![]() |
#4281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Rayza przyznaj się szczerze ile wydałeś łącznie na Mokona? Tak z ciekawości ; P.
|
![]() |
#4282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() 200 zł...
ach te gadzety ![]()
![]() |
![]() |
#4283 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Ciekawe czy pojedziesz sam..... w każdym razie teraz nie wymiękłem tylko kasy nie miałem... ale ty muszisz wyciągać nasze brudne sprawy na forum. Osz ty niedobry akumku. A czy pojadę na animatsuri to się zobaczy za parę mięsięcy. Planować ze mną wyjazd za x miesięcy to trochę masochizm.
Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4284 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Taaa.... bardzo jesteś cięty. Tylko z której strony mi powiedz bo ciężko zauważyć. A to że miałem 200 pkt świadczy tylko o tym że jestem bardziej otwarty na pewne sprawy. Zresztą nie będę się z tobą kłócił bo już cie nie kocham -.-
=============================] Ciekawe ile kosztował Buster Sword który jest na którymś zdjęciu rayzy. Chciałbym takie cacko na ścianie sobie powiesić. PS. Źle katanę trzymasz nii-chan ;p Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4286 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Bardziej otwarty na chłopaka w łóżku???
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4287 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2008
Lokacja: Japan
Stan: Niegrający
Świat: Kyoto
![]() |
![]() Mnie za to ciekawi ile kosztował Zabimaru Abarai'a
5 photo jak co ten z ząbkami ;p
* I am the bone of my sword. * Steel is my body, and fire is my blood. * I have created over a thousand blades. * Unknown to death. * Nor known to life. * Have withstood pain to create many weapons. * Yet, those hands will never hold anything. * So as I pray, "Unlimited Blade Works." Ostatnio edytowany przez Hazuma - 17-12-2008 o 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4288 |
Użytkownik Forum
|
![]() @oba miecze
180zł @kuma i kto to mówi? ; D @frizz wiesz to nie ja wiem jak sie trzyma "Katane" xD
![]() |
![]() |
#4290 |
Użytkownik Forum
|
![]() a widziałeś 1 serie? "bransoleta zmierzchu" (pol. tytuł ) fajna 3 tomowa manga...wydana u nas przez JPF..
@edit http://www.anime-planet.com/anime/de...-moomin-family lol,zaraz sie okaże ze all bajki puszczane w Polsce pochodziły z Jap. produkcji xD
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 17-12-2008 o 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4291 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4292 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak propos, naszła mnie ochota na Lucky Stara, no to sobie ściągnąłem te 4Giga. Teraz mam już do obejrzenia(na dysku):
*Lucky Star *Seto No Hanoyame(tak się pisze?) No i Wolf And Spice, którego aktualnie oglądam. @ Wiecie co? Pamiętacie, co na rtl7 leciało takie anime ''Soul Hunter''? =p Mnie ostatnio przypomniał ten fakt opening (http://pl.youtube.com/watch?v=oyWdolTR4ZY) - byłem bardzo zaskoczony, no bo natrafiłem na ten opening przypadkiem, przez piosenkę ''Will'' : P Po prostu przypomniałem sobie, że coś takiego leciało na rtl7, bo jak by mnie ktoś tydzień temu zapytał np. ''Oglądałeś Soul Huntera?'', to z pewnością odpowiedziałbym ''Nie'' ^^' @down Piosenka roxi!!
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 17-12-2008 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Sam
Ha, pamietam to. Szczegolnie tego latajacego muminka ![]() Za to to jest cudo (wlasnie ogladam 4th stage): http://pl.youtube.com/watch?v=hbZgoiDj_T4 @Sam2 Ssie ![]() @Ciekawostka ![]() xD Ostatnio edytowany przez Grocix - 17-12-2008 o 18:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4294 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
pamięta ktoś Wojowniczki z krainy marzeń ? ^^ (magic knight rayeath) pamietam jak sie jarałem scenami ecchi w tym xDD
![]() |
![]() |
![]() |
#4296 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja tym i tym...
ale niech inni sie tez wypowiedzą
![]() |
![]() |
#4297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Soul Hunter mi się nie podobał, chyba ze względu na tego muminka xD Za to Yaiba, Slayers (Magiczni Wojownicy, ale przetłumaczyli :<) i Magic Knight Rayearth było elo <3
![]() |
#4298 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapomnieliście o Rycerzach Zodiaku... Saint Seiya : P
![]() |
#4299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=kkzRwNF8ZqM
pamięta ktoś? edit: ale czy to jest w ogóle anime? bo zwątpiłem...
![]() |
#4300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Ja sie przyznam, ze w czasach dzieciecych ogladalem tylko Dragon Balla. Reszta to tylko jakies pojedyncze odcinki
![]() |
![]() |
![]() |