![]() |
#4701 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Kumuś
A co powiesz na mój argument? Nie uważasz, że tak jest?;> A jest poruszany ich temat, bo przez newbów (:*) takich jak Ty (mi też się na początku podobało, a raczej tak mi się wydawało), którzy oglądają SD jako pierwsze "nietypowe anime", jest odbierane inaczej niż przez kogoś, kto już ma porównanie do innych serii z gatunków (a raczej podgatunków) anime. Takie wnioski wysunąłem po rozmowie ze znajomymi (nie z Corgarem) i na forum. Nie obraźcie się tylko mi tu! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() @Corgar
Spoko , kazdy ma swoja opinie. Ja ide dalej zassysac shingetsutan~ >.> |
![]() |
![]() |
![]() |
#4703 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() o maj gad...
jak tu ktoś nie rozluźnia tematu swoim 'mało poważnym zachowaniem' etc. to atmosfera robi sie napięta i ciągle tłuczony jest flamewar albo jak to woli 'dyskusja' o SD , jest rutyna i to all jak mnie tu niema, w dodatku widac beze mnie nikt niema bodźca zeby sobie pożartować z normalnych dla tego tematu żartów jak to pare stron temu kramer czy frizz próbowali .. ja niestety jestem nie aktywny do 1.01.09 bo spędzam ferie świąteczne na durnej działce gdzie blueconnect ściąga 99KB/minute...i co chwile sie rozłącza ~sayonara do 1go
![]() |
![]() |
#4704 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4705 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Na Kanon'ie płakałem jak dziecko
![]() a po 6ep'ie Air'a widze ,że też bedzie ciężko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4706 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ja właśnie spędziłem 1,5h na obejrzenie AMV Hell 4
![]() Teraz dokoncze C;H i obejrze 38 ep SE, a jutro zaczynam Eureka Seven. @Edit C;H Ehh, tworcy spieprzyli sprawe... Historia ma olbrzymi potencjal i umieszczenie go w 12-odcinkowym anime absolutnie NIE wyszlo. Chyba zdecyduje sie jednak na visual novel. Seria jak dla mnie (pomimo swietnego poczatku). 3,5/5. Ostatnio edytowany przez Grocix - 29-12-2008 o 02:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() @Rohas
''Jeżeli nie ma chlebka to trzeba zjeść ciasteczko'' Kanokon _/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4708 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Kanokon
Jest az tak glupi i pseudo-hentaiowy, ze az niefajny... @SE 38 Ogolnie odcinek zanudza, przedstawia tylko troche Black Stara. Ide ogladac RtVC2. @Edit Widze, ze Eclipse wypuscilo wlasnie Akasake. Chyba czeka mnie nieprzespana noc >.> @Koniec RtVC2 (edit no. 2) Niczym nie zaskoczylo, seria sredniawa. Chociaz przynajmniej w 13 epie nie bylo cenzury i mozna zobaczyc jak Kokoa dostaje klapsa :3 @Akane-Iro ni Somaru Saka (edit no. 3, 4 rano) Tez nic zaskakujacego na koniec. ![]() Oyasuminasai! Ostatnio edytowany przez Grocix - 29-12-2008 o 04:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4709 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Otakuma
No jakoś tak się złożyło że odkąd jest ten temat to oglądam tylko dobre serie. Praktycznie wszystko co od roku widziałem ktoś mi polecił, więc trudno żebym trafił na coś złego. Poza tym kilka razy pisałem trochę inaczej niż "świetna seria, polecam" A SD.... powiedz czym się różni nasza postawa? Z tego co widzę jedynie tym że jeden z nas nie lubi tego anime. Wiec nie mów że sobie coś wkręcam i niemożliwe jest teraz wytłumaczenie mi, bo ty robisz dokładnie to samo. PS. Nie sprowadzaj mnie do poziomu idioty, bo tam w klotni ze mna nie masz zadnych szans.... doswiadczenie PS2. Rayza. Flejm na temat SD to pierwsza od bardzo dawna porzadna rozmowa z argumentami na temat jakiegos anime. I dopoki ja i grocix tu jestesmy to się raczej szybko nie skończy. Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4710 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Wesoły i kolorowy świat Microsoftu
