|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | ||||||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() W sumie miałem tu nie odpisywać, bo nie bawi mnie dyskusja na froncie "ziomkuw z bloguw" z userami którzy są za egzekwowaniem łamania regulaminu, ale co tam.
@Zasalamel, pozwól, że rozłożę twoją jakże błyskotliwą wypowiedź na czynniki pierwsze i wskaże ci debilizmy, jakich się dopuściłeś [na reszte bzdurnych postów UP szkoda mi tajma (możesz czuć się wyróżniony)] Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
swoją drogą, jak to ludzie ładnie potrafią podkreślić poziom swojej wypowiedzi ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 12-12-2008 o 20:24. |
||||||
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Ryba, a komu przeszkadzają blogi? Jeśli tylko tobie to w czym tak naprawdę? Powiedziałeś, że na blogach poziom jest żenujący. Ale czy na forum nie ma żenującego poziomu? Ja bym wolał, żeby był większy porządek np. w Inne, bo chyba już zraportowałem kilkanaście tematów ze spisami botów.
|
![]() |
![]() |
#63 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Rybciu, w pierwszym poście napisałeś, że co drugi wpis to spam.
Spójrz do działu "inne", o którym wspomniał Wylansowany, i przekonasz się, że na forum też da się robić, "co drugi temat to spam."
#64 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ryba jestem pełen podziwu, ze znajdujesz czas na odpowiadanie takim kretynom jak np. Zasalamel. Brawo miś, brawo!
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#65 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@down Przytuoczył cie już twój brak mózgu, czy jeszcze nie? @downtomichos Siupel ![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 13-12-2008 o 14:54. |
|||
![]() |
![]() |
#66 | |
Kapłan Preclanski
|
![]() Cytuj:
Wycofuje się z tego tematu, ni będę tu zaglądał. Odbija mi się jak widzę posty ryby. |
|
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu? Jak najbardziej odnosi się do tego tematu:
MOderatorzy gdyby sprzątali spam na blogach mieliby mniej czasu na spam chociażby we wspomnianych wcześniej "Inne". A gdzie lepiej, żeby był porządek? Na głównym forum, czy na prawie nieuczęszczanych blogach? |
![]() |
![]() |
#68 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 13-12-2008 o 21:52. |
|
![]() |
![]() |
#69 |
Just an Orange
![]() |
![]() Ryba, w złą stronę rozumujesz.
Owszem, moderatorzy powinny się zajmować całym forum, a nie olewać jedną część, by mieć więcej na drugą. Jednak to nie powód do usuwania blogów, a przyczyna braku moderatorów. Mamy teoretycznie trzech aktywnych moderatorów (choć nie zawsze) i na moje oko ledwo to ogarniają. Czy nie lepszym wyjściem dla tibia.pl byłaby rekrutacja jeszcze 2~ moderatorów, zamiast usuwać inne elementy?
#70 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ryba
Przed chwilą zraportowałem kolejny temat z botami i na razie będę się trzymał swojego. Może i kiepski argument podałem, ale jak na teraz najbardziej odpowiedni jak widać. @Gargoin Gdyby chcieli rekrutować jeszcze 2+ modów, to by już przy wyborach w czerwcu zrobili...teraz to wiadomo co. |
![]() |
![]() |
#73 |
Just an Orange
![]() |
![]() @Up:
Może jakieś konkrety? Co miałeś na myśli?
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2008
|
![]() Zadowolony z siebie, Ryba?
|
![]() |