![]() |
#6461 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() UP: Kucharski, Svitlica... to niebyło znowu aż tak dawno
![]() Co do Wisły to najlepszy mecz i tak zagrali chyba przeciwko Realowi Saragossa. Przegrać 4-1 i pozniej wygrać 4-1 i dobić ich chyba w karnych.. mistrz! Cytuj:
i 3 bloki! należy też dodać, że na 13 zbiórek to 7 ofensywnych naprzeciw gracza, który zalicza średnio 12,2 zbiórki na mecz. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6462 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak już tak wspominacie stare czasy, to ja przypomnę o Arsenalu za czasów Adamsa. I Vieiry. I Bergkampa. Mój boże. Jak ten klub się stacza, żeby następcą Vieiry, kurwa, TEGO Vieiry, był jakiś tam Denilson Neves ? Eh...
![]() |
#6463 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() David Seaman. To był ktoś. Rispekt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6464 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2008
|
![]() A tam Seeman, pamietacie czasy Lwa Jaszyna, ten to umial bronic. Ehh te niezapomniane parady ... : )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6465 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szacun dla Seamana. Albo Ian Wright. Jego gole, jego loby...
![]() |
#6466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Hmmmm, bracia Brożkowie wtedy ogrywali się chyba, był Grzegorz Pater, Damian Gorawski, wspomniany wyżej Strąk. Pamiętam, że jeszcze były cudaki pokroju Tempe Omeonu, czy Kelechi Ineocho (jakoś tak) ; P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6468 |
Użytkownik forum
|
![]() I runda Pucharu UEFA w sezonie 2000/01
Real Saragossa - Wisła Kraków 4:1 (1:1) 0:1 - Kałużny (12. min 1:1 - Acuna 35. min 2:1 - Jose Ignacio 55. min 3:1 - Yordi 63. min 4:1 - Yordi 67. min Real: Juanmi - Pablo, Aguado, Acuna, Paco, Jose Ignacio, Garitano (65. Marcos Vales), Vellisca, Juanele, Peternac (70. Radimow), Jamelli (46. Yordi). Wisła: Artur Sarnat - Arkadiusz Głowacki, Kazimierz Moskal (78. Grzegorz Pater), Marcin Baszczyński - Radosław Kałużny, Grzegorz Niciński, Ryszard Czerwiec (72. Marek Zając), Kamil Kosowski - Olgierd Moskalewicz, Tomasz Frankowski (59. Tomasz Kulawik), Maciej Żurawski. Wisła Kraków - Real Saragossa 4:1 (4:1, 0:1), po dogr., rz.k.: 4:3 0:1 - Baszczyński 6. min (s) 1:1 - Iheanacho 51. min 2:1 - Frankowski 55. min 3:1 - Moskal 61. min 4:1 - Frankowski 88. min Wisła: Artur Sarnat - Arkadiusz Głowacki, Kazimierz Moskal, Marcin Baszczyński, Marek Zając - Ryszard Czerwiec (46. Grzegorz Niciński), Tomasz Kulawik (46. Łukasz Sosin), Kamil Kosowski - Olgierd Moskalewicz (46. Kelechi Iheanacho), Maciej Żurawski, Tomasz Frankowski. Real: Juanmi - Pablo, Aguado, Acuna, Lanna, Aragon, Paco, Garitano (94. Jose Ignacio), Marcos Vales (67. Vellisca), Juanele, Peternac (73. Yordi).ciej Żurawski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6469 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Rysiek Czerwiec! Pamiętam, że jak byłem mniejszy to zachwycałem się jak rozgrywał i z jaką dokładnością podawał.
P.S Gra gdzieś teraz Kałużny? Bo sezon temu grał w Jagiellonii..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6470 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Radek Kałużny
![]() Teraz troszkę inaczej - kto pamięta nasz występ na Mundialu 2002? Mecz z USA pamiętam do dziś, reszte chciałbym zapomnieć. Olisadebe, Kryszałowicz i Żewłakow. Kolejność nie za bardzo, no ale co tam. Nam chyba Donovan wpakował? Majdan bronił. Kurde, kiedyś Hajto wymiatał w Schalke, a ta drużyna była jedną z lepszych w tamtym okresie w Bundeslidze (która była na topie dzięki Canal+), co chyba utrzymuje się do dziś. @Down Mimo wszystko, skład: Boruc - tak Żewłakow - Bąk - Jop - Dudka - ?/?/?/? Błaszczykowski - Lewandowski - Roger - Krzynówek - tak/tak/tak/? Smolarek - Żurawski - nie/tak wydawał mi się dość dobry (patrząc na pare ostatnich lat). Większość też gra w pierwszym składzie. Pomijając, że aktualnie reprezentacja gra nieco inaczej. @Edit Tak sobie patrzę i nie kojarzę tylko Pawła Sibika. Ostatnio edytowany przez Ditto - 16-12-2008 o 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6471 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Mundial 2002. Skład naszej reprezentacji http://nasipilkarze.w.interia.pl/druzyna.htm Czy tylko ja mam wrażenie, że polska piłka się cofa? Tamci zawodnicy byli podstawowymi piłkarzami swoich klubów, a obecni reprezentanci?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6472 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Świat: Calmera
![]() |
![]() @Up:
Ale spójrz w jakich klubach grali ![]() ![]() Ja to kochałem reprezentacje z eliminacji do mundialu '06. Nie zapomne tej asysty Kosowskieo w meczu z Anglia ![]() Ostatnio edytowany przez Capality - 16-12-2008 o 22:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6473 |
Użytkownik Forum
|
![]() I o to chodzi. Oni grali w wielkich klubach w podstawowych skladach, a te szmaty rozbiajaja sie po 6 ligach ugandyjskich po lawkach..
![]() |
#6474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() ja tam Dubickiego pamietalem bo szybki byl ;p
![]() |
![]() |
#6475 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Zobaczymy czy dziś Lech będzie w stanie powalczyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6476 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Lech wygra i wyjdzie, bedzie gadanie o tym, ze Lech jest objawieniem Europejskiej pilki, oh ah i uratowal polska pilke nozna - mam nadzieje.
Przegra i mimo, iz wcale nie wypadl zle, a nawet najlepiej patrzac na pozostale druzyny z Poland country bedzie pieprzenie, ze zmarnowali wielka szanse, Smuda do wyjebania itp, smutne polskie realia.
![]() |
#6477 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6478 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2:1 Dla Lesia i 3:0 Dla Depor
![]() a w plus lidze Delecta Bydgoszcz 3-1 Jastrzębski Węgiel Wspominać będziecie te słowa!
![]() |
![]() |
#6480 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]()