![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
|
![]() U mnie było grubo. Rozpoczęliśmy kulturalnie z piwkiem, potem malibu z mlekiem i bitą śmietaną a na koniec wóda. No i szampan oczywiście. Kulturalna imprezka z dobrą muzyką (niestety sąsiedzi nie lubią metalu :[), gdy zadzwonił ojciec wzięliśmy ze sobą flaszki i poszliśmy do Chrystusa do Dziwiszowa (jakies 10-15km, naszczę ście kolega nas podwiózł) gdzie w momencie kladzenia się na podłodze urwał mi się film, po czym obrzygałem koleżankę z którą przed chwilą się przytulałem. Rano wstaliśmy, ruszyliśmy na piechtę do miasta, wróciłem o 13 i spałem do 18:30.
Straty? Zbita figurka, obrzygana ściana w łazience, zgubione okulary i paczka fajek, serweta poplamiona woskiem, moje włosy sklejone od rzygów itd. Ale generalnie to pozytywnie ;dddd |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() @Up
Obrzygana koleżanka, zgubione okulary?? Coś znajomo brzmi i wątpie żeby to była prawda, raczej wyssana z palca historyjka...A i jeszcze ten "kumpel" co podwiózł to napewno był trzeźwy i może prowadzić
![]() |
![]() |
#584 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Ej, a takie zapytanie. Bo teoretycznie te gówna - napoje energetyzujące przyspieszają upojenie, a czy przyśpieszają również trzeźwienie? Bo mnie po tym szybko puściło...
Ano... I żeśmy wczoraj z kolegami chyba z 1,5 godziny rozmawiali z Markiem 'Czołgistą' o starych dobrych czasach. Takie żul-dziadki to mają ostro naryte : D...
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rotfl, jakoś nie mam potrzeby się dowartościowywać pisaniem bajeczek na forum. Koleżanka miała minę co najmniej ZDEGUSTOWANĄ ale nie ma mi tego za złe. Okulary gdzieś zostawiłem i nie mogę znaleźć, a kolega był trzeźwy, bo służył tej nocy za kierowce akurat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
wyluzujcie...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trzeźwienie tak, pomagają też wyleczyć kaca. Niezależnie kiedy go wypijesz to przyspiesza Ci metabolizm co wiąże się albo z szybszym wchłanianiem alkoholu do krwi (jesli pijesz energy drinka w trakcie picia) albo z szybszym jego wydalaniem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() Cytuj:
@Sylwester sylwester bardzo się udał ![]() ![]() ![]() A w ogóle kumplowi zostało kilka szampanów (kupiłem karton), więc pomyślałem, że wpadnę i sprawdzę co słychać. Wypiliśmy resztkę koniaku, potem ja wypiłem 3 szampany i kilka łyków od niego.... Tak, teraz już wiem, że po szampanach jednak można rzygać... Prawie zasnąłem w autobusie, potem wszedłem do domu, posiedziałem z 15 minut przed kompem, poszedłem ulżyć żołądkowi i poszedłem spać. NOWY ROK! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
|
![]() A bolała Cię [...] na drugi dzień dzień?
Ostatnio edytowany przez Granteon - 02-01-2009 o 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: boterlandia
Poziom: 100
Skille: 84
Poziom mag.: 7
|
![]() u mnie ogolnie bylo zajebiscie xd
o 21 zaczelismy pic 2l na 4 ,kolega juz nie mogl - siedzial w kiblu przytulony do sedesu ok.1h. skonczylismy 2l a kolezanki wyciagaja 0,5 mandarynkowej xD o 23 wypilem pol szampana. potem mialem schizy z danzelem(lol?) wracajac do domu wjebalem sie w krzaki,zgubilem paczke szlug... |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2009
Lokacja: Co cię to ?
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Thais
Poziom: 12
|
![]() ja tylko podsumuje : fajowo było u mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#594 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Wroclaw
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() nie śmiejcie sie (zdjecie z sylwestra na którym byłem) :
![]()
SKUUG HERE ;] 23:04 Kozakjp [23]: ale expisz bez softuw 23:04 Master Logitech [10]: no tak 23:04 Kozakjp [23]: ;] 23:04 Master Logitech [10]: bo wtedy bym je wastowal |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() @up: Hahahahahahaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Vadriel Dolin
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 15
Skille: 51/38
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Piwo, Gingers, Mixdrink Sobieski, pare kieliszkow wodki z caprio - efekt? angina ropna....;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |