fale uderzeniowe *Pochodzenia : Vegeta *Celu : Ratować Ziemię *Rasy : Sayian Zapisani: *Hikari - Sayian *Wykos - Sayian | 
|   |   | 
|  15-11-2008, 11:21 | #2783 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 11 2008 Posty: 40 |   Ukryty tekst: 
 Mam już: Nick: Warkis(to ja) Szkolony w zakresie:Magia Specjalne: Cienie wojowników (przyzywanie nieumarłej duszy wojownika). Pochodzenie: Podziemia. (Nie znane dokładnie położenie). Rasa: Elf. Charakter: dobry. Proszę podawać te same nazwy rubryk. P.S. Potrzebuje 1 dobre ludzia, 1 złego elfa i reszta to ludzie chaosu. Ostatnio edytowany przez Franek_i_Kimono - 15-11-2008 o 13:12. | 
|   |   | 
|  16-11-2008, 12:36 | #2784 | 
| Użytkownik Forum |   Rekrutuje do Przygod Zdzisia potrzebuje -2 kolegow dla Zdzisia (jeden od dziecka, drugi swiezo poznany w wojsku) -paru wiesniakow -3 typy wojownikow: lucznik, zolnierz, kapitan -2-ojke dzieci | 
|   |   | 
|  18-11-2008, 22:45 | #2785 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 11 2008 Posty: 40 |   Poszukuje ludzi, ale nie do "Demca". 
				__________________ Rozwiąż rebus: Podpowiedź kogo chcemy wyrzucić z forum. Zawiesił kurtkę na Wieszaku i doznał szoku. Jako Użydkownik forum poudaje szkodnika. //////ładuje odpowiedź------- Alert: blocked by moderator. Ostatnio edytowany przez Franek_i_Kimono - 29-11-2008 o 11:33. | 
|   |   | 
|  25-11-2008, 16:54 | #2786 | 
| Użytkownik Forum |   Arashel@ Imię: Yamanis Nazwisko: Ratrous Charakter: Małomowny,celny,rządny przygód,chętny do działania w grupie,lubi ryzyko,sprytny. Outfit:  edit: Przedstawiciel rodziny królewskiej z lasu 
				__________________ Ukryty tekst: 
 Ostatnio edytowany przez Noradin - 25-11-2008 o 17:03. | 
|   |   | 
|  06-12-2008, 22:34 | #2787 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 11 2008 Posty: 40 |   PONAWIAM!!!!!!!!!!! 
				__________________ Rozwiąż rebus: Podpowiedź kogo chcemy wyrzucić z forum. Zawiesił kurtkę na Wieszaku i doznał szoku. Jako Użydkownik forum poudaje szkodnika. //////ładuje odpowiedź------- Alert: blocked by moderator. | 
|   |   | 
|  12-12-2008, 16:36 | #2789 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 11 2007 Lokacja: Marienburg Wpisy bloga: 38 Posty: 888 Stan: Na Emeryturze Imię: Michael de Löwe Profesja: Elite Knight Gildia: Die Kreuzritter Świat: Deutschordensst Poziom: Gut Skille: SehrGut |   Rekrutacja! Fake Pt. „Rangnarok Book: Soura Tales” Potrzebuje : 
 Imię: Klimatyczne (Np. Assasyni coś ala arabskie, Król Gór jak barbarzyńca itd.) Nazwisko: (tak samo) Pseudo: (Tylko dla Zbuntowanych shinto, koczownika-szefa i Król Gór) Charakter: (Na świecie nie ma samych małomównych, skromnych, odważnych i dobrodusznych) Outfit: (KLIMATYCZNY DO DANEGO STANOWISKA, nie chce widzieć Warriora na stanowisko dyplomaty biskupa, noblemana na barbarzyńskiego Króla Gór czy Mage na role Assasyna…) <<< Historii macie nie dawać bo zwykle jest tak że nie znacie historii świata i popuszczacie wodze fantazji albo znacie historie i też popuszczacie wodze fantazji ...>>> Outfit musi posiadac chociaz jeden ruch! Każdy z was ma prawo(a nawet obowiązek…) zgłosić od 1 do 5/6 postacie na różne miejsca, wybiorę najlepsze, głównie pod względem wyglądu postaci (Może być nawet tak że jednej osoby przyjmie wszystkie zgłoszenia)… ZGŁOSZENIA TYLKO NA PW!!! Przyjęci: - - - - - - Ostatnio edytowany przez Arashel - 13-12-2008 o 12:17. | 
|   |   | 
|  14-12-2008, 13:38 | #2790 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 14 12 2008 Posty: 51 |   Nadrill - zaśpiewany bard z głosem Mandaryny. Cool... Kochany Zajączku, czyżby nie masz pomysłów na fejk? Ściąganie od Losuxa jest złe... | 
|   |   | 
