|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#11761 | |
Użytkownik Forum
|
![]() zaraz ci cos kurwa przytocze, zgadnij co robilem w sylwka;]?
Cytuj:
Ja1 23:55:11 i nei chce juz mis e expic paula 23:55:24 ZARTUJESZ sobie ;d paula 23:55:27 tobie sie nie chce expic paula 23:55:29 haahahahahaha paula 23:55:33 lepszego zartu nie slyszałam ; |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11762 |
Użytkownik Forum
|
![]() jeb sie na ryj i dziwka twoja stara
![]() |
#11763 |
Guest
|
![]() Hiper Popiol
Dec 31 2008, 22:58:18 CET Killed at Level 134 by Wedelk and by Anksura'Mun owned ![]() Albo 12 lat, albo taki żal, że nie ma się rl friendów i się nie chodzi na dżamprezy. Nie no porażka i Hiper i Wedelk a Anksurą. Ja rozumiem o 15, o 18, no niech bedzie o 20. Ale k****a o 23 ? Totalny żal, ale będą się bronić, że właśnie szyli na sylwka, więc dobry Picolo był czy jednak Pysio rozkręcał impreze?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT happy new year !!! 09' Życzę wybotowania masy postaci, ściągania paymentów za free jak najwięcej, grania w tibie o 23 w sylwestra, dziar z nazwą guildi na łapach, pojeżdzania po starych, pociskania się po nacji, gróźb w stylu : oddaj bohy bo w perdol albo spalimy ci babke za mpa, darcia mordy na vencie, ujebaywania tych w szalaman outficie, biegłego używania angielskiegi : Hi, Bye, Pl? i dużo dużo cókierków... ...Czyli, niech ten server bedzie jaki jest i bedzie gitara ;d ema elo narx\ ,.i.. <P******* Was i czego byście tam chcieli to BB o/ Ostatnio edytowany przez Yakky - 01-01-2009 o 09:13. Powód: ssij po same kóle i jeb sie na ryj wogule |
![]() |
![]() |
#11764 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() noi chuj nie mają kolegów ja też nie mam i jest fajnie spędziłem sylwestra na ventrilo i CHUUUUUUUUUUUJ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11765 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Nie trzeba pic czy cos ale wazne zeby spedzic sylwka jednak wsrod ludzi, pogadac itp., a wszystkim co grali w tibie zycze aby w nowym roku troche wiecej poswiecali czasu w swiecie rzeczywistym(1%), a na pewno bedzie gdzie i z kim pojsc na sylwestra, nie koniecznie pic.
pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#11768 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11769 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2008
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Defender of Hell
Profesja: Elite Knight
Gildia: Clan of Tremere
Świat: Eternia
Poziom: 251
|
![]() Witam panow w nowym 2009 roku! Zycze wam aby ten rok byl dla was lepszy od poprzedniego.
A tera troszke zalu: Wedelk wbil wczoraj 2 lvle Xespoz byl online i pilnowal czy Vision i Dusk nie leca po jego brata ktory expil... Kerston online na Saphirze. Panowie mowicie ze to tylko gra jednak jak widac jest ona dla was czyms wiecej. Bez szydery panowie, tylko zal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11770 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() Prawda prawda
![]() |
#11771 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
|
![]() JANUSZOWY SCRIN:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11772 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Świat: furora
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11773 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Guardianek
A co bylo zeszlego sylwka?;] co niektorzy z Vision tez expili wiec nie mow ze Kerston , Xespoz beee no life i wogole ;] Wiesz nie kazdy musi byc taki elo ze idzie sie najebac i ma wszystko gdzies =) Spedzili przy tibi ich sprawa a ciebie to powinno najmniej obchodzic co oni robili ;-)
![]() |
#11774 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Stan: Niegrający
Świat: Furora
|
![]() I co z tego ze grali? Lepiej śmiać się z kogoś ze grał a samemu siedzieć i czekać zeby zrobić screena
![]() |
#11775 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2008
Lokacja: Grudziądz
Świat: Elysia
|
![]() to teraz jakies 3 strony pisania kto gral w sylwka, a kto nie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11776 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: POLSKA
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 000
|
![]() VT VT zaraz maslooog wbijaaaaaaaac !!!!!!!!
![]() ![]()
![]() |
#11777 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Tibiosus
Profesja: Knight
Poziom: 39
|
![]() A taki psikus , NIE
![]()
![]() |
#11778 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Imię: Sapp~
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() I co? Jakieś fragi?
![]() |
#11779 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: CHełm
Stan: Niegrający
|
![]() Chłopaki z Chełmskiego Vision pokazali klase dzisiaj w nocy
Nie wiedziałem że jesteście tacy odważni żeby dzwonić do kogoś o 5 rano najebanym i krzyczeć (hajl viszion i duszkinesz jebać dath rołs hajl hajl slyszysz hajl viszion hajl duszkinesz jebac dath rołs jebać i tam za którymś razem jak dzwoniliście to coś na mnie pokrzyczeliście w wielkiej złości że was ignoruje) Pozdro Chłopaki Oczywiście nie mowa tutaj o wszystkich graczach z Chełmskiego Vision. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11780 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2008
|
![]() Zostaw ich , bawili sie ;p
|
![]() |
![]() |