|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#11782 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() W klubie okonir
![]() |
#11783 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2008
Lokacja: cheŁm
Stan: Początkujący
Imię: Misiek Yo
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ekipa Polonez
Świat: Furora
Poziom: 59
Skille: 19/23
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
Name: Sir Wir Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 85 World: Furora Residence: Ankrahmun Guild membership: Death of the Death Rose i sam dobrze o tym wiesz ;] Ostatnio edytowany przez Misi3k - 01-01-2009 o 18:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: CHełm
Stan: Niegrający
|
![]() No ale krzyczał z Twoimi kolegami tylko że nie mogę się dowiedzieć kto tam był bo nikt mi nie chce powiedzieć
![]() Może się pochwalisz kto tam krzyczał to będziemy wiedzieć czy on to sam krzyczał ![]() Misiek jedynie Ty możesz rozwiązać ta zagadke bo Sir Wir nic nie pamięta ![]() Ostatnio edytowany przez Gensty - 01-01-2009 o 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11785 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2008
|
![]() Cytuj:
Czy wy jesteście normalni?Każdy z was się chwali jak to genialnie spędził sylwestra jak się upił i takie tam ,pewnie można się bawić na sylwestra ,ale szczycić się tym to parodia.Ja osobiście spędziłem sylwestra w domu z rodziną i grupką znajomych i się świetnie bawiliśmy.W tibi byłem zalogowany. Normalnie żal.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11786 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Chełm
Imię: Ortey
Profesja: Knight
Gildia: Ekipa Polonez
Świat: Furora
Poziom: 100
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11787 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vire
Profesja: Elite Knight
|
![]() No ty pewnie musisz sie palowac w chuj zeby jakas panienke wyrwac bo jestes niedojebanym brudasem ktory ma cos tylko do powiedzenia na temat tibii. Pewnie marzysz o tym zeby cie chlopaki z Vision "dopalali", ta gildia to twoj jedyny swiat, tylko tam ktokolwiek chce z toba rozmawiac pogadaj z ruskiem to moze cie wyrucha. Pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11789 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zoodix Jak tam wczoraj impra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11791 |
Użytkownik Forum
|
![]() Słyszałem że 2 zawodników tylko nie żygało, ja spokojnie z dziewczyna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11792 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2008
Lokacja: CH
Stan: Usunięty
Imię: Mecenas Kultury
|
![]() Daj spokój Gensty z taką imprą ja u Zoodixa grubo zabalowałem że już o 22 odleciałem w inny wymiar o/ ... O 24 poczułem się lepiej, znowu zaczeliśmy pić ja z Mateuszem chociaż to abstynent wypiliśmy szampana pożniej znowu poleciała vódka pózniej frytki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11793 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to pro jestescie ; Po co pić tyle zeby nic nie pamietać/rzygać .... Trzeba znać granice, chyba ze dla was takie stany to poczucie sie elo elo komandosem.
Pójść, nachlać sie, obić kilka ryjów, wybluźnić, zgwałcić... oto obraz jakże moralnych POLSKICH katolików... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11794 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Imię: Anksura'Mun
Świat: furora
|
![]() nooo to tez mnie wqrwia ;d ale kazdy od czasu do czasu ma ochote zaliczyc sztywke, a sylwek jest do tego dobra okazja ;d;d;d
![]() |
#11795 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Borin
Wiesz ja nie zapijam ryja od tak ja poprostu robie tak tylko w sylwestra a tak pozatym nie przesadzam z alko a i jeszcze jedno dlatego 2 osoby po one nie mieszly XD podobala mi sie zabawa. A jak u Ciebie Borin sylwek ? I tak wogle u wszystkich opowiadac wrazenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#11796 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2008
|
![]() Drosa Gloth Owang3 i jeszcze paru innych
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11797 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Imię: Anksura'Mun
|
![]() Bardzo "chillowo" ze tak to ujme ;]
![]() |
#11799 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11800 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja sylwka spędziłem u kumpla na imprezie z 1 gramem maryśki. Oczywiście troche % sie wypiło, ba można powiedzieć nakur**ło , ale nie do tego stopnia żeby tracić przytomność. Nie rzygałem, dotrwalem do końca czyli coś kolo 6, może nie jest to jakis super czas, ale i tak pewnie polowa z was już śniła o tropikalnych dupach lub spało na dywanie. A i dodam że wypiłem za Imargama, i za Death Rose ;p
Ostatnio edytowany przez Borin - 02-01-2009 o 01:24. |
![]() |
![]() |