| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 12 2007 Lokacja: Białystok Posty: 213 Stan: Aktywny Gracz Imię: Knight of Gordor Profesja: Knight Świat: Honera | Siema. Zakładam temat w którym ja Knight of Gordor i mój qmpel Stie Voi będziemy wklejać ssy jakies adv na poczatek    | 
|  |   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 10 2005 Lokacja: Somewhere in real world... Posty: 811 Stan: Niegrający | Wieje nudom. Same advy. Rób ss'y z jakiejś akcji. Wiem, że 20kinom nie da się zbyt wiele, ale zawsze coś się da zrobić xd p.s FIRST xd | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 12 2007 Lokacja: Białystok Posty: 213 Stan: Aktywny Gracz Imię: Knight of Gordor Profesja: Knight Świat: Honera | Narazie zadnej akcji nie bylo ;p teraz skilluje jak zrobie lepsze skille to wtedy moze byc akcja  | 
|  |   | 
|  | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 12 2007 Lokacja: Białystok Posty: 213 Stan: Aktywny Gracz Imię: Knight of Gordor Profesja: Knight Świat: Honera | Ludzie czemu tylko 1 koment?!  | 
|  |   | 
|  | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 11 2008 Lokacja: Silesia Inferior Posty: 1,026 Stan: Aktywny Gracz Imię: Xevezq Profesja: Elite Knight Gildia: Polish Nobility Świat: Pacera Poziom: 174 Skille: 96/90 Poziom mag.: 8 | A co mam komentować, skoro mój noobchar (botchar) ma ciekawsze życie od Ciebie... | 
|  |   | 
|  | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 06 2007 Lokacja: Poznań Posty: 509 Stan: Na Emeryturze Imię: Stie Voi Profesja: Master Sorcerer Gildia: Hell Owners Świat: Honera Poziom: 53 Poziom mag.: 49 |      | 
|  |   |