|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Usunięty
Imię: Remciol Rook
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brave Heroes
Świat: Lunara
Poziom: 53
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Ja też gram od wersji Tibii 7.4 bodajże, albo 7.3. Na 8.1 zatrzymałem się (wtedy jak nowy trade system wszedł). Pamiętam, moim marzeniem było potrzymanie przez chwile Magic Sworda, a teraz? Co 2 knight ma SoVa, a nawet jeśli nie, to ich cena nie przekracza 300 k na moim serverze, kupujesz za 90 zł kase na allegro i kupujesz SoVa. Wcześniej nie było aż tylu Allegro sellerów, teraz jest tam 20 stron ofert z Tibii. Nie było tylu PRoo EfUl ELLo Graczy, w wieku 10-15 lat. Hotkeye ożywiły PVP? W czasach 7.6 bycie dobrym na pvp to była klasa, nie każdy mógł być dobry, a teraz? Pierwszy lepszy Sorc czy Drut zabije Cię z SD. Jak dla mnie, Tibia schodzi na psy, niedługo całkiem straci klimat RPG. Jedyne, co przez ostatni czas weszło i jest dobre, to addony, które jednak mocno urozmaiciły grę, przez co każdy wygląda inaczej
![]() ![]()
Acon Pagon [22]: zaraz logne na 120 Acon Pagon [22]: ja mma 120 i 210 16:10 Acon Pagon [22]: wiesz ja jestem bratem slepego <wcisnołem wcześniej kit, że znam Ślepego, 201 EK> Sir Mefix [15]: Buhahaha XD Sir Mefix [15]: to gdzie on mieszka? Acon Pagon [22]: co cie to masz hunta od mojego brata <Przybiega kumpel> Acon Pagon [22]: sorki brat cie muj bil Acon Pagon [22]: sory Sir Mefix [15]: ten tekst wchodzi na forum xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Oln <3
Stan: Niegrający
Poziom: xx
|
![]() Yhy. Racja.
Teraz umiejętności-refleks nie mają takiego znaczenia na pvp.
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nie podobały mi się bo się przyzwyczaiłem ... po prostu były zajebiste, a teraz co masz do dyspozycji ? Jakiegoś śniegowego bałwana, kolesia który sobie podtrzymuje sygnalizator (Yalahar). Po co takie udziwnienia ? Kiedyś było w porządku, a nie było takiego urozmaicenia, bo nie grało się po to żeby sobie dorobić toporek na plecach, tylko w innym celu, ale chyba nie jesteś w stanie tego zrozumieć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() o0
Pokaż mi post, w którym napisałem iż zdobywanie addon'ów jest celem gry! Też lubiłem stare outfity i sądze, że były one najlepsze i niezastąpione, a jednak próbuję przyzwyczaić się i polubić te nowe. Życie jest pełne zmian. Musisz się z tym pogodzić.
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2008
Profesja: Sorcerer
Poziom: 36
Poziom mag.: 33
|
![]() ehh Tibia schodzi na psy ...
CipSoft chce tylko kase a nie dobro graczy ... tibia miała w sobie coś takiego co inne gry nie mają a te ubdate ... H-keye - np. wchodze do orc fortress i F1 F2 F1 F2 -.- Hi Sell 5 chain armor - to było coś a nie hi zakładka sell i łąduje w to tee zbroje niektóre jak z Bajki o Barbie Rare golden bootsy ma kilka-naście osób w tibi a teraz bedą szli na hunt i 1 osoba 3 golden 4 golden bootsow :/ zaraz z rata bedzie leciec plate armor i rat leather xD POZDROWIENIA DLA Cip Soft :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oj tam już nie przesadzajcie.
Piszecie takie głupoty, a połowa z was ciągle(wciąż) gra w Tibie. Nie wyolbrzymiajcie tego tak bardzo i cieszcie się, że jeszcze nie możemy dropnąć "plate armorów i rat leatherów" z rata.
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2008
Lokacja: In Da Haus
Gildia: forum.tibia.pl
|
![]() Za niedługo w tibi będą cyborgi i będzie można mieć laptopa w backpacku
![]()
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taa.
Będą miecze świetlne, ak-47, granaty i inne średniowieczne bronie.
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2008
Poziom: 36
Poziom mag.: 33
|
![]() i guma do żucia -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Yhy.
Będzie można zrobić balona przyczepić do koszyka i sobie latać. >,<
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Miło wspominać stare czasy. Ja zaś grałem i gram od tibi 7.5. Pamiętam jak jeszcze się wchodziło do tibi i była ta kobitka w zielonym
![]() Radze od czasu do czasu zajrzeć do tego tematu. Link: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=176681
Ostatnio edytowany przez Ascaron - 22-12-2008 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() bardzo mi sie podobala tibia 7.5 bo na tej zaczalem grac. nie liczyl sie wbity lvl... pozniej na 7.6 juz sie zaczelo chrzanic, te rozdzki :/ ale nie bylo najgorzej.
