|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() Trochę nudne... Średnio mi się podobało. Lepsze są fake .gif jeśli już, a nie filmowe.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
![]() |
![]() No prosze prosze, jak dla mnie po 2 rocznym retire z forum bomba! Po prostu świeży powiew wiatrów bagiennych
![]() //~Tomi
![]() |
#63 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() On mnie skarcił, czy pochwalił?
Zdradzam tajemnice o trzecim part0rdzie. Jeszcze nie mam nazwy, ale powiem tylko tyle, że będzie o tibijskiej telewizji.
![]() |
![]() |
#65 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Jest jedna część jełopie.
Cytuj:
Nie zabronisz mi robić part0rdów!
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2007
Lokacja: Podlasie
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
![]() |
![]() Takie nawet nawet... Ale mało śmieszne ;P Postaraj się bardziej i będzie 10/10. Narazie 7/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak by to powiedzieć...KOCHAM CIĘ xD to takie małe zwierzenie po tym co zrobiłeś xD od h*ja pracy, co?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Nom od ch*j pracy.
Nie jestem, gejem. Nie kocham cię. ;]
Ostatnio edytowany przez Shivek - 10-01-2009 o 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kto powiedział, że ja jestem? xD To taka braterska miłość
![]() @Edit Ch*j uznaje za wymysł dzieci, H*j było tak zapisywane od dawna, więc można to traktować jako wyjątek jak Harcerz... Ostatnio edytowany przez Hoors - 10-01-2009 o 13:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @offtopic
http://pl.wiktionary.org/wiki/chuj nawet w wikisłowniku jest... @topic Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Co mnie to obchodzi ^^ @topic Nie chciało mi się cztać całego tematu, zrobiłeś poradnik? ![]() @down Rozumiem ![]() Ostatnio edytowany przez Hoors - 10-01-2009 o 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() robię, ale wytłumaczenie jak co działa jest trudne!
![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() Ej to nie jest gg.
Edytujcie posty plax... Robisz już następną część?
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Jak to powiedziec... ZAJEBISTE XD
Dżejson sejs: Zet 13! xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Assassin of Isara
Profesja: Druid
Świat: Isara
Poziom: 17
![]() |
![]() Dla mnie totalne dno, płacz i zgrzytanie zębów. Najgorszy jest ten niby lektor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
|
![]() zauwazylem BUGA!!111!!11111!
David umiera na chorobe mozgu, Frank zostaje w pokoju z misiem spalony, Lazlo zatrzymuje sie na bimber xD, i Jason z KIMS idzie do cheatera. David, Jason i Frank spotykaja sie w swiatyni (bo umarli), Lazlo siedzi na dole, a jest "Frank says:Jestes aresztowany". aresztowac go powinien ktos inny ![]() 9,98 -> za zadlugie napisy koncowe, za ten blad z rapidem i za to co na gorze ![]()
![]() |
![]() |
#78 | |||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Mój błąd. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
------------------------ Co do filmików to bawię się w Pinnacle Studio 9ce ;p Mam pr0radnik, który dostałem od siory.
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam nadzieję że skończysz przed lutym (mówiłeś że zemsta żuli w lutym) fajny fake najlepsze jest to : Dżejson sejs : zet trzynaście
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Nieprzewidziałem tylko jednej rzeczy, że filmik będzie dłuższy i bardziej skomplikowany niż pierwsza część. A w pinnacle studio szwankują mi moje pliki (nie wiem czemu)... W WMV tego lepiej nie robić, bo syfy powstają. Zastanawiam się też nad oficjalną stronką Z13, zakupieniu domeny i serwa.
![]() |