![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja tam mam ze 3 orginalne plytki, a nie mozna powiedziec ze mam malo gier ;p
![]() |
|
![]() |
#102 |
Guest
|
![]() Niestety nie mam pieniędzy by szastać na oryginalne gry.
Wolę pojechać na giełdę u kupić pirata. Bo nawet nie wiem czy mi pójdzie ta gra. |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2008
|
![]() W domu mam 1 oryginalną grę
![]() W ogóle nie kupuję, bo pobieram z eMule ![]()
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Też nie mam pieniędzy na oryginalne gry. Dlatego czekam cierpliwie na moment, w którym będę mógł sobie na jakąś pozwolić. A dlaczego banda idiotów kradnie gry i tłumaczy to dennym "argumentem" "bo nie mam kasy" ? Bo gry są zbyt łatwo dostępne. Ściągniecie jej z Internetu nie ciągnie za sobą właściwie żadnego ryzyka, to jest tak normalna czynność, jak np. przeczytanie artykułu na onecie. Niestety. Ciągle widać, że społeczeństwo to jednak debile. Dlatego nie warto się z nimi asymilować.
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() To ściągnij idioto demo gry? Przeczytaj wymaganie minimalne i maksymalne?
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie obrażam. Wyrażam zdanie na Twój temat, które mieszcze w znaczeniu słowa 'idiota'.
Tłumacz prosze, ciekawe to ciekawe. Czytasz wymagania- sprawdzasz konfig kompa- i zastanawiasz się czy kupić czy nie. Jeśli ktoś potrafi czytać i myśleć w miare normalnie, to da rade sprawdzić cz gra mu pójdzie bez ściągania tej gry.
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2008
|
![]() Ja osobiscie kupowalem piraty kiedys jak dostalem new kompa to kupil mi tata pare piratow i gralem.
Teraz kupuje same oryginaly albo gram w gry F2P. Sharker. PS: Spojrzenie kolegi na wydanie kolekcjonerkie Wiedzmina- Bezcenne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() ściągam, a nie kupuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() E tam, w necie jest tyle darmowych rzeczy, że można się bawić w nieskończoność, czasami bardziej wciągające i grywalne niż komercyjne drogie produkcje. Praktycznie gram tylko w Naruto Arena i Setting Dawn xD
![]() |
#111 |
Krzyżak
|
![]() Otóż to : ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2008
|
![]() Jeżeli już przyznajemy się do posiadania piratów, ja również się przyznam.
Kupowanie piratów = epic fail, wystarczy odrobinę ruszyć główką i stoi przed nami otworem 1000 stronek pirackich... |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ekhm... Idiot. : ) <chodzi o tego up ofc : P>
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Po co kupowac piraty, skoro mozna sobie za darmo sciagnac z torrentow czy p2m?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]() @down: Zgadnij dlaczego stopień piractwa w Polsce jest dużo dużo większy, niż np. w Wielkiej Brytanii czy USA? Podpowiem ci: przeciętnego Polaka nie stać na kupowanie oryginałów. I to nie jego wina, tylko państwa. Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 29-12-2008 o 12:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2008
|
![]() @up:
Bardzo zalosne wyjasnienie. @topic: Niech ludzie sciagaja sobie gry to nie bedziecie mieli w co grac. Byc fanem gry dla mnie to znaczy ze docenia sie prace jej tworcow. I jest sie w stanie za nia zaplacic. A nie piszecie: ¨Ja jestem fanem tej gry ale zal mi kasy wole se sciagnac z neta/kupic pirata¨ Sharker |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Wpisy bloga: 44
Stan: Niegrający
Skille: Milion
|
![]() Niestety wiele gier nie zasługuje na takie docenianie, nie wydam ponad stówy za GTA IV, które jest marnym portem z konsoli, ma milion błędów i rusza 15 fps na najlepszych kompach. Mieli 8 miechów żeby to dopracować, teraz to już podziękuję. Musiałbym być frajerem, żeby zapłacić tyle za grę, która została skonwertowana na szybko, której producenci mają pc'towców gdzieś.
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ile złodzieji tyle wytłumaczeń, ale fakt zawsze pozostanie faktem. Złodziej. Po 2, nie masz na cośkasy, to tego nie kupujesz, a nie kradniesz to.
![]() |
![]() |
#120 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |