![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Moim skromnym zdaniem (mozecie mnie zlinczowac) powinno sie zrobic LVL MAKSYMALNY np 200/300 ludzie bili by a potem byloby tak jak w WoWie ze zaczyna sie gra zespolowa szukanie itemkow itp a nie na*******anie ciagle tego lvla
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Prawdziwy rookstayer nie będzie marudził. Bo pamięta czasy kiedy nie było durnego banku na rooku i wie jak sobie poradzić. Sam fakt, że będzie można całą kase dalej zamieniać na platynki jest dla mnie kpiną. A co do golemów - prawde mówiąc mnie to wali. Ale jak czytam takie coś "Golem jest istotą stworzoną magicznie z żywiołu ( np ognia ) jak i surowca typu stal lub skała." to się we mnie gotuje. Golemy to żydowskie potwory, ulepione z gliny monstra które zostały poświęcone przez rabinów i powołane do życia. Więc nie piszcie bzdur jeśli nie macie o tym pojęcia. A update jak update - kilka nowych miejsc do podbicia sobie liczby pikselowatych cyferek poprzez zabijanie innych pikseli. Gl&hf in game
![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Wylogujcie się na terenie, który po update będzie PACC Zone, a powinniście tam zostać xD
@Edit Napiszę, że to działa do tej pory (był PACC, to się tam siedzi ciągle), bo już widzę posty typu: "Wylogowałem się na Edron i mnie wróciło ;[". |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() @up
Bystrzaku juz to niedziala od 4(?) udpatow poniewaz jest darmowy tp do swiatyni
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
|
![]() @3up
A ja sądzę, że jemu chodziło o golemy z DnD, który jest chyba najbardziej klimatycznym RPG'owym systemem. Kompletnie nie rozumiem wzburzenia tych pro elo RPG'owych wymiataczy, którzy nigdy nie grali w takie gry Jak Baldur's Gate, czy chociaż Neverwinter Nights. IMHO te golemy w laboratoriach są bardzo klimatyczne, podobnie jak całe miasto. Jesli chodzi o screeny i zapowiedzi, update'owi dałbym jakieś 9/10 (nowe czary przeciętne, i nie podoba mi się nazwa "mutated", która akurat niezbyt trzyma klimat, lepsze byłoby coś w rodzaju "enormous" "monstrual" etc.) Czekam na update, spodziewałem się, że będzie później. @do tego kogoś kto rzucił link do artykułu na tibia.org. To nie jest kwestia updatu, tylko ludzi. Ktoś potrafił napisać taki artykuł, ale dzisiaj niestety dla większości liczą się tylko cyferki a stronę klimatyczną olewają/nie dostrzegają jej. To ludzie w większości tworzą klimat w MMO. Nie myśli się o odkryciu sekretów Yahalar, tylko o tym, czy na tych golemach będzie się dobrze expiło. Akurat uważam, że Cipsoft poprawia tę grę. Gdyby nie "nowe odkrycia" to nie mielibyśmy nawet Edron. Oczywiście, nie można przesadzać w drugą stronę, liczę, że kolejny update także będzie dopracowany i, co najważniejsze, zrobiony z pomysłem. Ostatnio edytowany przez Virlan - 10-12-2008 o 15:15. |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2008
Lokacja: Kentaki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yanuse Xantlen
Profesja: Paladin
Gildia: jedna z lepszych
Świat: Astera
Poziom: Big
Skille: Big
Poziom mag.: 0o
|
![]() Swietny pomysl z tym limitem zbroi dla magów. Kolejne dobre posuniecie to ograniczenie kasy dla rookstayerow w banku ( jak ktos wczesniej zauwazyl rook jest to chwilowy przystanek w drodze do meina). Jak ktos gra w tibie po to zeby grac na rooku to niech lepiej sobie pogra w sapera, tam sie wiecej dzieje.
Przestancie sapac co niektorzy ze update blee itp, rzygi mnie biora jak to czytam. Po prawdzieto kazdy z was sika pod biurkiem na mysl o czyms nowym. |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
\/ Cytuj:
Jeśli gówno wiesz, mów tyle samo.
