Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Furora

Notki

Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-01-2009, 15:50   #11821
bartek8808
Użytkownik Forum

bartek8808's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Jawor

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vire
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez reasonTHC Pokaż post
Nie bronie go, ale to Ty jestes tutaj najwiekszym idiota, jak chciales zablysnac to Ci sie wyszlo, szukasz przyjaciol tu ich nie znajdziesz. Jak masz zamiar pisac takie bzdety na forum to wypoierdalaj plx, bo tu sie pisze o Tibii a nie o jezyku polskim, zes zajebal z synonimami jakimis. Kurwa skad tacy idioci sie biora...aa i tak ps. to kapitan bomba mowi
TĘPY CHUJ kacapie jebany, wiec wyjdz i zamknij drzwi.

kocham to pokolenie 13 latkow co post nie wnoszacych nic tylko poprawiajacych i pouczajacych zasad jezyka polskiego, mam pomysl co z tkaimi robic. TO samo co Hitler robil z zydami
Następny niedojebany analfabeta o/ A tak btw to jest Hyde Park... Kolejna ladacznica co dopiero założyła konto i chce się panoszyć swoją głupotą.

Ostatnio edytowany przez bartek8808 - 02-01-2009 o 15:54.
bartek8808 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-01-2009, 16:40   #11822
Voyphox
Użytkownik Forum

Voyphox's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa

Imię: Infamia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 218
Poziom mag.: 82
Domyślny

Trondusis pacc
stary 02-01-2009, 16:57   #11823
Tucz
Użytkownik Forum

Tucz's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2007

Stan: Niegrający
Świat: furora
Domyślny

krychu powraca ? :> hahahahaha
stary 02-01-2009, 17:02   #11824
Ze'To
Użytkownik Forum

Ze'To's Avatar

Data dołączenia: 13 10 2008
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Borin Pokaż post
No to pro jestescie ; Po co pić tyle zeby nic nie pamietać/rzygać .... Trzeba znać granice, chyba ze dla was takie stany to poczucie sie elo elo komandosem.
Pójść, nachlać sie, obić kilka ryjów, wybluźnić, zgwałcić... oto obraz jakże moralnych POLSKICH katolików...
obraz Polskich katolików? to inni podczepiają Nam karteczkę z napisem KATOLICKI KRAJ

nie czuję się katolikiem i wyobraź sobie dla Ciebie mogę byc nawet plebsem : >

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
albo tak jak my to ostatnio robimy , na lekcji taka cisza itp. ja się nadstawiam kolega mnie po mordzie a ja krzyczę "PANI ! BIJO!!!" ;D
Ze'To jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2009, 17:33   #11825
Borin
Użytkownik Forum

Borin's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2007
Lokacja: Grodzisk Maz.

Imię: Noob
Profesja: Elder Druid
Gildia: ...
Poziom: ...
Skille: **/**
Poziom mag.: **
Domyślny

Wiekszosc osob w tym kraju chodzi na przymus do kosciola, spowiada sie przed świetami, i uznaje sie za katolików. Wiec ty jestes małym %... i Chwała ci za to że nie należysz do tej zbieraniny hipokrytów.
stary 02-01-2009, 17:35   #11826
LaRrYxX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 01 2007

Domyślny

wiecie ze karol skoczył z okna swojej piwnicy bo miał dziecko ze swoim psem?
LaRrYxX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2009, 17:52   #11827
Tucz
Użytkownik Forum

Tucz's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

o zal.... ja jestem katolikiem i wierze w Boga a do kosciola nie chodze bo potrafie rozgraniczyc te 2 sprawy i denerwuja mnie komentarze ludzi obrazajacych ludzi wierzacych.. chca chodzic niech chodza, grzesza i sie spowiadaja niech to sobie robia czlowiek jest z natury grzeszny a Bog jest po to zeby wybaczac... ;s

ale jak powiedziales w*****aja mnie tacy wlasnie hipokryci (katolicy) ktorzy wytykaja kazdemu naookolo (np ze do kosciola nie chodzi) .. ;s
stary 02-01-2009, 18:26   #11828
Borin
Użytkownik Forum

Borin's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2007
Lokacja: Grodzisk Maz.

