![]() |
#621 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Cytuj:
To się nazywa porządek ;) |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#622 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @up:
Kumpel dostał hacka, to mu potem oddali wszystko + chyba 20 void shardów. Zastanawiał się potem skąd one. Hacker zdisenchantował wszystkie przedmioty tego kolesia. I było kilkaset g gratis ;D
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
|
![]() I oni bardziej lubią Tibie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale to szajs.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Chyba O'relly? (nazwa auctionera w Booty Bay
![]() Przed weekendem będzie już 80 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A tak w ogole jak zalapalem hacka ( kumpel mial gayloggera) to blizz oddal mi za duzo ( moze przypadkiem moze nie ) primali. Mialem 40 primal life i 18 shadow, a dostalem 40 life i 36 shadow ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() nie ma to jak dzial inne gdzie tibia nie ma wstepu. Chcesz jeszcze pogadac ?>
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() oni tak oddaja od reki jak napiszesz ze miales hacka? sprawdzaja to jakos?
![]() |
#631 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Cytuj:
![]() BTW wróciłem do gry ![]() Zostawiłem moje stare konto, ponieważ problemy z autenthication keyem nie dawały mi spokoju ![]() Kupiłem sobie Battlechesta, WoTLk-a i teraz pykam sobie na Europejskich servach. Ach, jak tu jest fajnie - w przeciwieństwie do US, tu czasami do mnie powiedzą coś normalnego (w stylu Noob, Rotfl ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ziemniax - to się nazywa różnica kulturowa my mamy noob amerykańce Luser inni از ویکی*پدیا، دانشنامهٔ آزاد albo モータルコンバット
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj co by się na tych polskich działo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak to nie, a Burning Legion? Tam Polacy gadają po polsku na trade, generalu, lfg, ba, nawet na localdefense
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Siema ludziska!
Opowiadajcie co tam sie pozmienialo w WoWie, bo przez 1,5 miecha na poligonie mam tyly totalne i niewiem co sie dzieje. Wiem ze byla premiera Wotlk i jakie sa wasze odczucia co do niego? Warto kupowac, grac itd? opooooooooooowiadac! hehe A tak PS: http://fakty.interia.pl/news/kontrol...122?source=rss Jesteśmy zajebiści ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli chcesz skopać tyłek Arthasowi to polecam
![]() ![]() ![]() ![]() P.S: Hehe, GZ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Duzo nowych fajnych questow ( np lataj na gryfie i ratuj ludzi ktorych gonia zombie, musisz zabrac ich " na pake", strzelac z dziala w zombie zeby oslaniac zolnierzy ktorzy sie cofaja, mozesz jezdzic czolgiem w jednym q itp itd) Dodatkowo jezeli grales w war 3 to w wotlk spotkasz conajmniej 2 bohaterow z war3 ( nie licze Arthasa, tak to 3 ) Ogolnie raid content jest bardzo latwy. Zrobilismy caly naxx 10 man z niebieskimi ludzmi, gdzie ponad polowa bossow za pierwszym razem padla ![]()
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 13-12-2008 o 00:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szybkość wbijania 70-80 po prostu mnie zszokowała. Jakbym był w Azeroth.
Co do q. O niebo lepsze niż w OL, klimat to samo. W końcu jakieś interesujące daily. WG- cudo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() No wiec ja moja leniwa dupa raczyła wbi 70 to jednpczesnie zebrało to się z raidem na miasta.
![]() I ten mount jest swietny =)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Dzisiaj wracam do WoW'a, tyle że z tego co słyszałem to zostały dodane talenty dla petów (huntera), czy to wygląda tak jak drzewko talentów postaci?
|
![]() |
![]() |