![]() |
#701 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Weźcie spotkajcie się w rl, załóżcie kółko wzajemnej adoracji, razem raźniej, przynajmniej będziecie coś robić, a nie siedzicie na dupach na forum i tylko kraj kraj kraj |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Oln <3
Stan: Niegrający
Poziom: xx
|
![]() @up
Tylko potwierdziłeś to co ONI(bo nie mam czasu nicków wymieniać) mówili na twój temat. Nikt mi nie kazał wybierać MM? Wprowadziłem się na nowe osiedle i było tam tylko MM. Co może powiesz, ze miałem się przeprowadzić albo czekać pół roku na Vectre? =.= Jak ci coś nie pasuję to idź sobie do innego topicu, bo my Cię tu nie potrzebujemy. My się tu sobie nawzajem wyżalamy, wspieramy psychicznie i takie tam inne bzdety, a tu przychodzi taki jeden "psuj klimatu" i wszystko "psuje".
![]() |
#704 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ja 6, więc się ciesz. Jaki rym -.-' Ja Vectra lub Chello. Co lepiej ?
![]() |
#705 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Gdynia
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Skille: 10/10
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Cytuj:
Zapraszam PANA do przeczytania moich postów od 6 tematu. Tyle.
09:58 You see a rope. It weighs 18.00 oz. oO? Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2008
|
![]() Extra...
Szkoda ze normalnie nie da sie pograc ale ci z MM se w h*ja polecieli obiecali ze zrobia do konca jakiegos tygodnia... ciekawe kiedy tak okolo sie skonczyly lagi rok dwa lata temu :[ Ja mam pecha bo w pazdzierniku podpisalem umowe na rok ![]() ehh... szkoda szkoda szkoda!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
|
![]() : < <
MM SuX. o0 No, ale z drugiej strony nie gram w Tibie i o niej nie myślę, więc dzięki MM zauważyłem pewną łądną dziewczynę i może coś z tego będzie ; d Chciałbym ; )
![]() |
#708 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xiuek
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() A ja przez MM straciłem szansę u pewnej ładnej dziewczyny -,-
A wgłębiając się w ten temat to przez to, że nie grałem w Tibie w końcu odważyłem się na ten pierwszy krok (a miałem poczekać aż moja koleżanka nas zapozna) noi po 2h JAK DEBIL wyznałem, że ją kocham............................................ ........................ No i tera robi sobie ze mnie BK z koleżankami już od miecha -,- Nie ma dnia bez nieprzyjemności związanych z nimi :// |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() <lol> ja też poznałem laske ^^ na imprezie ^^
ale Lol to jest normalne ![]() ![]() troche mi sie chce smiac chce z waszych postów ![]() ![]()
09:58 You see a rope. It weighs 18.00 oz. oO? Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Spodziewałem się, że tak to zrozumiecie ; d Rotfl nie no przestań. Tylko ona mi się tak zaje*iście podoba. Chyba najładniejsza jeżeli chodzi o dziewczyny jakie miałem. No i wogle extra&kul. Nie chodzi o poznanie tylko o coś więcej. ; D : ) @Xaviour Szczere. Współczuję. No, ale co zrobisz? Niektóre laski takie są. ; \ Ja takiego błędu nie zrobiłem i zobaczymy co będzie. Wiesz, że w moim przypadku jest podobnie ? Koleżanka chce mnie z nią zapoznać, ale to trochę, a nawet bardzo no nie wiem ... "dziecinne". Nie no może to złe określenie, ale wiadomo ocb. Jak nam się temat zmienia. ![]()
![]() |
#711 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
Głodny o chlebie lubi gadać... I to ja jestem dzieckiem? :\ Ja psuję klimat? Chłopaki, było tu tak smutno, a wy tu nagle o dziewczynach gadacie i atmosferę umilacie... NIE PSUJCIE KLIMATU GROZY I ŻAŁOBY. I w ogóle proponował wam ktoś pracę w Bravo, ew. w 13tce? Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 10-12-2008 o 22:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#712 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up ignored :*
Cytuj:
![]() ide odsypiac narazie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |
Użytkownik Forum
|
![]() no dzięki Shea xd
Ja tam się rozpisuję na pół strony about my love story - =.=' a ty nie raczysz przeczytać ^^ CytrynowySorbet, bo my jesteśmy Pro Gamer'ami i sobie gadamy o czym chcemy, a ty się musisz do nas dostosować. @topic. "fcionsz" lagi. Cytuj:
Ignored.
Gratz ~~ Ostatnio edytowany przez Aae - 10-12-2008 o 22:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam mam 15 lat i nigdy laski na kolanach nie miałem ; ddd
I nie żebym był jakiś zjebany, tylko wcześniej nie odczuwałem potrzeby posiadania laski, a teraz jak sie zakochałem to nie miałem doświadczenia -,- @Sorbet Jesteś nieźle zjeebany skoro takie rzeczy do podpisu wstawiasz ![]() Ostatnio edytowany przez Xaviour - 10-12-2008 o 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xaviour patrz na podpis tego idioty "CytrynowySorbet"
Rozumiem. Też tak mam, że nie odczuwam jak to powiedziałeś "potrzeby posiadania łaski", ale jak, któraś wpadnie mi w oko to czemu nie : ) Wogle to kocham dziewczyny xd. Chodzi o te ładne of course. @CytrynowySorbet czego się czepiasz, znalazłeś sobie jakiś temat i chcesz być gwiazdą. Idź się wypowiadać w jakimś innym temacie, bo w tym raczej już nie zabłyśniesz.
Gratz ~~ Ostatnio edytowany przez Aae - 10-12-2008 o 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja zobaczyłem, że można tu się zwierzyć komuś miłemu jak Aae, a tu Ci wchodzi Sorbet i robi BK z ciebie tak samo jak ta dziewczyna. -,-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Thx ; ) Też Cię lubię ; d CytrynowySorbet - olewać takich ; \ ; xxx Ja spadam. ; d narka ; ] @topic lagi dalej .
![]() |
#718 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Imię: Litin Kaire
Profesja: Elite Knight
Gildia: Silent Force
Świat: Candia
Poziom: 300
Poziom mag.: 10
|
![]() Ej chlopcy, koledzy, przyjaciele z tego samego internetu naszego kochanego, to temat o problemach multimedii, a nie o problemach zyciowych xD Opowiadajcie sobie opowiadania erotyczne na priv, gg albo nie wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jedyna miejscówa gdzie da się expić (szybko) na tych lagach to ice witch tower.
![]() Przykład ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yhPlA6iYTdQ |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
daj mu spokój ... on po prostu nie ma życia ... tylko tibia, tibia, tibia Na dodatek chłopak nie potrafi się przyznać.
|
![]() |
![]() |