Imię: Noob
Poziom: ...
Skille: **/**
Poziom mag.: **
Domyślny

Tucz wierzysz w Boga, uważasz sie za katolika, ale czy czytales Biblie xD? Mnie najbardziej smiesza ludzie którzy uważaja sie za wierzacych a niepojmoja dogmatow tej wiary. Częsc tego typu ludzi myśli - jestem chrzescijaninem, pierdole koscielne przykazania, przeciez jak wierze w Boga to on mi wszystko wybaczy, grunt żeby 1 w niedziele pujsc do koscioła i do komunii... To nie jest skierowane do Ciebie ;
A tak w ogole to zastanówcie sie WY CHRZESCIJANIE co daja wam lazenie do kosciola? I tak niezglebiacie swej wiary czytajac Pismo ŚW. Wiec jeśli naprawde wierzycie w Boga porzuccie swe koscielne poglady i zacznijcie szukać prawdy!
stary 02-01-2009, 18:46   #11829
Sienx
Użytkownik Forum

Sienx's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2008

Imię: TomizzZ
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 299
Domyślny

Hmm jeśli jesteśmy już przy temacie religijnym to chce powiedzieć ze teraz to nawet księża robią dla kasy, dla niektórych to normalna praca porobią parę lat i sie potem hajtają
Sienx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2009, 19:08   #11830
Mooi
Użytkownik Forum

Mooi's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2008
Lokacja: CH

Stan: Usunięty
Domyślny

Nom racja, porobi parę lat co niedziele stówkę z tacy wyjebie. W każdy piątek na pokera z bownikiem się ustawia jego też ojebię na kaskę. I w ten sposób po pięciu latach kupuje nowiutki samochodzik, rolexa, trochę łachów rezygnuje z kapłaństwa i na podryw na wiejskie party Ale już przy temacie chrześcijaństwa podobno 21.XII.2012 r. Kończy się era "lamparta" [wiem że to dziwnie brzmi] ale właśnie wtedy kończą się kalendarze "Majów" i Starożytnych Rzymian, tak btw. to ma być koniec świata. Najpierw ma się rozstąpić niebo i wszyscy wierzący ludzie mają zostać w ułamku sekundy zabrani do "nieba". Następnie Ci niewierzący mają zostać przez 7 dni na ziemi i zmagać się z kataklizmami... Ci którzy przeżyją mają rozpocząć nową erę ludzkości. Kończę czytać czwartą książkę o tej tematyce i sam nie wiem co o tym myśleć ;/ Ludzie starsi może nawet ktoś na forum by się znalazł kto słyszał już podczas swojego życia o pseudo końcu świata bo zapytałem o to mamę to powiedziała że podczas jej życia już 6 miało ich być, ja dopiero 16 lat żyję i niewiele słyszałem o końcu świata aż do świąt kiedy siora mi kupiła książkę.O tym jest naprawdę głośno dla przykładu nawet Św. Jan w swojej apokalipsie małostkowo to opisał. Wielu szarlatanów o tym też mówiło w swoich przepowiedniach ...

P.S -
Przepraszam że zawracam Wam głowę takimi durnotami ale chcę wiedzieć co o tym myślicie.

