|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Zgadnie wszystko xDD
Zgadł mi: Sareth-Dark Massiah, Pikachu, Paccman, Tris Merigold, Geralta i Jaskra z Wiedźmina, ICY TOWER mi zgadł, Carmen Electre, Postala, Heaviego z Team fortress 2, Terroryste z Cs'a, Miarczyńskiego i mojego psa. Jestem pełen podziwu xDD Zgadnie wam każdą chodź trochę sławną osobę tylko musicie dobrze odpowiadać na pytania @Edit O fak! właśnie zgadł mi Ciastka ze shreka
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 01-01-2009 o 16:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2008
|
![]() Odgadł Hardka z Thais. :O
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]() Fajny patent ale....
Nie zgadł The Game'a tylko powiedział, że myślałem o Akon'ie ale jak by nie patrzeć to dobry z niego gracz po 9 pytaniach o.O zobaczymy czy za 2gim razem mu sie uda.... #edit lol? Manuel Rui Costa A myślałem o R.Giggs'ie #edit 2 Jak by co teraz myślę o fikcyjnej postaci ''Vegeta'' z Dragon Ball LOL!?!???? jaki jeb***ny duszek!!!! co za djinn zgadł że to Vegeta ;ooo Ostatnio edytowany przez Yakky - 02-01-2009 o 19:31. |
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
|
![]() Heh dobre
Pierwszy raz nie zgadł (zadał jakieś 40-50 pytań i nie zgadł) padł na Nathan'ie Explosion. @down ale jak bedzie mówił źle to możesz wziasc more questions czy jakoś tak i daje więcej. Ostatnio edytowany przez Marej71 - 02-01-2009 o 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Kurde, nie zgaduje mi mdw, bo nie wiem co mam powiedzieć kiedy pyta o kolor włosów albo o wiek (-.-)
Cytuj:
@edit Dobra teraz zauważyłem opcje "more questions". Zwracam honor. Ostatnio edytowany przez Argen - 02-01-2009 o 23:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() najpierw 20, potem mozesz go o nastepne 10 pytan prosic (tak do 40)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak patrze, że faktycznie ma dodatkowe pytania, ale zdaje się zapominać o tych poprzednich (szukałem singera z anime a wyskakują mi jacyś japońscy chłoptasie).
@edit UDAŁO SIĘ! po 40 pytaniach: ![]() Ostatnio edytowany przez Argen - 02-01-2009 o 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Wydaje mi się, że pamięta o poprzednich, tylko np. jeśli mu nikt nie pasuje to może zadać jakieś pytanie wykluczające się z poprzednimi.
![]() |
![]() |
#212 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: boterlandia
Poziom: 100
Skille: 84
Poziom mag.: 7
|
![]() leze
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Evad - 03-01-2009 o 15:17. Powód: agaga |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
@ Zgadnie wam każdego tylko musicie dobrze odpowiadać na pytania. Jeśli nie wiecie np. jaki ma kolor włosów do dajcie I don't know i on poprostu tego pytania nie bieże pod uwagę. Ja padłem jak mi zgadł Paccmana, Icy Tower, Guerille z Cs'a i Ciastka ze Shreka XDD
![]() |
![]() |