|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#10461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: CHełm
Stan: Niegrający
|
![]() Ima o bohy sie nie martw bo Tyle co sciagnelem z ludzi (100~par) to na troche wojny starczy. To powiedz im niech z domu wyjda te chelmskie vision bo narazie raz dyja spotkali to od tamtej pory po 18 z domu nie wychodza pozdro imciu
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#10462 |
Guest
|
![]() Hmm tylko 100k czyżby zwidek na blessy i aola nie miał?
![]() |
![]() |
![]() |
#10463 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
![]() Al Capone ? Macki osmiornicy siegaja do Gdanska...
D***** j***** idz pod gh Zwidek, domek Katrili to zobaczysz czy niema na blessy...
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 08-12-2008 o 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: PYRLANDIA
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 165
Poziom mag.: 8
|
![]() Co wy posrało
http://karma.wrzuta.pl/audio/jPZjg5p..._-_lech_poznan the best ![]() http://www.wrzuta.pl/audio/LEfZCJPak0/cracovia_jg the best ![]() --------------------------------------------------------------------------- Co do wojny wypowiem się raz jeszcze.. ILE RAZY BYŁO TAK ŻE NA FURORZE MIELIŚCIE DOJECHAĆ Vision & Dusk~.. będzie totalna porażka coś typu spieprzający draco z openki na ph xd Myślicie że teraz się wam uda?.. Za dużo ich to raz.. Po drugie wydaję mi się że mają znaczną różnice lvlową.. ![]()
![]() |
#10465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Nie mam pojecia co o tym sadzic nie ,żebym cos do was miał jestme spokojnym graczem nie pcham sie do kazdego nie lize/wyzywam nie robie jakichkolwiek glupich wyskokow i mialem nadzieje ze sobie normalnie bd w dalszym ciagu gral acz chyba sie przeliczylem.
Nie wiem co mam o Was sadzic nie bylo wojny nie bylo pa jak dla mnie bylo ok ale widze ze sie zaczelo.Nic do nikogo nie mam ,dajcie mi normalnie grac ; o |
![]() |
![]() |
![]() |
#10466 |
Użytkownik Forum
|
![]() Macie Filmik Jak Mnie zabiliscie na debugu ?;> jak macie to dajcie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10467 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj tak, spingowalismy cie odrazu ^^!
@freneter zara sie dowiem ocb ![]()
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10468 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sam misiek pisal ze dostal debuga Wiec nie kozakuj imargam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10469 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10470 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Lokacja: B-stok
Imię: Montura
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
Poziom: 170
|
![]() Cytuj:
Btw. nie uwazam zeby Rafal kozaczyl, zawsze byl wporzadku. A wojna wybuchla przez jedno troche za duze "ego" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10471 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10472 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2008
|
![]() pawel zapytaj tych twoich kolegow czemu nie wychodza na dwor po 18 ? po ostanim spotkaniu ?
i jak tam wrazenia po wczoraj ? grubas sie obsral ? chcial przykozaczyc czy co ? bo nie wiem o co chodzi ? vision cos puste bez nas ? teraz duskow sie prosicie i pewnie dupe lizecie ! czemu hiper popiol zostawil kolegow i spierdoli na gore stracic pz ? Ostatnio edytowany przez grubas__oi - 08-12-2008 o 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10473 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2008
|
![]() Pan GLACA niech sie wypowie bo on ochroniarz i cwiczy na silowi HAHAHA najwiekszy fajter przez kabel.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10474 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
|
![]() Cytuj:
TO MY ZIOMKI Z ZASADMI ! A TEN CO NIE ZNAMI NIECH SPIERDA LA ! KU RWO SPRZEDAŁEŚ JESTEŚ PRZEGRANY ! SPOTKASZ NAS BEDZIESZ PRZEKOPANY ! Zrozum te słowa a zrozumiesz dlaczego to wy stoicie w PZ !
Szacunek i zasady są tutaj najważniejsze.. Ostatnio edytowany przez Glaca - 08-12-2008 o 15:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10475 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10476 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo jestes Frajerem bez zasad ? I nie wiesz co to jest ulica ? Widze ze Gruby huligan z Ciebie jest pewnie tam na*******asz wszystkich w szkole i nie dygasz nikogo nie wariacie ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10477 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miales okazje zeby sie spotkac, czemu tego nie zrobiles ? Mowiliscie ze nie macie pieniedzy, ja stawiam na to, ze jestescie obsrancami i dziecmi Neo
![]() |
#10478 |
Użytkownik Forum
|
![]() @freneter
Zwidek skontaktuje sie z toba w grze, mowil ze troche parceli od ciebie doszlo ale raczej ci wybaczy to ![]() Ciekawi mnie kim ty grales na Furorze gensty bo tylko jeden z was byl takim elo elo ktory kozaczyl... byl nim Damian Talakim, reszta z was n******* wykonywala polecenia, tera nagle jak wojna wybuchla to kurwa zlodzieje, wyzwiska. To jest wlasnie prawdziwa twarz, smiecie bez zasad, bez honoru. I ty suhay nie w**** mnie do jednego wora z nimi bo albo masz dobrego dilera albo o Furorze wiesz tyle co ci koledzy z carlin naopowiadali Te chary ktore wam wybocil Lukasz, Burn powinniscie zrokowac bo to wstyd aby tak sprzedac ziomkow ktorzy byli dla was fair. Rafal i kilku innych dolaczyli do mari aka nie umiem sie wyslowic tylko dlatego ze to ich ziomek, ale moim zdaniem to oni powinni olac to i dac retired a nie pomagac temu matolowi, wystarczy ze weszli do piekła za tym osłem.
Ostatnio edytowany przez Veltaxio - 08-12-2008 o 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10479 |
Użytkownik Forum
|