Ostatnio edytowany przez Mooi - 02-01-2009 o 19:10.
Mooi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2009, 19:29   #11831
dopalacz.Vis
Użytkownik Forum

dopalacz.Vis's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head

Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mooi Pokaż post
Nom racja, porobi parę lat co niedziele stówkę z tacy wyjebie. W każdy piątek na pokera z bownikiem się ustawia jego też ojebię na kaskę. I w ten sposób po pięciu latach kupuje nowiutki samochodzik, rolexa, trochę łachów rezygnuje z kapłaństwa i na podryw na wiejskie party Ale już przy temacie chrześcijaństwa podobno 21.XII.2012 r. Kończy się era "lamparta" [wiem że to dziwnie brzmi] ale właśnie wtedy kończą się kalendarze "Majów" i Starożytnych Rzymian, tak btw. to ma być koniec świata. Najpierw ma się rozstąpić niebo i wszyscy wierzący ludzie mają zostać w ułamku sekundy zabrani do "nieba". Następnie Ci niewierzący mają zostać przez 7 dni na ziemi i zmagać się z kataklizmami... Ci którzy przeżyją mają rozpocząć nową erę ludzkości. Kończę czytać czwartą książkę o tej tematyce i sam nie wiem co o tym myśleć ;/ Ludzie starsi może nawet ktoś na forum by się znalazł kto słyszał już podczas swojego życia o pseudo końcu świata bo zapytałem o to mamę to powiedziała że podczas jej życia już 6 miało ich być, ja dopiero 16 lat żyję i niewiele słyszałem o końcu świata aż do świąt kiedy siora mi kupiła książkę.O tym jest naprawdę głośno dla przykładu nawet Św. Jan w swojej apokalipsie małostkowo to opisał. Wielu szarlatanów o tym też mówiło w swoich przepowiedniach ...

P.S -
Przepraszam że zawracam Wam głowę takimi durnotami ale chcę wiedzieć co o tym myślicie.
Jak Jan Paweł II zmarł[*], i ludzie wybiorą Czarnego papieża to po jego smierci ma byc koniec świata. Ale że ludzie wybrali Benedykta XVI (bialy papiez) to niby wszystko ok. Co Ciekawe tydz. po tym przeczytalem w gazecie ze (Angora) Benedykt XVI ma murzyna w swoim rodowitym herbie
dopalacz.Vis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2009, 19:34   #11832
Vladziu
Użytkownik Forum

Vladziu's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2008

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Jak bedzie koniec swiata to chary pokasuja!!!
Vladziu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2009, 20:41   #11833
Napster
Użytkownik Forum

Napster's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Usunięty
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mooi Pokaż post

P.S -
Polecam Ci ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=BglCnOCDPlw oraz ten http://pl.youtube.com/watch?v=b0sqCw...eature=related

Streszczając pierwszy:
Według Majów znakiem 'końca świata' (bo to tak naprawdę nie koniec świata, a nastanie nowej epoki) będzie drugie Słońce na niebie. Będzie to prawdopodobnie znana nam planeta Wenus. Potwierdza to teoria Nostradamusa oraz biblia:
Cytuj:
Wielka gwiazda będzie płonęła przez siedem dni
Chmura spowoduje, że pojawią się dwa słońca
Duży mastiff będzie wył przez całą noc
Gdy wielki papież zmieni swe terytorium
Przytoczę kolejny fragment, tym razem Ewangelii św. Łukasza:
Cytuj:
Będą znaki na słońcu, księżycu i gwiazdach, a na
ziemi trwoga narodów bezradnych wobec szumu morza
i jego nawałnicy. Ludzie mdleć będą ze strachu, w
oczekiwaniu wydarzeń zagrażających ziemi.
Albowiem moce niebios zostaną wstrząśnięte.
Czytałem, że w RPA wykupiono specjalny kawał ziemi (2km n.p.m.), na którym już są budowane schrony.

Końców świata było wiele, ale nie przypominam sobie, by było aż takie zainteresowanie.
Czy powinniśmy być pewni końca świata, który ma nastąpić w 2012? Wydaje mi się, że nie. Ale powinniśmy się bać.

Cytuj:
Czuwajcie, bo nie znacie dnia ani godziny

Btw, jakie mają tytuły te książki które czytałeś/dostałeś?
stary 02-01-2009, 20:48   #11834
Buakaw
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 12 2008

Domyślny

heh ja cos powiem bo troche tym sie interesowalem.
Co do papieza murzyna ludzie wzieli to z przepowiedni Nostradamusa.
Ktora brzmiala ze gdy czarny czlowiek bedzie zadzil swiatem nadejdzie koniec swiata. Jak wiadomo w czasach Nostradamusa papiez mial najwieksze znaczenie a teraz jest inaczej.
Wedlug innej ruwnie ciekawej przepowideni Sw.Malachiasza nadejdzie koniec gdy papierz bedzie nosil imie Piotra rzymianina.A przed nim mialo byc 3 innych papiezy notka o nich:
1 z nich mial zyc krotko pasuje do Jana Pawla I ktory obejmowal stanowisko papieza 31 dni
2 z nich mial byc trud slonca czyli pasuje do Jan Pawel II
3 z nic to "chwala galezi oliwnej"Pasuje do Benedykta ktory ma w herbie galaz oliwna .

Co do kalendarza majow sa ruzne opinie.
Dalej nie mamy ery lamparda tylko ere Ryb a w 2012 ma byc podobno Era Wodnika
Dalej jak ktos jest Ciekaw moze poczytac ruzne Chanellingi dotyczace tego roku. wedlug mnie to glupota ale nie wiem bo nigdy nie probowalem
Albo wpiszcie se w googlarce o Kasjopeanach itp
Dobra to na tyle bo nie chce mi sie rozpisywac
Buakaw jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2009, 20:49   #11835
Vol'can
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 12 2008
Lokacja: Chicago

Imię: Vol'can
Domyślny

jak bedzie koniec swiata to bedzie ale jakos jeszcze go nie ma wiec zmienic temat z konca swiata tylko na to co sie dzieje w carlin i na edron!!!

Edit :
Masslog xd

Ostatnio edytowany przez Vol'can - 02-01-2009 o 20:55.
Vol'can jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2009, 21:00   #11836
Tibjaninczyk
Użytkownik Forum

Tibjaninczyk's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2008
Lokacja: Praga

Imię: ...
Świat: Antica
Poziom: 98
Skille: ...
Poziom mag.: 70
Domyślny

korde lejo sie
Tibjaninczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2009, 21:05   #11837
Buakaw
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 12 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibjaninczyk Pokaż post
korde lejo sie
jakies fragi?
Buakaw jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2009, 21:07   #11838
Vol'can
Użytkownik Forum

Domyślny

Tritii[*] <200 lvl
Fallathanu[*]
Opi Fex[*]
Apff[*]
Yeetro[*] <200 lvl
Dreamaxor[*]
Yakapushi Mastah[*]
Al Inferno[*]

Ostatnio edytowany przez Vol'can - 02-01-2009 o 21:28.
stary 02-01-2009, 21:08   #11839
Tibjaninczyk
Użytkownik Forum

Tibjaninczyk's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2008
Lokacja: Praga

Imię: ...
Świat: Antica
Poziom: 98
Skille: ...
Poziom mag.: 70
Domyślny

Tritii

Jan 02 2009, 20:52:01 CET Killed at Level 203 by Trisha Caroline
and by Venz

Yakapushi Mastah

Jan 02 2009, 20:51:54 CET Killed at Level 164 by Cordek
and by Ealius

Hepryt

Jan 02 2009, 20:56:51 CET Killed at Level 117 by Cichy Xersemo
and by Aqo

Trealyn

Jan 02 2009, 20:56:51 CET Killed at Level 117 by Cichy Xersemo
and by Aqo

Vendeus Apff Yeetro
leżakowanie

Ostatnio edytowany przez Tibjaninczyk - 02-01-2009 o 21:19. Powód: bo tak i japa tam
Tibjaninczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2009, 21:18   #11840
Vol'can
Użytkownik Forum

Domyślny

ja tam wole sobie poczekac jak jakas osoba wypisze all fragi xD
niechce mi sie teraz uploadowac i potem znow to wtedy zrobie 2x robote
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 3 (zarejestrowanych: 0, gości: 3)

Zasady postowania