![]() |
#4161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4162 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Fajne, tylko, ze to nie ma nic wspolnego z manga, lub anime ^^' @topic Rozpoczyna sie mania sciagania ! Pobieranie ''Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora'' dobiega konca, a potem ''chaos;head'' (czy, jak to sie tam pisze) , lub cos innego (jeszcze zobacze). Wazne, ze bedzie co ogladac od 12 grudnia =]
![]() |
![]() |
#4163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Illya
Fanatyzm religijny (a moze po prostu niezdrowa poprawnosc) w tym kraju jest zalosny. A sam plakat ciekawy, czyzby mala Revy? ![]() @Up Widze, ze idziesz za moja rada (opisem) xD Ostatnio edytowany przez Grocix - 08-12-2008 o 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4164 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Hmm, C;H w 9 ep wyjasnilo sie pare rzeczy, kiedy 10 ep?
![]()
![]() |
#4165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() w tym albo w nast tyg. : p
Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
#4166 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Chaos;HEAd wychodzi w czwartki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Ile epów liczy seria, lub raczej ile bedzie? Bo jestem nią zainteresowany a nie lubię ściągać anime przed ostatnim odcinkiem serii.
![]() |
#4168 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Nari
Podobno 12, takze zostaly 3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4169 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() C;H
Ukryty tekst:
![]() |
#4170 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#4171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Bede tu pisać tak długo i dawać imgi puki mnie jakiś Fa? nie zbanuje.
Btw any ideas co mogłbym se tera torrentem sciągać? Ten mój plan żeby grać w w3 i zarazem sciągać anime z niezabujczą prędkością działa aż za dobrze.... już mam 3 serie do obejrzenia i zaraz bedzie 4ta ale niemam pomysłu co by znów se dodać , ideas? Chaptery Historys Strongest Discipline Kenichi mi siem skończyły... waiting patiently. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4172 |
Fallen Angel
|
![]() Wlasnie ogladam specjalny odcinek dragon balla. Milo widziec to znowu. Przypomina sie RTL
![]() @edit Nie wiem czemu tnie sie to dramatycznie :/ Mimo to dobrze było poczuć ten klimat. Chyba ponownie obejrze całego Dragon Balla ^^
Va'esse deireadh aep eigean... ![]() Ostatnio edytowany przez Gangrel - 09-12-2008 o 02:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4173 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zastanawialiscie sie kiedys jakby wygladalo robienie "tego" z dziewczyna otaku? Tak:
Ukryty tekst:
Obrazek specjalnie dedykowany Rayzie! Ostatnio edytowany przez Grocix - 09-12-2008 o 09:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4174 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4175 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#4176 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Obejrzalem 10 ep RtVC2, w miare znosny. Chyba poraz pierwszy obejrzalem caly ending i zauwazylem, ze jest chyba motyw:
Ukryty tekst:
10 ep Clannada tez obejrzany. Ukryty tekst:
@Edit Serwis joemonster.org wkradl sie do pokoju... Rayzy! Zdjecia: http://www.joemonster.org/art/10391/...ochac_pokemony Ostatnio edytowany przez Grocix - 09-12-2008 o 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4177 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
Oglądałem w necie, link: http://urlguard.net/l/http://www.jum.../index_en.html
![]() |
![]() |
#4178 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hhaaha,wolny jesteś jak dałem linka do oryginalnego serwisu już dawno (16.11.08).. http://www.sankakucomplex.com/2008/1...are-collector/ a jak by cosplayowiczka wyglądała jako facet? http://www.sankakucomplex.com/2008/1...vita%e2%80%9d/
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 09-12-2008 o 12:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4179 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Buhahah miałem tylko oglądać ale nie wytrzymałem Ray ;p rozbiłeś mnie na kawałki 2 linkiem ;p tez muszę zacząć na treningi przychodzić w stroju Haruhi xD
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4180 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam mase linków to tego typu akcji jap.
![]() btw: ty zyjesz?! a premiery mang na mokonie juz czekają... ---------------------------------------------------------------------------------------- to love ru ch.128 X.x Ukryty tekst:
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Tompior - 10-12-2008 o 20:27. |
![]() |
![]() |