|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Jak zapewno każdy zauważył(mam przynajmniej taką nadzieję), że zbliżają się Święta i po raz kolejny mamy dylematy co kupić najbliższym pod choinkę :> Zamieszczajcie tutaj swoje wypowiedzi co wg. was jest dobrym prezentem dla:
Ojca, Matki, Brata, Siostry, Babci, Dziadka, Żony, Męża, dziewczyny, chłopaka. Sam mam poważny dylemat co kupić matce ![]() Najlepiej jakby każdy post wyglądał tak(ale to tylko moje zalecenie): Matka 30-50 lat ---xxx prezent Albo Matka 20-30/40 lat xxx prezent :> Pozdrawiam ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Zalezy jaki matka ma gust. Jakie poczucie humoru. Jak czuje się w swoim wieku. Młodzieżowo, niekoniecznie? Stary, cięzko.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() No ja osobiście mam dylemat, ale nie co do najbliższych, ale co do kolegi z klasy (wiecie, prezenty klasowe i te sprawy). Jego zainteresowań kompletnie nie znam (znamy się parę miesięcy) i nie mam bladego pojęcia co mu kupić. Jakieś propozycje? Do 30 zł...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Chodzi mi o to żebyście dawali swoje propozycje np. dla swojej matki. Wiem, że różne są gusty itd. ale może ktoś poda taki prezent który wyda mi się odpowiedni dla matki :>>>>
@Up Hmm.. wybierz się do sex shopu :> Ja kumplowi kupiłem zel nawilżający ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() @2UP:
Nie znając jego zainteresowań, kup mu coś... zabawnego. Nie wiem... jakieś rogi renifera czy coś takiego. Może puzzle? xD @Topic: Pfff, to naprawdę zależy od ludzkiego charakteru. Nie wszystkim się spodoba dokładnie to samo.
![]() Literka Z, literka K, literska S jak ZKS! Gargoin na Last.fm! Notka dla Gargulca. Ostatnio edytowany przez GargoinX - 16-12-2008 o 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Braciszkom polecam dezodorant (oczywiście nie pierwszy lepszy), nawet taki za 17 zł z Adidasa styknie.
@Up: Zajebista rada, jesteś moim bOgJem |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() niezly hardcore.
dziewczyna - ide do jubilera i bierze co jej sie podoba, tak jest najlatwiej.
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic Jak się pytacie na tibia.pl co kupić rodzinie/znajomym to polecam psychokogośtam. On pomoże. @2down Nic do ciebie nie mam, ale już napisałeś, żeby pochodził po sklepach, a teraz wypisujesz marne "allegro". To jest żałosny sposób na uniknięcie 'offtopa'. Żenua. Ostatnio edytowany przez Argen - 16-12-2008 o 23:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a matce kupie jakies sloneczniki(kwiatki takie znaczy sie) albo jakas porcelane. down@ czy to jest spam?;x a odpowiedz ''na allegro' raczej autora nie zadowoli. watpie zeby znalazl tam cos po wpisaniu 'nie mam pomyslu na prezent, sam mnie tu przyslal'
![]() http://mroziak.blogspot.com/ Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty. <Tompior> ale najlepsze z kont evana <Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw Ostatnio edytowany przez Frapper - 16-12-2008 o 23:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już chyba z trzeci raz widzę, jak spamujesz (raporty poleciały)
PS Nie jesteś śmieszny. @topic Może sprawdź na allegro? albo coś.
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2008
Profesja: Elite Knight
Świat: Thoria
|
![]() dokładnie najlepiej dziewczynie kupic bizuterie badz jakas sukienke tunice... chyba ze ktos ma dziewczyne lat 10 do 14 to moze puzzle miska nowy plecak do szkoly
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja kumplowi kupiłem "Kubek PlayBoya" z taką laską, bokserki i czekolade ;D
Ojcu zawsze najlepiej jakąś fajną maszynkę do golenia, piankę etc Matce jakieś pierdoły, świeczki, jak coś zbiera to jakieś figurki (aniołki itd). Wystarczy pomyśleć ;d to proste.
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Rofl, to wy kupujecie prezenty? Moje życie jest takie ubogie - zawsze tylko dostawałem ; (.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Drunk
Witaj w klubie :< Nie zaznalismy jeszcze radosci dawania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
@Up: Chyba nie znasz Grocixa...
![]() Literka Z, literka K, literska S jak ZKS! Gargoin na Last.fm! Notka dla Gargulca. Ostatnio edytowany przez GargoinX - 17-12-2008 o 00:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
PS. Żeby nie było offtopa: Mama, lat 46, dostanie książkę zwaną Mały Książe. |
|