|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Stan: Niegrający
|
Marshall Mathers, Eminem, Slim Shady. Któż go nie zna ? Słyszał o nim chyba każdy. Kontrowersyjny raper. Na pewno jeden z najlepszych. Jakie jest wasze zdanie o nim ?
Ja go uwielbiam. Ma od groma świetnych i poruszających utworów (Stan chociażby). Potrafi nagrywać trochę poważniejsze piosenki, ale umie też rozśmieszyć swoimi utworami. Rozśmieszyć, poruszyć, czasem skłonić do jakiejś refleksji, czasem czymś obrazi. Ma niesamowity talent do rymowania. Długo by można jeszcze wymieniać jego zalety, ale jaki to ma sens ? Wystarczy posłuchać jego nagrań. Od siebie polecam Rock Bottom, If I Had, Just Don't Give A Fuck, Kim...zresztą, wszystkie są świetne.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
like toy soldiers, just lose it- zapamiętałem najlepiej, ogólnie to mało słucham Eminema ;]
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
|
też malo slucham, 8 mila rox ; ]
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
|
Według mnie tekściarz bardzo dobry, ale za bardzo moim zdaniem probuje się upodobnic do czarnych raperów. Nigdy nie wsluchiwalem się w jego dyskografię, posiadam jedynie jakieś lepsze kawałki.
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
|
A mi się wydaje, że Eminem idzie właśnie w drugą stronę. Mogę się mylić bo go zabardzo nie słuchałem, ale czarny rap=gangsta rap, a kawałki Like Toy Solider(s) czy Mockinbird z gangsterką ma niewiele wspólnego. Ogólnie prócz w/w kawałków nie lubie.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
Bo Eminem to fenomen. Jak czarni = gangsta, tak on może rapować o wszystkim.
@Edit: Od siebie polecam jeszcze TO
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 23-06-2008 o 10:35. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
Dla mnie jeden z najlepszych raperów świata. Przykład człowieka, który jak o czymś marzy i czegoś chce to może to osiągnąć.
Jednak dużo bardziej pasują mi jego starsze kawałki i płyty. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
Jak na moje najlepszy amerykański raper. Ma świetny flow. Bardzo dobrze rymuje. Jak już mówiłem nie rozumiem zbytnio amerykańskich raperów ale jak Eminem nawija to nawet na bit się nie zwraca uwagi xD Piosenka Stan najlepsza. Słuchałem jej 1000 Razy. Na trzeźwo i po alkoholu. Teledysk pomaga mi zrozumieć tekst,po którymś tam wysłuchaniu już większość zkumałem ; p. Jest genialna.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
|
Przecież żeby zrozumieć Stan nie potrzeba nie wiadomo jakiej znajomości angielskiego.
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
Pamiętam że pierwszym kawałkiem jaki usłyszałem był prawdopodobnie Cleaning out my Closet. Świetny =)
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
Troche odswieze, ale trzecia zwrota Till I Collapse to jest mistrz, najlepsza jaka slyszalem w rapie amerykanskim.
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
Imo druga.
|