![]() |
#48 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Wpisy bloga: 4
Imię: Aevolana Zamizuelin
Profesja: Druid
Gildia: --
Świat: Vinera
Poziom: 27
Skille: --/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Cytuj:
@top kurcze szkoda ze nie jakos potem jak się już z ocenkami wygrzebie, no cóż wejde chociaż na chwilke zawinąć do mikołaja;d Cytuj:
Tibia spoko giera, ale umiar trzeba zachowac ![]() http://forum.tibia.pl/group.php?groupid=178 Jeśli grasz D lub ED to smialo ![]() Ostatnio edytowany przez Aevolana - 10-12-2008 o 15:35. |
|||
![]() |
![]() |
#49 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
"rzygi mnie biora" - wyjdź "kazdy z was" - wyjdź i na przyszłość mów za siebie "sika pod biurkiem na mysl o czyms nowym" - "fajnie" się masz |
|||
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2008
Lokacja: B-ce
Imię: Deras Arim
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 80+
Skille: 10+
Poziom mag.: 17
|
![]() Nie płaczcie że będziecie mieli ograniczone konto w banku. Na co wam tam tyle kasy ? Wydajecie na aole lub blessy ? Jak mówisz że to denny upek to nie graj i tyle, mi też się nie podoba wiele zmian ale w dupie to mam. Są to są nikt mi nie każe zabijać nowych potworów lub używać nowych czarów.
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
|
![]() i party buff tylko dla premium -.- ... itd
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2008
|
![]() Czy ten artukuł pisał ktoś z niedowładem odydwu półkul mózgu?
Napisane jest 18 CET, OCZYWISCIE NIE W ARTYKULE Do tego pANA co to napisał: "Czas środkowoeuropejski (ang. Central European Time, CET) – czas słoneczny średni południka 15 stopni długości geograficznej wschodniej, który różni się o 1 godzinę od czasu uniwersalnego: UTC + 1h. W Polsce czas środkowoeuropejski obowiązuje w okresie zimowym (tj. od ostatniej niedzieli października do ostatniej niedzieli marca). Czas środkowoeuropejski jest najszerzej stosowanym w krajach Unii Europejskiej. Pierwotnie czas ten był używany w krajach środkowej Europy m.in. w Niemczech i Polsce. W 1940 roku został wprowadzony przez niemieckie wojska okupacyjne (czas berliński) we Francji i Holandii, gdzie został zachowany po wojnie. W Hiszpanii wprowadzono go w roku 1946. Czas ten był wprowadzany także w Wielkiej Brytanii i Irlandii (w czasie II wojny światowej i w latach 1968–71) oraz w Portugalii (w latach 1966–76 i 1992–96), ale ostatecznie wrócono do czasu zachodnioeuropejskiego. Obecnie w Anglii i Walii ponownie rozważa się wprowadzenie czasu środkowoeuropejskiego." Cytat z http://pl.wikipedia.org/wiki/Czas_środkowoeuropejski Czyli do wója mamy update do 19, a nie do 18. Prosze o poprawienie newsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez hellohell - 10-12-2008 o 15:40. |
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]() A ja się spytam - ktoś coś wie o nowych serverach? Mogliby stworzyć w końcu coś konkretnego...
|
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() niedługo nie będzie jak bez pacc grać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT Użytkowników czytających ten temat: 60 (zarejestrowanych: 11, gości: 49) Gormitas, kroolas, Ganci., --Cienius--, Manshoon, informat6, Addams, Aevolana, the_real_LORD, Maxxer oooooooooooooo poruszyło info Ostatnio edytowany przez Gormitas - 10-12-2008 o 15:53. |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Daleko!
Imię: Zeriel Regon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 46+
Skille: 82+/65+
Poziom mag.: 14
|
![]() Mam nadzieje ze w następnym upie zrobią tak ze facc będzie tylko w carlin i około do hillsa a reszta będzie dla pacc i wreszcie będzie sprawiedliwie i nikt nie będzie płakał.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
|
![]() Cytuj:
Cytuj: