Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 12-12-2008, 19:37   #61
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

W sumie miałem tu nie odpisywać, bo nie bawi mnie dyskusja na froncie "ziomkuw z bloguw" z userami którzy są za egzekwowaniem łamania regulaminu, ale co tam.

@Zasalamel, pozwól, że rozłożę twoją jakże błyskotliwą wypowiedź na czynniki pierwsze i wskaże ci debilizmy, jakich się dopuściłeś [na reszte bzdurnych postów UP szkoda mi tajma (możesz czuć się wyróżniony)]
Cytuj:
Usunięcie blogów tylko przyporzy wam kłopotów. Po co?
NIKT nie apelował o usunięcie blogów, to WY sobie to wymyśliliście, jak całą resztę innych pierdół, jakie próbujecie wmówić i sobie, i nam.
Cytuj:
Dlaczego chcecie się nas pozbyć? Dlaczego tak gorliwie się kłócicie ze mna i innymi? Wiecie, że to my mamy rację.
Nikt się nikogo nie chcę pozbyć, znowu sobie coś wmawiasz. Niektórzy po prostu chcieli by aby na blogach przestrzegany był regulamin, na który zgadzasz się przy zakładaniu konta na forum. Bo - według tych z góry - tam też on powinien obowiązywać.
Cytuj:
I kto tu kogo, Rybbciu, obraża? Myślisz, że jestes taki mądry? Nikt nie jest gnmębiony za nic, jak zapewne wiesz. On oddaje Ci tym, co dajesz mu ty, tylko w inny sposób.
To było bardziej wyjaśnienie, niż obelga, ale nvm. Owszem, uważam, że jestem mądry! Teraz wróćmy do podstaw, apropo tego "Nikt nie jest gnmębiony za nic", bo u podstaw uczono nas (a przynajmniej mnie), wyzywanie, zarówno jak znęcanie się, torturowanie, zabijanie itd itp mając powód jest tak samo kretyńskie, jak go nie mając. Taka tam metafora, pewnie trudna do zrozumienia.
Cytuj:
Wszyscy. Blogi to całkowita odskocznia. Blogowcy to kumple, mają swoje zasady, chociaż specyficzne. Możemy po sobie jeździć, wyzywac sie - ale keidy jesteś blogowcem, wiesz, że są to żarty.
Spoko ziomek elo jou. Niech są kumplami, ale niech wiedzą, że Blogi są OTWARTE, że każdy je może przeczytać (tacy normalnie userzy także), więc jak chcą utrzymywać poziom zera absolutnego w tym swoim doborowym towarzystwie, to niech założą sobie własne forum, gdzieś tam w necie, gdzie nawet indeksowanie google nie dochodzi.
Cytuj:
I tu kolejne powtórzenie - Usuniecie blogi, spam na nich zniknie. Ale jak to mówią: Nic w przyrodzie nie ginie, tylko zmienia właściciela. Spam z blogów skoczy na forum. Chcecie tego? Nie chcecie.
O popatrz, prawie sam się poprawiłeś, pozwól, że też użyje zwrotu "I tu kolejne powtórzenie", NIKT nie apelował o usunięcie blogów, to WY sobie to wymyśliliście, jak całą resztę innych pierdół, jakie próbujecie wmówić i sobie, i nam. No i co do tego znikania, net (tudzież szeroko pojęta informatyka) do przyrody ma tu pewnie tyle, co piernik do wiatraka. Podam Ci przykład: kliknij na pulpicie prawym > nowy folder > potem go zaznacz, wcisnij "del" i "enter". O jezu, znikło : o.
Cytuj:
Jeśli uważacie, że dzięki temu wasza strona będzie lepsza, to mylicie się. Nie udawajacie wtedy madrych, przyznajcie się do błędów.
Kiedyś to pisałem, ale powtórzę.
Piprzcie się, modzi i admini. Ta strona kiedyś upadnie.
We'll.

swoją drogą, jak to ludzie ładnie potrafią podkreślić poziom swojej wypowiedzi

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 12-12-2008 o 20:24.
Rybzor jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-12-2008, 09:18   #62
Wylansowany
Użytkownik Forum

Wylansowany's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Domyślny

Ryba, a komu przeszkadzają blogi? Jeśli tylko tobie to w czym tak naprawdę? Powiedziałeś, że na blogach poziom jest żenujący. Ale czy na forum nie ma żenującego poziomu? Ja bym wolał, żeby był większy porządek np. w Inne, bo chyba już zraportowałem kilkanaście tematów ze spisami botów.
Wylansowany jest offline  
stary 13-12-2008, 10:21   #63
GargoinX
Just an Orange

GargoinX's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
GargoinX ma numer GG 3751106
Domyślny

Rybciu, w pierwszym poście napisałeś, że co drugi wpis to spam.
Spójrz do działu "inne", o którym wspomniał Wylansowany, i przekonasz się, że na forum też da się robić, "co drugi temat to spam."

Literka Z, literka K, literska S jak ZKS!

Gargoin na Last.fm!

Notka dla Gargulca.
GargoinX jest offline  
stary 13-12-2008, 10:40   #64
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Ryba jestem pełen podziwu, ze znajdujesz czas na odpowiadanie takim kretynom jak np. Zasalamel. Brawo miś, brawo!

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline  
stary 13-12-2008, 11:37   #65
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gargoin_rtn Pokaż post
Rybciu, w pierwszym poście napisałeś, że co drugi wpis to spam.
Spójrz do działu "inne", o którym wspomniał Wylansowany, i przekonasz się, że na forum też da się robić, "co drugi temat to spam."
A widzisz, a to już temat na inną okazję.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wylansowany Pokaż post
Ryba, a komu przeszkadzają blogi? Jeśli tylko tobie to w czym tak naprawdę? Powiedziałeś, że na blogach poziom jest żenujący. Ale czy na forum nie ma żenującego poziomu? Ja bym wolał, żeby był większy porządek np. w Inne, bo chyba już zraportowałem kilkanaście tematów ze spisami botów.
j/w
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
Ryba jestem pełen podziwu, ze znajdujesz czas na odpowiadanie takim kretynom jak np. Zasalamel. Brawo miś, brawo!
Ja żyje w układzie relatywistycznym, więc mam trochę "więcej" czasu : P

@down
Przytuoczył cie już twój brak mózgu, czy jeszcze nie?
@downtomichos
Siupel

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 13-12-2008 o 14:54.
Rybzor jest offline  
stary 13-12-2008, 14:50   #66
Michoss
Kapłan Preclanski

Michoss's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 145

Michoss ma numer GG 5483916
Domyślny

Cytuj:
@down
Przytuoczył cie już twój brak mózgu, czy jeszcze nie?
Jak mnie kusi żeby odpisać "Przytłoczył go rozmiar twoich jąder". Ups...

Wycofuje się z tego tematu, ni będę tu zaglądał. Odbija mi się jak widzę posty ryby.
Michoss jest offline  
stary 13-12-2008, 20:38   #67
Wylansowany
Użytkownik Forum

Wylansowany's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
A widzisz, a to już temat na inną okazję.
Czemu? Jak najbardziej odnosi się do tego tematu:
MOderatorzy gdyby sprzątali spam na blogach mieliby mniej czasu na spam chociażby we wspomnianych wcześniej "Inne". A gdzie lepiej, żeby był porządek? Na głównym forum, czy na prawie nieuczęszczanych blogach?
Wylansowany jest offline  
stary 13-12-2008, 21:46   #68
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wylansowany Pokaż post
Czemu? Jak najbardziej odnosi się do tego tematu:
MOderatorzy gdyby sprzątali spam na blogach mieliby mniej czasu na spam chociażby we wspomnianych wcześniej "Inne". A gdzie lepiej, żeby był porządek? Na głównym forum, czy na prawie nieuczęszczanych blogach?
Haha, w moim mniemaniu zespół moderatorów, opiekujących się danym forum powinien być tak dobrany, aby mógł sprzątać całe forum, a nawet mógł to robić, kiedy kogoś nie ma, tak na wszelki wypadek, czy coś, a nie na zasadzie, że jak ktoś nie będzie zwracał uwagi na blogi, to będzie miał więcej czasu na inny dział. Kiepawy argument podałeś. Jak ktoś/zespół nie ma czasu na moderowanie nowych działów/uslug, to niech się zastanowi, czy jest w ogóle sens je dodawać, a nie myśleć po fakcie, z czego by tu zrezygnować, żeby mieć czas na to drugie ._. Dziwne, że moje pojęcie nt niektórych spraw sprzeczne jest z pojęciem innych już u samych podstaw, zanim nawet zastanowimy się nad problemem, chyba jakiś inny jestem : P, albo po prostu wiele widziałem

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 13-12-2008 o 21:52.
Rybzor jest offline  
stary 13-12-2008, 22:10   #69
GargoinX
Just an Orange

GargoinX's Avatar

Domyślny

Ryba, w złą stronę rozumujesz.
Owszem, moderatorzy powinny się zajmować całym forum, a nie olewać jedną część, by mieć więcej na drugą. Jednak to nie powód do usuwania blogów, a przyczyna braku moderatorów. Mamy teoretycznie trzech aktywnych moderatorów (choć nie zawsze) i na moje oko ledwo to ogarniają. Czy nie lepszym wyjściem dla tibia.pl byłaby rekrutacja jeszcze 2~ moderatorów, zamiast usuwać inne elementy?

Gargoin na Last.fm!

Notka dla Gargulca.
GargoinX jest offline  
stary 13-12-2008, 22:20   #70
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gargoin_rtn Pokaż post
Ryba, w złą stronę rozumujesz.
Owszem, moderatorzy powinny się zajmować całym forum, a nie olewać jedną część, by mieć więcej na drugą. Jednak to nie powód do usuwania blogów, a przyczyna braku moderatorów. Mamy teoretycznie trzech aktywnych moderatorów (choć nie zawsze) i na moje oko ledwo to ogarniają. Czy nie lepszym wyjściem dla tibia.pl byłaby rekrutacja jeszcze 2~ moderatorów, zamiast usuwać inne elementy?
Jak to ktoś napisał... "ja *****, ten ***** nie czyta twoich postow"
Rybzor jest offline  
stary 14-12-2008, 09:22   #71
Wylansowany
Użytkownik Forum

Wylansowany's Avatar

Domyślny

@Ryba
Przed chwilą zraportowałem kolejny temat z botami i na razie będę się trzymał swojego. Może i kiepski argument podałem, ale jak na teraz najbardziej odpowiedni jak widać.

@Gargoin
Gdyby chcieli rekrutować jeszcze 2+ modów, to by już przy wyborach w czerwcu zrobili...teraz to wiadomo co.
Wylansowany jest offline  
stary 16-12-2008, 17:41   #72
Capality
Użytkownik Forum

Capality's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3

Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
Capality ma numer GG 16087821
Domyślny

Ale wy macie nasrane we łbach...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez --Ogorek-- Pokaż post
a od kiedy filmy są w .html?
Capality jest offline  
stary 16-12-2008, 18:13   #73
GargoinX
Just an Orange

GargoinX's Avatar

Domyślny

@Up:
Może jakieś konkrety? Co miałeś na myśli?

Gargoin na Last.fm!

Notka dla Gargulca.
GargoinX jest offline  
stary 16-12-2008, 18:24   #74
.hobnail
Zbanowany

.hobnail's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2008
Wpisy bloga: 17

.hobnail ma numer GG 406216 .hobnail ma login Tlenu cornn@tlen.pl
Domyślny

Prawdopodobnie to, że mamy kupkę w mózgach.

Nie odświeżajcie już tematu...
.hobnail jest offline  
stary 23-12-2008, 17:31   #75
Goban
Użytkownik Forum

Goban's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2008

Domyślny

Zadowolony z siebie, Ryba?
Goban jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania