![]() |
#162 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Yoh już napisał to co miałem napisać. Co innego kraść żeby żyć, a co innego by zabawić się.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Cytuj:
Ogólnie tym optymistycznym akcentem zakończmy dyskusje czy kradzież jest NIEZBĘDNA (Gier ). Nie jest.
![]() |
![]() |
#164 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dobranoc niewierni
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta dyskusja typu "piraty be, piraty nie be" po prostu mija się z celem... Wiadomo, pan x będzie za pierwszą opcją, pan y za drugą... Po co tworzyć taki bezsensowny łańcuszek, który do niczego nie prowadzi.
Spójrzmy prawdzie w oczy - piractwo w Polsce jest tak bardzo rozwinięte, nawet gierki za dychę (!!!) są ściągane z neta. Ten kto ściąga piraty, wiadomo, że po przestudiowaniu tego tematu nagle nie nawróci się i przestanie piracić. Sam ściągam piraty i mam szczerze gdzieś kto myśli sobie o mnie. W jego oczach mogę być zerem/złodziejem, ale czy to mu coś w tym pomoże? Wątpie...
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Proste jak ty jestes ropieszczonym bachorem i masz kase na wszystkie gry, to se kupujesz. Inni nie maja, to sobie sciagaja. Sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2007
Lokacja: Blachownia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Moro <-- New Char
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
![]() |
![]() Włącze się. Gdy zobaczyłem nazwe tematu - Czy kupujecie piraty - zdziwiłem się, gdyż piratów się nie kupuje tylko się je ściąga z jakiegoś torenta, potem zgrywa na płytke. Jak bym chciał kupic gre to napewno nie pirata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
@down biedny, to sie mogles odniesc do mojego postu lub ostatniej strony, a nie nazwy tematu. Gdybys zechcial przeczytac poprzednie strony, to w tych 'swiezych' postach juz kilka razy nazwa tematu zostala wysmiana przez ludzi, ktorzy nie zauwazyli daty zalozenia. Ostatnio edytowany przez Exodus - 30-12-2008 o 11:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Drezynka
Kiedyś piraty sie kupowało. Jeszcze pamiętam, jak na bazarze facet stał ze stosem piratów na sprzedaż : P @Top Cóż, wczoraj ściągnąłęm mojego pierwszego pirata w życiu xd Soldiers of Anarchy. Przez piractwo niestety, niektóre gry wychodzą później na PC niż na konsole, a to wina piractwa ;<
![]() |
#170 | |
Da Old school.
![]() |
![]() Cytuj:
Przypomniała mi się jedna rzecz. Ktoś pisał, że gry nie opłaca się kupować bo przejdzie raz i po co mu ona..? Wiec radze otworzyć oczki. Utrzymanie pdełka i płyty w idealnym stanie daje nam mozliwość WYMIANY gry w np. Games World (czy jakoś tak). Za wymianę gry na inną płaci się ok. 30zł. W sieci tej sklepów co 5 wymiana jest chyba darmowa. Wystarczy dbać o płyty.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@down Ale większość, owszem. I chuj im w dupę. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 30-12-2008 o 15:11. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#174 | ||
Da Old school.
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
||
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Jeśli znajduję czas to przeważnie ledwo na przejście dema danej gry.
Jedyną gra która zamierzam kupić jest "Duke Nukem Forever". Czyli narazie nie mam się co martwić o takie wydatki <lol>
SETI@home - troche mądrzejsze wykorzystanie komputera ![]() (Lekko zdezaktualizowane) Linux a Projekt GNU (przeczytać i zapamiętać do końca życia!) "And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
|
![]() Jestem chędożonym złodziejem! Wiem, że kradne, wiem że to złe ale szkoda mi kasy. I chuj.
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Użytkownik Forum
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
|
![]() Jakoś mi ten świat wisi i powiewa.
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum