![]() |
#2642 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
[na ewentualna riposte jako ze jestem zazdrosny odrazu odpowiem, ze nie, nie jestem, stawiam wyzej inne wartosci po prostu] - stary, co jest, czemu oblales ten sprawdzian? - a nie mialem czasu sie nauczyc, bo sluchaj, robilismy questa na YALAHARI ARMOR w TIBII! - -.-'' Ostatnio edytowany przez Kenow - 11-12-2008 o 23:57. |
|
![]() |
![]() |
#2643 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#2644 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2008
Imię: Rone epso
Świat: Elysia
Poziom: 79
Skille: 84
Poziom mag.: 18
|
![]() O szostce krąża legendy, o panujacym tam poziomie i "zepsuciu moralnym" (popieram takie zepsucie). Kolezanka moja z klasy przepisala sie wlasnie do 6 tki, pozniej mowila ze "nie jest nudno". Jak zobaczylem ten obrot o "360 stopni" a mimo to napisales ze jestes na matfizie tak sobie pomyslalem - "inteligencja", to pewnie 6 albo 7 albo 23 xd. prawda to ze macie sporo dziewczyn w ciazy a ludzie przychodza najebani na lekcje ? ![]() a co do klotni kenowa/rekinka i gonza/vatiana czepiliscie sie gonza teraz ale kto w andrzejki go bił o 2 w nocy? Nie lepiej sie wyspac? ![]() Ostatnio edytowany przez roneepso - 12-12-2008 o 00:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2646 |
Guest
|
![]() nvmnvmnvmnvmnvm
|
![]() |
![]() |
#2647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() @nup
tylko ze jak siedze do pozna na vencie to nie ide na drugi dzien do zadnej szkoly tylko d pray i jakos nic przez to nie zawale ;p jak bede zmeczony to sie poprostu w robocie kimne i tyle ![]() @rone nie tylko w andrzejki tylko nikt nie mia klwtdy tezzadej szkoly a jak sie chlopaki napil ito tm bardziej chcialo im sie kogos ubic ahah. i po to jest weekend ze sei siedzi do pozna albo na imprezie albo w domu przed tv kompem i nas tak jest niekoniecznie w tibi tylko przed kompem ogolnie ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#2648 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2007
|
![]() Cytuj:
nie prawda ze ludzie przychodza najebani na lekcje bo wtedy sie nie pierdola odrazu ze szkoly wyrzucaja dziewczyne w ciazy od poczatku roku widzialem jedna ;P nie powiem zeby w 6 bylo nudno ![]() ![]() ![]() kolezanka jeszcze chodzi do 6? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2650 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak sie nazywa i ktora klasa hahaha ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2651 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Szczecinek
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() elaro w swojej szkolne to znany rozdziewiczyciel uczennic ; O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2652 |
Dinozaur
|
![]() @ Vatian:
"cze, znam Maćka z Tibii". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2653 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Na tibii sie zaden rozdziewiczyciel jeszcze nie wychowal ta gra rypie banie. przynajmniej po sobie jak mnie tak mocno wessie to robie sie nietowarzyski, jak odstawie to wraca wszystko do normy albo i ponad. kumpel ktory nas w to grac nauczyl sam ledwo przechodzil z klasy do klasy, bywal wtedy w szkole równie rzadko jak ja.
Cytuj:
Wlasnie dlatego pozostawie ową informacje kim ta kolezanka jest dla siebie. @ elaro: i tak nic nie przebije podwala w tym rozluznieniu, ktore równiez jest w 6tce. Albo staszica w ilosci przerabianego alkoholu. A czworke to chyba zamoj tylko w grzecznosci przebija i to jest złe. Ostatnio edytowany przez roneepso - 12-12-2008 o 23:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2654 |
Dinozaur
|
![]() Chodziło o to, że Vatian ostatnio na zawody do mojej szkoły przyjechał, i mnie zapoznał ze swoją koleżanką. Przed tym prosił, bym jej nie mówił, że poznałem go w Tibii.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2655 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() gejgejgejgejgej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Usunięty
Świat: Aldora
|
![]() Ehh! ale kolezanka moja chyba Ci sie podobala oO? a co do tibii, to czym mniej wie tym lepiej spi, jak to sie mowi.
![]() |
#2658 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2659 | |
Dinozaur
|
![]() Cytuj:
![]() Edit: Nie ma to jak kozaki o 2:30 w nocy, przebiegam przez Venore, nic nie mówiąc: 02:35 Krizzek [126]: za te profanacje ktore od*******asz, spotka cie solidna kurwa kara 02:37 Krizzek [126]: w rytmie NAS-Wy*******aj stad mowie Ci: wy*******aj stad Zacznijcie lepiej walczyć w tej wojnie, chociaż... Bluzganie wam lepiej wychodzi. ![]() Ostatnio edytowany przez Gonzo - 14-12-2008 o 02:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2660 |
Guest
|
![]() probowales nawiazac rozmowe, to ci powiedzialem co o tym mysle, a ze lecial akurat NAS w tle to tak wyszlo ;D
|
![]() |