![]() |
#3161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Chlopak nie daje za wygrana. Ma bana i dalej online.
|
![]() |
#3162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
|
![]() chcesz byc fajny piszac ze piles alkochol na forum? ;o szkoda ze zapomniales dodac "przed kompem"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
|
![]() alkochol jazda jazda jazda!!!
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Kino Zakondix
Poziom: 110
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3165 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Yanne ,ty sie jak widac nie chwalisz ze chlejesz alkochol, za to alkoholu pewnie na oczy nie widziales
![]() edit: pozatym on sie nie chwali tylko mowi jak bylo zebyscie sie za bardzo nie podsycili jaki to on nieogar... Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 27-12-2008 o 17:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3166 |
Użytkownik Forum
|
![]() idz oddac chara dla furory ;* poprostu blad ortograficzny ... dziwne ze tak oto spamujecie bo 1/2 z was nie zdaje z polskiego... >pwn3d<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3167 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
>PWNED< OWNED ROTFLCOPTERED OMGED LOLED JAJAJAJAJAJA espanol? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2008
Lokacja: Gdańsk / Danzig
Gildia: NIC
|
![]() @ Wiszu
Zostaw ich w spokoju ! ![]() Chłopaki sie obraza i się zamkną w swoim hellgate na wieki ![]()
![]() |
#3169 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
zgassssssssss....gowno wiesz a sie wypowiadasz, pionek jestes i tyle ![]() Co ty wogole mowisz o jakims zdawaniu z polskiego jak piszesz alkohol przez CH ty bucu lol. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3170 |
Guest
|
![]() @ UP
Odnoszę wrażenie, że Ty każdego swojego "przemyślanego" posta wklejasz do worda, on podkreśla Ci na czerwono, poprawiasz i dopiero potem błyszczysz na forum jako osoba, która złą pisownią się nie splamiła ![]() |
![]() |
![]() |
#3171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 90+
|
![]() huauhshahhashahshas leejjjjjeeeee hhahahah..! Up @ Owned XD
Sorry nie chcialem! Wybaczcie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Usunięty
Imię: Adam Ziomus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sibuna
Poziom: 162
Poziom mag.: 74
|
![]() @ 2up
Tak? To wszystkie słowa bez polskich znaków by miał podkreślane, "wogole" by było podkreślone, bo pisze się "w ogóle", a poza tym nawet tutaj w edytorze postów jest funkcja podkreślania błędnych wyrazów, nie musi nawet nigdzie nic wklejać, więc sory ale sfailowałeś ![]() Ponadto kto jak kto, ale Polacy chyba powinni wiedzieć jak się pisze "alkohol", co? ![]() @ offtop Kto expi na demonie? xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#3173 |
Użytkownik Forum
|
![]() 385383754 xDDDDDDDDDDDDDD wiecie co dopisać nie zapominając o .html Xdddddd
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3174 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2008
|
![]() yyy , jakim programikiem to odtworzyc ??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3175 |
Użytkownik Forum
|
![]() nagranie z venta, trzeba mieć venta 3,0,1 kliknac prawym na to białe pole > user > record / playback i tam open wybrać plik i słuchać
![]() |
![]() |
![]() |
#3176 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3177 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
HAAHAHA sorry kolego zloty ale jak moja pisownia jest dla ciebie doskonala i poprawiana w wordzie to proponuje zapisac sie na korepetycje z jezyka polskiego albo zalatwic jakies zaswiadczenie o dysgrafii od specjalisty. Haha co gosciu teraz dales.... ![]() ![]() btw. nie kazdy tak przezywa tibia.pl jak ty ![]() Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 27-12-2008 o 22:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3178 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
///FLAMEE xD ale plis jak chcecie nas obrazac albo pogadac o otsie to na tibia com okej? lubie byc publicznie ponizany okej? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3179 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszyscy wiemy ze Tenshin nie oddawał pass na openy , i grał sam , a wy gadacie głupoty i inne bzdury bo zostaliście kicked z serva i teraz musicie na forum powalczyć ;/
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3180 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Polska
Imię: Rosi Thern
Poziom: 160
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
![]() @ Harry~ Ziomuś, nie wiem czy wiesz, ale poprawne pisanie (nie tylko postów, wypracowań, czy felietonów) nie opiera się tylko na ortografii. Niezwykle istotnym elementem języka pisanego jest styl, który u was kuleje. Nie wiem ile macie lat i szczerze mówiąc - je**e mnie to, ale warto jest wiedzieć, iż poprawiać winni tylko ci, którzy sami są bez winy. ![]() /care |
|
![]() |
![]() |