|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 12 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exhado Leisua
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 86+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2008
Lokacja: Monachium
Imię: Ronin Slayer
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 3
|
![]() LOL ale macie problemy -.-
po kiego na te Guardy sie pchac ??? Nie lepiej isc z takim eq i skilami spokojnie na CYKLOPY ?? Wieksze respy a exp podobny a moze nawet lepszy bo szybciej padaja -.- Ja swego czasu dawno pierwszy raz w zyciu zaczolem expic na cyckach na skilach 52/49 szlo mi dosc dobrze waste nie bylo wiec lepiej myknij na cycki ![]() <<pozZzdroOo>> |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Imię: Tomek Mina
Świat: Harmonia
|
![]() a co do skillowania...
gdzie mogę skillować ze skillami 50/48 tak do 60/60 zeby bylo szybko i malo ludu [ prosiłbym też , jesli nie znane miejsce to o mapki ;P ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
|
![]() Mam nadzieję że pobanuje wszystkich tych boterów i ich najcików, będzie więcej miejsca na serwach.
Nie dasz rady na tych guardach, ale dobrze ci będzie na Mount Sternum (całe, jak chcesz to możesz iść na dół na nieumarlaki), ew. DC.
14:58 x [22]: orca bersercera? 14:58 y [32]: zorka tak soie muwi na tom postac 14:58 y [32]: ktura 14:58 x [22]: aha 14:58 y [32]: jest bersererkiem 14:58 y [32]: orkiem 14:58 y [32]: i niekuc si3e ze mna 15:02 y [32]: a sokola lubisz z ta jego piosenka o tych braniach na sto ruznytch sposobuw 15:03 x[22]: ile masz lat? 15:03 y [32]: a masz numer na gadugaud? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Lublin
Świat: ;-)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2009
|
![]() Doskilluj Knightem do 70/70 - 75/75... Eq to jakis C-Set, ewentualnie masz wiecej kasy to juz jakis lepszy, z 3 BP potow w razie czego i masz taki zysk ze ja pierdziu...
![]() Pozdro
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Polska
Świat: Titania
Poziom: 20
Skille: 72|72
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Thais/Folda/Edron/Venore Pełno miejsc z rotami niedaleko tych miast/miejsc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Płock
Imię: Valecan
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 9~
Skille: 38/29~
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() hmmm w wolnym czasie siedź na forum tibia.pl i odpisuj fajna zabawa xD nie spostrzerzesz się kiedy ci wleci skill
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Helmond/Holandia
Profesja: Elite Knight
Świat: Mythera/Malvera
Poziom: 85
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Ludzie,rozśmieszacie mnie,pier** głupoty o czymś o czym nie macie pojęcia lub wyczytaliście w bzdurnych poradnikach... Powiem ci krótko,nawet na skillach 80/80 na guardach nie będzie ci dobrze.. Ja w Dh,mms,dsm,g legi,bohy i justice seeker na labiryncie zarabiałem ledwo 2k/h Tak więc,polecam skille 85/85+Rar set i zarobek i exp piękny (mówię o labiryncie) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Śląskie :P
Stan: Na Emeryturze
Imię: Leen Thor
Świat: Nerana
|
![]() Cytuj:
Topic: Polecam doskillować lub zmienić broń, bo cluby sa do d..y jak się nie ma Thunder Hammera. Ja biegałem na guardy na 40 lvlu ze skillami 70/70 i podobnym setem do ciebie. Ostatnio edytowany przez Gollumek - 10-01-2009 o 15:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Sulechów
|
![]() @wojo~~
Nie pisz o botach bo cie Tompior udupi |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2008
|
![]() look my comment ! kC TOMPIOR !
Kup sobie skrypt na blackD, (cala paczka) smiesznie nazwany How to get 100 lvl, with totally afk. XDD ja tego uzywalem i skonczylem na 93 lvl na 95%% bocie. Wiele skryptow sie nie przydaje, ale z paru naprawde duzo korzystalem. btw. knight jebie kalem i nadaje sie tylko na cashmakera ;] nie rob go nawet elo tompior warn me please pokaz swoja moc Ostatnio edytowany przez reasonTHC - 10-01-2009 o 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Płock
Imię: Valecan
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 9~
Skille: 38/29~
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() guardy nie dla Ciebie... idz na mintwalin lub cyce jak proponowali koledzy ale jest też boska miejscówka z mumiami crypt shamberami dsami itd. koło kazo polecam nie wiem jak pokazać dojście na tibian earth nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2008
|
![]() DSy kinem? Gościu, zobacz ile one biją, ja mam palem 55 shielding, podobne eq dość i jak czasem mnie z jakiegoś powodu DS dogoni to dostaje grubo ponad 100 + nawet, może knightem dostawałbyś mniej ale mimo wszystko to za dużo żeby na tym efektywnie expić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Polska
|
![]() ej co muwicie ze nie da rady, dasz stary durzo potkuw wes i lec sobie smialo, dasz rade bo jeztes
![]()
22:06 Anras Lavon [15]: WAZNE !!!@KUPIE BLUE ROBE @#NA RATY# &&& ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2009
Imię: Matizo**** xD
Profesja: Druid
Świat: Balera/Arcania
Poziom: ***
Skille: Dobre
Poziom mag.: xD
|
![]() ze skilami 70/70 moszesz iść. Ale nie płacz jeśli będziesz musiał użyć paru(ewentualnie -nastu) hp/mp.
|
![]() |
![]() |