najbardziej tibia zaczela sie pierdolic od 7.8 z tymi nowymi outfitami |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() 1. dlaczego wam sie nie podobaja te nowe golemy? przecie tibia to nie jest gra o jaskiniowcach (uga buga sel maczuga)
2. no kurwa czy to ja żyję w jakimś innym świecie czy 7.7 to był tylko techniczy uptade? |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Świat: Refugia
|
![]() Kiedyś pojawiła się propozycja od strony graczy na stworzenie serwerów Tibii 7.4 (oficjalnych oczywiście), ale gdzieś to umarło. Pomogłoby to pewnie na tych narzekaczy. Dla mnie niezrozumiałe jest po prostu po co pisać takie służące tylko do narzekania tematy na forum fanowskim, to i tak przecież nic nie da. Chcecie zmian, jakichś powrotów do przeszłości czy innych cudów to piszcie na oficjalnym forum tibia.com .
@down Wygląd wilka to nie porażka... przynajmniej teraz nie wygląda jak szczeniak.
Ostatnio edytowany przez Zarandiel - 28-12-2008 o 03:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Grudziądz
Imię: Archimonde Poly
Świat: Arcania
Poziom: 47
Poziom mag.: 45
![]() ![]() |
![]() Etam przesadzacie. Jak chce się wykazać refleksem to ide w quake pograć a nie w tibie
![]() Co do outfitów to te które są teraz w porównaniu do tych które były w wersjach rzędu 7.4 są świetne. Klimatyczne i przynajmniej JAKOŚ wyglądają... Do teraz pamiętam jak mój kumpel kiedyś zobaczył tibie i powiedział "Co oni tu w dżinsach zapierda****?!" xD. Ale jest jedna rzecz która ostatnio mi się nie podoba... zaczynają się zmieniać grafiki o których byśmy nawet nie pomyśleli, że mogą zostać zmienione. Np. wygląd wilka teraz to porażka według mnie...Tak czy inaczej tibia się zmienia i wszyscy będą musieli się z tym pogodzić ![]()
![]() |
#56 | |||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Podsumowując; to nie tibia upada, tylko gracze, widzący (i chcący oglądać) jedynie coraz większą cyferkę obok Experience. Pozdrawiam, Bakuo |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrób grę i zarabiaj na niej, bez żądania żadnych pieniędzy, jak Ci się to uda to masz ode mnie milion dolców za darmo!!!
Rzeczywiście... to było coś... coś co było totalnie przestarzałe, bez sensu, utrudniało rozgrywkę i było spotykane tylko w Tibii. Wszystkie inne MMO miały już system podobny do tego jaki mamy teraz gdy tylko ujrzały światło dzienne.
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
Imię: Moon Eowan
Profesja: Paladin
Gildia: szukam
Świat: Honera
Poziom: 37
Skille: 65/44
Poziom mag.: 10
|
![]() 1)
Wy tu gadu-gadu o tych "robotach" , a pokażcie mi JEDNEGO erpega klasycznego (tzn. ksiazki, karty postaci, kostki różnoscienne) w którym golemów nie ma. W D&D jest ich 6 lub 7 rodzajów. więc się nie czepiajcie. 2) ojej, ojej, wy biedni, ile wy tracicie tymi updatami... pomyślcie, ile pacc teraz ma? przyjmujac ze facc arena to "1" to pacc ma PRZYNAJMNIEJ "3" (razy wiecej) i nie mowie tutaj o łąkacz lasach, czy szajsie w którym są szczury. Chodzi mi o miejsca do expa. Podajcie mi faccową alternatywę dla kopalni. pacc ma skarabeusze, cyclopolis, tiquandę PEŁNĄ potworów. Nie mówcie że sie nie znam, bo na pacc'u CipSoft zarabia, ja o tym DOSKONALE wiem. Wiem o tym, i rozumiem to. Ale może by coś k***a dodał dla facca? kiedy ostatnio cos facc dostal? chybya w 8.2, i co to było? brawo! Magican Tower przy mount sternum, 50% z was pewnie nie wie co to jest, i ŻE to tam jest. pozdrawiam. pozdrów krewnych |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy wy jeszcze ludzie nie możecie zrozumieć, że FACC to jest taka wersja demo? Za większość gier trzeba zapłacić, a płakanie, że FACC nic nie dostaje jest jak najbardziej głupie i totalnie bez sensu. CipSoft nie ma żadnych korzyści w tworzeniu nowych terenów dla FACC i to w zupełności rozumiem. W darmowym koncie chodzi o to aby poznać świat itp., a gdy już będziesz gotowy na prawdziwą grę - kupujesz PACC.
Jak chcesz się męczyć na FACC to twój wybór, to nie jest gra w pełnej wersji, tylko okrojona i tyle. Wszystko kiedyś staje się płatne, inaczej nie byłoby to opłacalne, a o to właśnie chodzi. O ZYSK, wszystko się robi dla zysku, nic nie jest za darmo.
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2008
|
![]() Spoko, za 2-3 update napisza ze jacys mieszkancy wyspy Bambahar polecieli w kosmos, pojawia sie kosmici i benda nowe itemy z kosmosu. Bo co, przeciez swiat idzie do przodu hahaha.