![]() |
#6601 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() No fakt Sagna zagrał niezły mecz. Ale ogólnie oglądając mecz Arsenalu, jako że mam fana w domu, byłem zmuszony, nieźle się pośmiałem
![]() Taki Gallas- widać, że całkowicie olwea wyniki, ma focha na cały świat, taka niepocieszona nastolatka haha. Almunia- Tutaj to można by referaty pisać. Najfajniejsze miał wczoraj reakcje względem obrońców gdy mu dupe ratowali. Obrońcy między sobą wymieniają po dobrych interwencjach kilka słów, podadzą sobie ręce, a wielki Almunia podchodzi, i napier**** ich po plecach ![]() Dla mnie nie MAicon, nie Sagna, a Dani Alves. Na tej pozycji. W ogóle czekam aż przeczytam coś takiego "Almunia > Wszyscy inni goalkiperzy"
|
![]() |
#6602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Maicon > Sagna tak samo moge powiedziec po 1 meczu Grygera > all RB
![]() |
#6603 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sęk w tym, że 100% Sagny > 100% reszty prawych obrońców. Jak można na prawie 2 metry wybić się nogami do góry i wybić piłkę z linii ? I nawet od Sky Sports dostał 10. Knight też, chociaż nie zasłużył.
![]() |
#6604 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie ocenia się całokształtu piłkarza po jednym meczu.
Może i wczoraj akurat tego dnia Sagna był najlepszym prawym obrońcą świata. Tege jednego dnia, przez 90 minut.
![]() |
#6606 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wczoraj. Następny dzień może należeć do kogoś innego.
![]() |
#6607 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale jesteś głupi.
Nadal nie rozumiesz, o co chodzi. Oceniając maksimum, które może dać z siebie zawodnik, wychodzi na to, że Bacary Sagna to najlepszy prawy obrońca świata.
![]() |
#6608 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem o co Ci chodzi, ale wolałbym mieć w drużynie kogo innego, niż obrońce, który w teori jest najlepszy, bo raz wyszedł na wyżyny swoich umiejętności, a w innych meczach gówno by mu szło. Wolał bym kogoś z mniejszym maksimum, który jakis porządny stały poziom by trzymał.
I nie uważam By Sagna miał najlepsze maximum na świecie.
![]() |
#6609 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom, bo bosingwa ma najlepsze.
Chociaż nie. Dani Alves. Bo przecież wolne strzelał w sevilii. Sagna cały czas trzyma wysoki poziom, a wczoraj pokazał, że w trudnych chwilach można na niego liczyć. Niech znowu zacznie posyłać takie crossy jak w zeszłym sezonie, a z palcem w dupie zostanie naj prawym obrońcą ligi.
![]() |
#6610 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Z reguły nie mam własnych klasyfikacji, że jakiś pilkarz jest najlepszy na pozycji.
Bosingwa mówisz? Nie dzięki, nie przepadam. Dani Alves? To już bardziej niż Bosingwa. Dla mnie czołówka obecnie na tej pozycji to Alves, Maicon, Sagna. Ale najlepszego nie wymienie. Chociaz ulbuiencem jest tu dla mnie D. Alves.
![]() |
#6612 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Yoh, ale za potencjał nie przyznaje się nagród itp. Istota tkwi w tym, żeby ten swój potencjał, który Sagna niewątpliwie ma wykorzystywać coraz częściej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6613 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() A ten potencjał Sagny i innych zawodników to bierzesz z Football Managera czy sam sobie wymyślasz?
Umiejętności widać, ale całego potencjału zawodnika mogą nie znać nawet jego trenerzy, więc tym bardziej i ty. Ostatnio edytowany przez Xendriel - 27-12-2008 o 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6614 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co to znaczy "tym bardziej i ty" ?
![]() |
![]() |
#6615 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() W Realu nie dostrzeżono potencjału Eto'o, a w Barcelonie Fabregasa mimo, że trenerzy obserwowali ich codziennie, więc nie gadaj mi tu kto od kogo ma większy potencjał, bo tego nie wiesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6617 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() nie prawda, bo zawodnik realu giewontow jest najlepszy, bo ciagle gra na 1 % swoich mozliwosci, gdyby zagral na 100% wybil by ci glupote z glowy. Co byloby historycznym wydarzeniem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6618 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdyby zagrał, ale nigdy nie zagrał, a Sagna i owszem, so stfu. Różnica jest taka, że Sagna pokazuje, że on > reszta świata.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6619 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Szacun dla Yoha. Nie wiem jak mozna umiec wybrac najlepszego obronce na swiecie.
![]() |
#6620 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Chyba w trainerze do FMa.
Z cyklu: "jak przegrac mecz, ktorego nie masz prawa przegrac". Pt1, Porthmadog - Connahs Quay: FT Porthmadog [6 - 5] Connahs Quay 4' [0 - 1] L. Loughlin 17' [0 - 2] C. Jones 21' [1 - 2] G. Parry 30' [1 - 3] P. Doran 58' [1 - 4] C. Jones 70' [1 - 5] M. Cronshaw 71' [2 - 5] R. Roberts 77' [3 - 5] M. Foster (pen.) 81' [4 - 5] J. Rowley 86' [5 - 5] M. Lloyd-Williams 90' [6 - 5] M. Lloyd-Williams |
![]() |
![]() |