![]() |
#4561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Argh normalnie już nie wytrzymam jak obejrzałem dzisiaj ostatni odcinek clannad a następny dopiero 8 styczna. Oni pójdą do wiezienia na dluuugie lata bo konwencja genewska zabrania tortur a to są najgorsze tortury!!!!!
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4562 |
Użytkownik Forum
|
![]() Także nad tym ubolewam, ale co zrobić? Masz żyletki ? :[
![]() |
![]() |
#4563 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nowy avek i sygna
![]() Ide Hellsinga ogladac ! ![]()
![]() |
#4564 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() seria Rahxephon skonczona , warto bylo poswiecic 2 dni xD
![]() |
#4565 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Ja w koncu moze dokoncze 4th Stage Initiala, bo juz od tygodnia tkwie w polowie
![]() Ale to wszystko przez uzalezniajace sluchawki i muzyke! :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#4566 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Ja jestem na bierzące z Soul Eaterem, dokończę terazShanę, później School Rumble 2 i nie wiem jeszcze co dalej ; P. DGM zostawiam na dalszy plan ; p.
![]() |
#4568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() up@
Za spammowanie. Topic@ Co sądzicie na temat tej głupiej mangi naruto ; < Mogłaby się już skończyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4569 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
ale jak chcesz to oglądaj ja poległem na 140 epie...
![]() |
![]() |
![]() |
#4570 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @Argen
Ja dotrwałem do końca i trwam dalej. Co prawda jest kilka/kilkanaście nudnych odcinków, ale za to resztę opłaca się obejrzeć. Fillery to sobie odpuść bo są beznadziejne. ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 23-12-2008 o 17:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4571 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ja tam czytalem mange One Piece. Przy niebiańskiej wyspie z tym niebiańskim oceanem juz wymiękłem. Tak cały schemat się strasznie powtarzał że miałem dość.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4572 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Tu masz 100% racji. Schematyczność walk w One Piece jest dobijająca. Najpierw padają pionki, przeważnie na strzała, żeby nie przeszkadzały. Następnie są walki "oficerskie", i na samym końcu walka z bossem.
![]() |
#4573 |
Użytkownik Forum
|
![]() aż w koncu luffy odkrywa jak zabić bossa...
Ukryty tekst:
xDDDDD
![]() |
![]() |
#4574 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie bój sie, w D.Gray mannie jest podobnie
Ukryty tekst:
@down 134-143, i potem kilka pojedynczych. Te pojedyncze na pewno poznasz. Ja ściągałem, ale jak oglądasz online to na kreskowki.fani.pl masz bez fillerów.
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 23-12-2008 o 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4576 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale wiesz dla D.G-M to nowa manga wiec takie rzeczy mi nie przeszkadzają liczy motyw mangi a nie to jaki jest schemat walki ; D
![]() |
![]() |
#4577 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Gorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: niewazne
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 100
|
![]() Ehh...Czeeeesc all
![]() Nowa jestem. tzn. w tym temacie. Na swoim koncie mam : - Naruto (manga anime) - Clannad (anime) - Zero no Tsukaima - Myself; Yourself - True Tears - Shakagun no shana (czy jakos tak) - Poczatek mangi i anime Elfen Lied - Satan 666 (manga) - Bleah - polowe serii anime green green - Death note I teraz ubolewam. Zawsze po obejzeniu anime lub przeczytaniu mangi wpadam w depresje XDDD Poprostu chce mi sie ryczec bo to juz koniec, taka pustka. Tez tak macie?xd BO ja z 2 miechy juz nic nieczytalam ani nieogladalam i nagle w 2 dni satan 666. :/ ehh
![]() |
![]() |
![]() |
#4578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2008
|
![]() D.Gray Man ma fajny klimat...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4579 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
**** a tak na serio,nie raczej nie mamy ![]() jak jakies ecchi/komedia to do mnie,dramaty i muzyka do gro..
![]() |
![]() |
![]() |
#4580 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Rayza nie napalaj sie bo sie dziewczyna speszy...
![]()