|  18-12-2008, 12:13 | #2791 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 13 12 2008 Lokacja: Nowy Targ Posty: 13 Stan: Aktywny Gracz Imię: Kaus Tamus Profesja: Knight Świat: Nerana Poziom: 19 Skille: 51/49 Poziom mag.: 2 |   Rekrutacja do fake pt. "Wojownicy Honoru" Są miejsca: Strona dobra: Elf Żebrak Biali Magowie (łącznie 4 biali magowie) Wojownik Łucznik Mag Centaur Wariat Wariatka Dowódca Armii Króla Dowódca Białej Armii (białych magów) Księżniczka Strona zła: Czarnoksiężnik Straszny Wódz Półsmok Krwawy Lord Armia Krwawego Lorda (30 miejsc) | 
|   |   | 
|  18-12-2008, 21:02 | #2792 | 
| Użytkownik Forum |   narcredzik@ chcę być krawawym lordem Arashel@ król strefy gór i lodów mi pasuje Ostatnio edytowany przez Gormitas - 19-12-2008 o 15:08. | 
|   |   | 
|  19-12-2008, 02:27 | #2793 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 12 2008 Lokacja: Radom Wiek: 31 Posty: 28 Stan: Na Emeryturze Imię: Nie powiem... Profesja: Royal Paladin Świat: Aldora Poziom: 78 Skille: 71/65 Poziom mag.: 9 |   @narcredzik Chcę być Strasznym Wodzem. Muj outfit   Jak byś chciał masz tu opis mojego chara Imię: Devous Pseudo: Dev Charakter: rządny władzy,krwiożerczy,zabije każdego kto stanie mu na drodze. 
				__________________ Hehehehe...Futrzak ma podpis  Fajne legi conie?   Ostatnio edytowany przez Futrzak - 19-12-2008 o 02:39. | 
|   |   | 
|  19-12-2008, 09:24 | #2794 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 06 2008 Posty: 80 |   | 
|   |   | 
|  19-12-2008, 13:37 | #2795 | 
| Użytkownik Forum |   blach blach. Witojcie, postanawiam zrobić fake pt. ,,Rewolucja".Outfity muszą być takie XVII wieczne, czyli płaszcze, szable, itd. Jeśli chodzi o bronie, potrafię je zrobić sam (chyba jedna z niewielu rzeczy która mi w fake'ach wychodzi ;p). Co do fabuły Fake'a - Grupa ludzi, idąc pod teorią oświecenia, organizuje bunt przeciwko królowi. Może i nie wydaje się toto zbyt skomplikowane, czy też wielkie, postaram się to zrobić porządnie - i głównie dla wprawy  . Potrzebuję Rewolucjonistów, ludzi pełnych idei oświecenia. Będą potrzebni euntjaziści, machający wesoło flagą i wypisujący hasła wzywające do walki na murach i ,,prawdziwi" rewolucjoniści, tacy którzy konspirują, ukrywają się, organizują walkę, układają plany długofalowe... Co do świata - istnieją bronie, w niektórych miejscach funkcjonuje kolej, jest przemysł, występuje magia, choć w nieco innej formie. 
				__________________ Jestem zły? Przeze mnie, zabiłeś swą żonę, twój pies zdechł, a nowy Fallout zeszedł na psy? To... ...Napisz notkę. Ukryty tekst: 
 | 
|   |   | 
|  19-12-2008, 17:11 | #2797 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 12 2008 Lokacja: Radom Wiek: 31 Posty: 28 Stan: Na Emeryturze Imię: Nie powiem... Profesja: Royal Paladin Świat: Aldora Poziom: 78 Skille: 71/65 Poziom mag.: 9 |   @Devus Jakbyś niezauwarzył napisałem Devous a nie "Devus" i już masz rużnice. @Shiz Ja pozłączałem 3 outfity by CipSoft i wyszedł mi new out. (Nikt nie zrobi outa bez użycia czegoś od CipSoftu) 
				__________________ Hehehehe...Futrzak ma podpis  Fajne legi conie?   Ostatnio edytowany przez Futrzak - 19-12-2008 o 17:16. | 
|   |   | 
|  19-12-2008, 17:24 | #2798 | 
| Just an Orange Data dołączenia: 06 04 2008 Lokacja: Płock Wiek: 31 Wpisy bloga: 34 Posty: 1,242 Stan: Aktywny Gracz Imię: Tiglatpilezar Profesja: Knight Świat: Eternia Poziom: 31 Skille: 65/64 Poziom mag.: 4   |   Jak to nie? Łap to dla przykładu:  100% by me. @Down: Kij wie. Jakiś potwór. 
				__________________  Literka Z, literka K, literska S jak ZKS! Gargoin na Last.fm! Notka dla Gargulca. Ostatnio edytowany przez GargoinX - 19-12-2008 o 17:30. | 
|   |   |