![]() |
#6543 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Yoh ładnie się o nim wyraził. Czasem i on ma rację. Zapewne chodzi o te dwie bramki strzelone Borucowi w wygranym meczu 3:0. Tak, te ze spalonego. Obie. ![]()
Best was the best but Garrincha was better. Ostatnio edytowany przez Berbatov - 20-12-2008 o 23:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Towarzysz zamor1 sie zagalopowal z tym Quaresmą...
A dzis Inter znow szczesliwie wygrywa, tym razem z 3 metrowego spalonego 3 zawodników. Skandal i tyle, takich sędziów odsyła się do 5 ligi... A tak ogolnie pozdrawiam Higuaina, Robbena i mojego idola od dzis Fernandesa, ktory chcial strzelic bramke dla Valencii w 93 minucie strzelajac z przewrotki z 30m. I cholera, strasznie mi szkoda Holyfielda, tym bardziej, ze go IMO skrzywdzili sedziowie...
http://www.youtube.com/watch?v=OCfxAqCt4og Ostatnio edytowany przez Articuno - 21-12-2008 o 00:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6545 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() UP: Też mi szkoda Evandera... imponował mi swoim przygotowaniem kondycyjnym. wg mnie zasluzyl na wygraną. Dużo i wyraźnie trafiał. Może ten wielkolud zasłaniał sędziom
![]() Cytuj:
Na FPL podają 6 asyst, na espn 5. W LM strzelił 4 bramki. Ostatnio edytowany przez Fintex - 21-12-2008 o 01:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford
![]() |
![]() Gerd Mueller strzelał mnóstwo takich bramek, a jakoś nikt nie mial pretensji o styl ; )
I następnym razem jak chcesz wplatać ironię to rób to w jakoś w miarę zrozumiały sposób dla ogółu, bo już tyle bzdur pisałeś na tym forum, że ciężko odróżnić ironię od normalnej wypowiedzi ; P Ostatnio edytowany przez Thomisson - 21-12-2008 o 10:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6552 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Cytuj:
Zaraz zaraz ja nic nie zaczalem ;] nic nie mowilem o Ronaldo. Napisalem dopiero wtedy, gdy Ty napisales, ze Berbatov, Rooney i Tevez nastrzelaja Interowi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6553 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No cóż nie każda walka między Amerykaninem a Rosjaninem kończy się jak w Rockym 4
Szkoda Holly'ego ; ( |
![]() |
![]() |
![]() |
#6554 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6555 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Pewnie. Lepiej mieć 0 goli i 0 asyst, ale nazywać się Jack Wilshere. Bo Jack>Ryan.
Miami wygrało wczoraj z Lakersami, dziś z Nets! woot. Gortat dziś średnio. 8 min, 2 pts, 2 rebs, 3 blocks. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6556 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aleś dojebał.
![]() ![]() ![]() Zobacz sobie, ile razy w lidze zagrał Wilshere, a ile Berbatov. No i porównywanie 16-letniego dzieciaka do napastnika w kwiecie wieku jest idiotyczne. Od razu widać, że fan porcelany ![]()
![]() |
#6557 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6558 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() Cytuj:
@Boks Oglądałem tylko końcówkę, ale racja, czarny był lepszy. Jednak ruski cieszył się jeszcze przed werdyktem, a że nie znam się na tym sporcie, to byłem wręcz pewny, że najpierw musiał być o wiele lepszy, a teraz się oszczędzał. Ewentualnie, że był lepszy, a ja tego nie widziałem. Sam nie wiem. BTW. To ten murzyn miał 34 lata? Nie wyglądał. @Up Szybszy, ale nie śpieszyłem się z postem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6559 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
On ma 46 lat. A Holyfield był lepszy przez cały pojedynek, z wyjątkiem 2 lub 3 rund. A czemu się cieszył to ja nie wiem. Holly wygrał tą walkę ![]()
![]() Signed, Arfyd. ___________________________________________ Ostatnio edytowany przez Arfyd - 21-12-2008 o 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6560 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Porównanie do 28 latka jest nie na miejscu, ale do 35 latka już tak xD
Aha i Ty zawsze piszesz nadętym tonem, więc nie wiem, jak można coś z tego wychwycić. Bo nikt nie łapie oprócz ciebie Ditto: ten murzyn ma 46 lat ; P |
![]() |
![]() |