|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#11821 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vire
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez bartek8808 - 02-01-2009 o 15:54. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11823 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Anksura'Mun
Profesja: Master Sorcerer
Świat: furora
|
![]() krychu powraca ? :> hahahahaha
![]() |
#11824 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
nie czuję się katolikiem i wyobraź sobie dla Ciebie mogę byc nawet plebsem : > |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11825 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiekszosc osob w tym kraju chodzi na przymus do kosciola, spowiada sie przed świetami, i uznaje sie za katolików. Wiec ty jestes małym %... i Chwała ci za to że nie należysz do tej zbieraniny hipokrytów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11826 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
![]() wiecie ze karol skoczył z okna swojej piwnicy bo miał dziecko ze swoim psem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11827 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Anksura'Mun
|
![]() o zal.... ja jestem katolikiem i wierze w Boga a do kosciola nie chodze bo potrafie rozgraniczyc te 2 sprawy i denerwuja mnie komentarze ludzi obrazajacych ludzi wierzacych.. chca chodzic niech chodza, grzesza i sie spowiadaja niech to sobie robia czlowiek jest z natury grzeszny a Bog jest po to zeby wybaczac... ;s
ale jak powiedziales w*****aja mnie tacy wlasnie hipokryci (katolicy) ktorzy wytykaja kazdemu naookolo (np ze do kosciola nie chodzi) .. ;s
![]() |
#11828 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tucz wierzysz w Boga, uważasz sie za katolika, ale czy czytales Biblie xD? Mnie najbardziej smiesza ludzie którzy uważaja sie za wierzacych a niepojmoja dogmatow tej wiary. Częsc tego typu ludzi myśli - jestem chrzescijaninem, pierdole koscielne przykazania, przeciez jak wierze w Boga to on mi wszystko wybaczy, grunt żeby 1 w niedziele pujsc do koscioła i do komunii... To nie jest skierowane do Ciebie ;
A tak w ogole to zastanówcie sie WY CHRZESCIJANIE co daja wam lazenie do kosciola? I tak niezglebiacie swej wiary czytajac Pismo ŚW. Wiec jeśli naprawde wierzycie w Boga porzuccie swe koscielne poglady i zacznijcie szukać prawdy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Imię: TomizzZ
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 299
|
![]() Hmm jeśli jesteśmy już przy temacie religijnym to chce powiedzieć ze teraz to nawet księża robią dla kasy, dla niektórych to normalna praca porobią parę lat i sie potem hajtają
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11830 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2008
Lokacja: CH
Stan: Usunięty
Imię: Mecenas Kultury
|
![]() Nom racja, porobi parę lat co niedziele stówkę z tacy wyjebie. W każdy piątek na pokera z bownikiem się ustawia jego też ojebię na kaskę. I w ten sposób po pięciu latach kupuje nowiutki samochodzik, rolexa, trochę łachów rezygnuje z kapłaństwa i na podryw na wiejskie party
![]() P.S - Przepraszam że zawracam Wam głowę takimi durnotami ale chcę wiedzieć co o tym myślicie. Ostatnio edytowany przez Mooi - 02-01-2009 o 19:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11831 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11832 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2008
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Jak bedzie koniec swiata to chary pokasuja!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11833 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
Streszczając pierwszy: Według Majów znakiem 'końca świata' (bo to tak naprawdę nie koniec świata, a nastanie nowej epoki) będzie drugie Słońce na niebie. Będzie to prawdopodobnie znana nam planeta Wenus. Potwierdza to teoria Nostradamusa oraz biblia: Cytuj:
Cytuj:
Końców świata było wiele, ale nie przypominam sobie, by było aż takie zainteresowanie. Czy powinniśmy być pewni końca świata, który ma nastąpić w 2012? Wydaje mi się, że nie. Ale powinniśmy się bać. Cytuj:
Btw, jakie mają tytuły te książki które czytałeś/dostałeś?
![]() |
![]() |
#11834 |
Użytkownik forum
|
![]() heh ja cos powiem bo troche tym sie interesowalem.
Co do papieza murzyna ludzie wzieli to z przepowiedni Nostradamusa. Ktora brzmiala ze gdy czarny czlowiek bedzie zadzil swiatem nadejdzie koniec swiata. Jak wiadomo w czasach Nostradamusa papiez mial najwieksze znaczenie a teraz jest inaczej. Wedlug innej ruwnie ciekawej przepowideni Sw.Malachiasza nadejdzie koniec gdy papierz bedzie nosil imie Piotra rzymianina.A przed nim mialo byc 3 innych papiezy notka o nich: 1 z nich mial zyc krotko pasuje do Jana Pawla I ktory obejmowal stanowisko papieza 31 dni 2 z nich mial byc trud slonca czyli pasuje do Jan Pawel II 3 z nic to "chwala galezi oliwnej"Pasuje do Benedykta ktory ma w herbie galaz oliwna . Co do kalendarza majow sa ruzne opinie. Dalej nie mamy ery lamparda tylko ere Ryb a w 2012 ma byc podobno Era Wodnika Dalej jak ktos jest Ciekaw moze poczytac ruzne Chanellingi dotyczace tego roku. ![]() ![]() Albo wpiszcie se w googlarce o Kasjopeanach itp Dobra to na tyle bo nie chce mi sie rozpisywac |
![]() |
![]() |
![]() |
#11835 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2008
Lokacja: Chicago
Imię: Vol'can
|
![]() jak bedzie koniec swiata to bedzie ale jakos jeszcze go nie ma wiec zmienic temat z konca swiata tylko na to co sie dzieje w carlin i na edron!!!
Edit : Masslog xd Ostatnio edytowany przez Vol'can - 02-01-2009 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11838 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2008
Lokacja: Chicago
Imię: Vol'can
|
![]() Tritii[*] <200 lvl
Fallathanu[*] Opi Fex[*] Apff[*] Yeetro[*] <200 lvl Dreamaxor[*] Yakapushi Mastah[*] Al Inferno[*] Ostatnio edytowany przez Vol'can - 02-01-2009 o 21:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11839 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tritii
Jan 02 2009, 20:52:01 CET Killed at Level 203 by Trisha Caroline and by Venz Yakapushi Mastah Jan 02 2009, 20:51:54 CET Killed at Level 164 by Cordek and by Ealius Hepryt Jan 02 2009, 20:56:51 CET Killed at Level 117 by Cichy Xersemo and by Aqo Trealyn Jan 02 2009, 20:56:51 CET Killed at Level 117 by Cichy Xersemo and by Aqo Vendeus Apff Yeetro leżakowanie Ostatnio edytowany przez Tibjaninczyk - 02-01-2009 o 21:19. Powód: bo tak i japa tam |
![]() |
![]() |