![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
|
![]() ciebie? bo mnie nie zakulo nawet z czego wniosek ze to nie jest prawda ;|
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Clapek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Interregnum
Świat: Arcania
|
![]() Ile fifty cent ma candy shopów
Tyle Felix wkłada w dupe kondonów Ile Zersonixa zabiła noobów Tyle Pici wylizał batonów Ile Filush zrobił botów Tyle Lafa oblizał schodów Ilu Acroma zastraszyła ormowców Tyle Banashee zrobił filmów Ile razy Kulom padnie Tyle razy Luki kase kradnie Ile Luki kupił rowerów Tyle Aata nie ma levelów Ile razy Calis ciagał fiuta Amesowi Tyle razy Boroth lizał fiuta Makissowi Ile razy Flamy będą ssać kutachy Tyle razy Boil będzie lizał pachy Ile razy Smooku będzie noobił na tibia.pl Tyle razy Kamsz będzie srać mu na głowe Ile Tiuso razy się spłacał Tyle razy go Eizix przemacał Ile Thed Xalin pał ssał Tyle Alunir cumshotów miał Ile Krylek ownerów miał Tyle Kajko kutasów w gembe pchał Ile hujców jest bez matury Tyle razy Clapek pisał bzdury ! WESOŁYCH ŚWIONT! & HAPPY NEW JEAR! Ostatnio edytowany przez Emulsja - 25-12-2008 o 14:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2008
Lokacja: Warszawa
Gildia: głowa mała
|
![]() Cytuj:
W nowym roku dużo zdrowia szczęścia pchania aaty ssania lukiemu
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Revisin - 25-12-2008 o 14:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Emulsja&Revisin funny wannabe?
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 25-12-2008 o 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ok, nie miałem nigdy kondona ani kondoma na fiucie bo jak narazie nie był mi potrzebny, a nawet nie mial bym zamiaru tego zakładac. Seks z kondomem na fiucie to dla mnie osobiście tak samo jak byś jadł czekolade przez papierek! SAMA PRZYJEMNOŚĆ HHAHauhAHUs Widac własnie że TY kondoma miales i mozna zrozumiec z tego "xDDDDDDD" że było ci z tym kondomem na fiucie bardzo ale to bardzo przyjemnie ![]() Ale teraz pytanie zadam ja! HA I TU CIE MAM! haha i tu mam cie mlody!! mam cie mlody hhehehehe!! ![]() czy ty miałes kiedy kolwiek kondoma na fiucie?? ![]() bo walisz popisówkę jak bys sam zakladal kondoma tylko po co ci on był ? Żeby poruchać lalkę barbi i nie spuścić się jej w plastik ? Nie ma sie czym popisywac ze miales na fiucie kondoma a wrecz przeciwnie! trzeba płakać! Jaka kobieta lubi sie ruchac jak jej facet ma na swoim kondoma? chyba zadna! Bo jak widzisz i mówisz tutaj można wywnioskowac ze masz z kondonami wiele stycznosci i wiesz co tam w srodku jest i jak to fajnie jebie. Jedyni po co jest kondom? Po to ze jak chce ci sie poruchac ot z byle dziewka to zakladasz i masz jakas tam pewnosc bo na pewno nie 100% ze nie zarazisz sie od jakiegos brudasa hivem. Chodzi mi oczywiscie o dziwki a nie o brudasa ze smietnika... Bo jak mozna inaczej okreslic dziwke z hivem ? Oczywiscie brudasem. To tyle na ten temat! A TERAZ SAM WPADŁEŚ JAK SPERMA DO KONDOMA HUHAUAHUAUAUHAUHAUHAUHA CLAPEK 1:0 OZIRIS WSZYSCY CZEKAMY NA ODPOWIEDZ I UJAWNI SIĘ CZY WIELKI SAINT OZIRIS AKA SIR TUTANKHAMMUN MIAŁ KONDOMA NA FIUCIE HAHAH KOLEDZY ORMOWCY PEWNIE ZWYJĄ Z CIEBIE HauhAHUHAUHUAHAUHAUAHUHAUAHUAHUSHUAAHUSHUASHUAU @topic! Wojna trwa bardzo niezłe starcie było naprawde malo bym nie padł sporo fragów. Ostatnio edytowany przez Emulsja - 25-12-2008 o 16:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój rap to dla mnie wszystko,
Ty jedynie możesz wylizać pizdzisko! Ja jestem czarny i to jest dobre, Ty jedynie możesz ssać mą czarną torbe! Nawet Smooku z forum z ciebie się śmieje A boil liżąc twą piczkę bezsilnieje! Ja Clapek wyzywam Cię na pojedynek raperów, A ty do pomocy szukasz innych frajerów! Teraz niestety muszę już spadać Drogi Koszyku pozostało ci tylko rozpaczać! Ostatnio edytowany przez Emulsja - 25-12-2008 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Lublin
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 117
![]() |
![]() hahah gosc jest dobry! Koszyk przyjmujesz wyzwanie ? hahaha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Nie mam czasu na battlowanie sie na forum, jakbym chcial mialbym na Ciebie takie pancze ze wgniotly by Cie w ziemie, tylko szkoda jestes jakims no name napinaczem i nie mam jak Cie pojechac.
Zresztą, jak mam Cie pojechac bez wulgaryzmow... nie chce lamac regulaminu forum ![]() Cytuj:
Tylko Muflona albo ktoregos z freestylowcow, juz nie pamietam ktore battle to bylo ale kojarzy mi sie Muflon vs WSZ
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 25-12-2008 o 17:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2008
|
![]() haha typie jestes tak slaby ze nawet teksty robisz pod rymy nawet gdy sa huja zwiazane z prawda lol.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2008
Lokacja: Katowice
Imię: Valtandre
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Nikaj Nie Ida
Świat: Harmonia
|
![]() na arcani cisza i spokoj czyzby cisza przed burza?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pytanie było inaczej sformułowane... więc oczekujemy innej odpowiedzi ![]() OK , lubisz dziwki a przyznaj się ... Ruchałeś choć raz dziwkę ? ![]() Co do wypowiedzi Koszyka to mylisz się mój drogi być może to i jest tekst któregoś z tych co wymieniłeś ale Ja wymyśliłem go samodzielnie więc nie jest to spozerowanie ... Ja osobiście nie słyszałem na żadnej z bitew takiego tekstu. Być może się mylę i ktoś tak powiedział lecz ja osobiście tego nie słyszałem i nie zostało to przez nikogo potwierdzone, że taki tekst padł na którejś z bitew. Ostatnio edytowany przez Emulsja - 25-12-2008 o 22:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Profesja: Sorcerer
Gildia: ormo
Świat: arcania
|
![]() wiesz zalezy co rozumiesz pod pojeciem dziwka, bo wiesz sa rozne typy dziwek.
1. uliczna dziwka 2. dziwka z pod latarni 3. dziwka z burdelu 4. osiedlowa dziwka 5. dziwka ktorej ujawnia sie dziwkosc dopiero po kilku piwach. No i jezeli chodzi o ten ostatni typ dziwki, to Ci powiem tak zdarzylo sie czy to cos zlego? |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Białystok
|
![]() siema czarnuchy
|
![]() |