![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
|
![]() Tak wiec mam problem, moze ktos zauwazyl podobny. Zaladowalem sobie 1 softy na full a na drugich mialem 160 min. Poszedlem expic na dragi Yalahar z uzywajac ciagle soft boots. Po 40 minutowym huncie zauwazylem ze jedne maja 6 min a drugie 84 min. Dodam ze byly lagi, nie odemnie tylko od servera bo pytalem sie kilku osob. Czy jest mozliwe ze to jakiś błąd od nich? Dodam że to nie jest zadna prowokacja.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Wręcz niemożliwe
![]() Albo źle spojrzałeś, albo to jakiś błąd klienta, i w tym wypadku na Twoim miejscu bym przejrzał forum.tibia.com czy ktoś miał podobny problem.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
|
![]() Robiłem reloga etc. Wyłączałem, włączałem tibie. Kolega sprawdzał. O 19 z wrl zszedłem i odrazu naładowałem softy wiec to niezbyt możliwe żeby 60 min - zamienil sie w 160 min albo 234 minuty. W jakim dziale należałoby to umiescic na tibia.com?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że w "Support Boards" w dziale "Technical Support".
@edit Wiem, że to może być trudne ale powinieneś podeprzeć to jakimś dowodami, bo sprawa bardzo dziwna i rzadko spotykana, więc tak szczerze to wątpię, że ktoś od razu uwierzy. ![]()
![]() ... Lubię mangę. A Ty? : ] Zależy mi na Twojej opinii na mój temat. Jeśli mnie polubiłeś lub chcesz mnie zabić kliknij TUTAJ i napisz co o mnie sądzisz. Ostatnio edytowany przez Bordo - 21-12-2008 o 21:13. |
![]() |
![]() |