|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() Cześć. Dziś oferuje wam konto premium (90, 180, 360 dni) za GP (cena do ustalenia). Chętnych zapraszam - numer gg - 1399128
Obecnie Pacc za Gp dostępny tylko na świecie Harmonia, z powodów handlowych. (NAJTANIEJ 500k-90 dni). Po wpłacie pieniędzy PACC zostanie od razu wysłany. (kwestia 24h). Zapraszam. Miłej zabawy ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Kłamiesz nikomu nie dasz pacca ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Przepraszam, ale nie rozumiem. Nie rozmawialiśmy nawet ze sobą. Gdzie napisałem, że sprzedałem 10 PACC'ów? Zajmujemy się (mówię w imieniu całej naszej ,,wirtualnej firmy'') sprzedażą premium acc. 10 to czasem jednego dnia. Zajmujemy się tym na wszystkich światach, z tym że na Harmonii są słabe zyski, więc mi przypadło nadrobienie wszystkiego i postanowiłem się zareklamować na tym forum.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Innaczej, pasuje kontakt na email podany na Allegro?
Ostatnio edytowany przez Avallach - 22-12-2008 o 23:24. |
![]() |
![]() |
#5 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 24 10 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() 500k za 90 dni to jakas istna kpina kto tyle da ..
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() (NAJTANIEJ 500k-90 dni).
Żal... |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Archimonde Poly
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 47
Poziom mag.: 45
![]() ![]() |
![]() Wydaje mi się czy ten sławny nick pisze się przez "ch" tj. Zachej? Żałosna próba oszustwa... Nikt z twojej grupy w przedszkolu nie dał się na to nabrać więc na forum próbujesz? ;]