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() @corgar
Fakt, główny bohater trochę wkurza, ale to jest raczej nastawione tak że on ma wcielić się w swoją postać Chociaż Sekai(dobrze napisałem?) trochę umożliwia kontakty z Katsurą(tak apropo, ciekawe jaki nosi rozmiar stanika ;>)
![]() |
#4711 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Obecnie ogladam Darker than black - Swietne anime , utwierdza mnie w przekonaniu ze studio BONES robi jedne z najlepszych anime ; D
![]() |
#4712 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
No patrz, a ja jade wlasnie w gory (jeden z poronionych pomyslow mojej mamy) i tez biore ze soba Darker Than Black ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4713 |
Użytkownik Forum
|
![]() R+V , 13 ep, aff myslalem ze chociaz pod koniec dadza takie cos \/ spoil >.>
Ukryty tekst:
i jakies wprowadzenie do 3 serii : | a tu ch.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4714 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Corgar
Jak wrażenia po DMC? Ja, od kiedy skończyłem serie, moge słuchać openingu bez końca. @SD Argumenty zostały już NAPRAWDĘ wyczerpane, i nie ma sensu dalej się kłucić (bo to już nie dyskusja, poprostu nie zmienimy swojego zdania). P.S.: GO TO DMC! GO TO DMC! Ostatnio edytowany przez Argen - 29-12-2008 o 14:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4715 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @kramer
ktory ch. 1 serii to był? @ ach ^o^ od dzis do jutra zostaje w domu i moge ogladac anime xD
![]() |
![]() |
#4716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() Skonczylem przed chwila Akane-iro ni Somaru Saka... Dlaczego nic nigdy sie nie konczy tak jak ja chce : D
BTW, jestem w 11 epie Seto no Hanayome, i dalej mi sie podoba : ) Od 7 epa juz jest mniej smiechow, no ale i tak milo sie oglada : ) Ostatnio edytowany przez i386 - 29-12-2008 o 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4717 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Argen
A nawet całkiem mi się podoba. Narazie na 5 epie jestem, ale dzisiaj skończe. Co do openingu... mi się podoba, zwłaszcza część z satsugai se yo ;p Tylko troszkę słaby ten utwór jak na zespół death metalowy.... Nawet Nightwish ma kilka mocniejszych kawałków niż to.... Oczywiście chodzi mi tylko o stronę akustyczną. Edit. Co innego oryginalna wersja Satsugai... Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 29-12-2008 o 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4718 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() A propo SD obejrzalem wlasnie 4rty ep. i powiem wam ze tez chce takie 'cwiczenia'... aff.
![]() |
#4719 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ray
ch. 23 :x |
![]() |
![]() |
![]() |
#4720 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() No więc tak. Chwila wolnego czasu, więc postanowiłem w końcu ściągnąć i obejrzeć Byousoku 5cm. Co o tym sądzę? Hmm... anime na pewno należy do tych 'cięższych', takich, co to trzeba się wpatrzyć i trochę pomyśleć. Czasem chwila dekoncentracji (np. zawoła brat z drugiego pokoju) i już się człowiek potrafi pogubić : d Na pewno anime jest ono świetne - zarówno pod względem graficznym, jak i pod względem fabuły. Aczkolwiek podejrzewam, że będę musiał je obejrzeć jeszcze raz czy dwa, żeby całkowicie je zrozumieć ; P
*Kanokon Uff xD Po obejrzeniu 1ep zapowiada się... właściwie nie wiadomo co : d Wydaje się dość śmiesznym anime i liczę, że takim będzie. Jedyne co mogę na razie powiedzieć, to to, że bohater jest jedną wielką cip@. Dziewczyna się do niego tuli (a właściwie wtula go w swoje piersi), a ten zaczyna uciekać i płakać. Dżizas = d Ostatnio edytowany przez Rohas - 29-12-2008 o 17:25. |
![]() |
![]() |