|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() A ja mam pytanie, który z Was czynnie uczestniczy w meczach piłkarskich, a którzy posiadają swą wiedzę z internetu, GW, WP, Onetu? Jak posiadacie swą wiedzę tylko z mediów to STFU. Ach i to, że ktoś Was trzasnął na ulicy, także nie upoważnia do wygłaszania poglądów na temat ogółu kibiców. Bo przecież jak Was księgowy strzeli, to nie mówicie chyba, że księgowi to bandyci.
Skoro Wam się podoba klimat angielski to ok - różnicą jest to, że my pochodzimy z Polski, a nie z wysp. Bliżej nam do Bałkan, niż do Angoli. Różnimy się przede wszystkim temperamentem co jest naturalną różnicą między narodami.
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wytłumacz mi co to jest ten klimat angielski? bo ja nie wiem = /
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() up@
Polecam film Hooligans xd Ja czasami na mecze chodzę. Piłki nożnej of corz. Leją się, ale nie ze mną, bo po meczu idę do domu. I widzę dużo pojebańców (inaczej się nie da sry ![]() Co mnie oni? ps. No gdybym tego nie powiedział to byłbym inny: Miedź legnica !!!11onejedendfa |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() "Czy uważasz, że ''kibice'' powinni się bić między sobą, lub policją na meczach?"
A gdzie ja tak napisałem? Po prostu wiem jak to wygląda od środka. Czasem zadyma to dzieło przypadku, czasem prowokacji, którejś ze stron. "Wytłumacz mi co to jest ten klimat angielski? bo ja nie wiem = /" Klimat angielski? To niestety prawdziwi kibice siedzący w pubach i gro kibiców sukcesu. Są na stadionie - jak są wyniki, śpiewają Manu<klask><klask>Manu<klask><klask> tylko po dobrych akcjach, a jak wynik jest słaby, to wychodzą w 84minucie, żeby żona nie krzyczała. Edyta: A zamiast hollywodzkiej produkcji Hooligans, polecam Football Factory.
![]() Miasto, które przeżyło własną śmierć! Regulamin Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk Ostatnio edytowany przez Parys - 20-12-2008 o 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() @EDIT
Sorry, do kasacji. Ostatnio edytowany przez Wylansowany - 20-12-2008 o 19:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
BTW na ulicy ktoś może Cię rozjechać, może spaść bomba ! bardziej prawdopodobne, że zginiesz w czasie napadu na bank niż w czasie meczu ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Bardziej mówiłem, o ludziach którzy wpisują tutaj farmazony [-;
![]() |
![]() |
#128 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 58
|
![]() u nas w klubie gra jeden murzyn i nikt nic do niego nie ma. wiadomo, ze jesli sie pojawi na osiedlu to uśmiechamy się ale nie mają miejsca przezwiska czy bojki z nim. przynajmniej o niczym takim nie slyszalem.
||
![]() |
![]() |