|
|
#882 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2009
Lokacja: Świnoujście
Imię: Pan Spidi.
Gildia: Sexy Team
Świat: Kabana.
Poziom: B
Skille: I
Poziom mag.: G
|
|
|
|
|
|
|
#883 |
|
Użytkownik Forum
|
![]() Prawie jak Recon \m/ E>
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
|
|
|
|
|
#884 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: B-B ??
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
Cytuj:
Nie to że znam go ale pogadajcie z kimś z DD o Gorciu. Wy mówicie że to dziecko itp... kolega doszedł do tej gildii z miesiąc temu i mówił że on jest jednym z najsympatyczniejszych ludzi w tej gildii. Tu na forum mówicie o nim jak o jakimś dziecku a znacie go tylko z tej strony że przeszkadza w questach i takie tam. Kiedyś gadałem z "jurkiem" powiedział mi że cała nerana to stereotypy bo ocieniacie """"""NEW"""""" sexy team z góry ale wiecie co wam powiem Wy robicie to samo. Danke ![]() |
|
|
|
|
|
|
#885 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
Kto ma wątpliwości co do prawdomówności wielkiego Fuflisa niech spojrzy co on pisze o ownerach Trupinia
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
|
|
|
|
|
#886 |
|
Użytkownik Forum
|
15:52 Lord Reaven [44]: wytlumaczyl bys mi jak sie gildie zaklada? Przemo-Palladiin [68]: a co blessy daja ? [/left]
|
|
|
|
|
|
#887 |
|
Użytkownik Forum
|
12:49 Qipus [15]: Los Mili0nos! Wygrywasz 3x wiecej, niz postawiles !! ZAPRASZAM (min. 20 gp--max. 2k) Bo zeby wygrac, trzeba GRAC! 22:01 Staszek-Osp [134]: i wyobraz sobie gowniarzu ze nie rozmawiasz z plucia meska
22:01 Avareeto [157]: Co to PLUCIA? 22:01 Staszek-Osp [134]: po angielsku moze wolisz sex 22:02 Staszek-Osp [134]: female |
|
|
|
|
|
#888 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
|
#890 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2008
Profesja: Knight
Świat: Nera~Furo~Infe~
|
![]() HuehUe[/quote] |
|
|
|
|
|
#891 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Fuflis
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Deadly Dragons
Poziom: 177
Skille: 104/90
Poziom mag.: 24
|
Szkapciu, na inq to ja dopiero bede
Z Reconem Deadly Dragons maja umowe, oni graja sobie my sobie, a ze czasem mamy wspolne cele to inna sprawa.0 respektu dla Amenn, ST i SF ze strony Deadly Dragons, to juz bylo mowione oficjalnie i wszedzie, ja nie bede rozliczal nikogo z trapow na czlonkach wymionienych powyzej gildii. Ciesze sie z popsucia Inq! Tyle z mojej strony pozdro. Ss z dzisiaj. Oni chyba chcieli trapnac Goratela?!?! Screena zrobilem troche za pozno, ale widac jak genialny byl trap Chciwego na Goratelu. ![]() ![]() Chciwy - pozdro pocwicz ![]() |
|
|
|
|
|
#892 |
|
Zbanowany
|
@up
Jak wbije 85-90 to zobaczysz co ty znaczy trapować xD Hehe ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chickymicky - 05-01-2009 o 22:45. |
|
|
|
|
|
#893 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2008
Poziom: 37
Skille: 77/65
Poziom mag.: 12
|
|
|
|
|
|
|
#894 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2008
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#895 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: B-B ??
|
|
|
|
|
|
|
#896 |
|
Użytkownik Forum
|
pisz dokladniej to i moze dokladniej ci odpisze , jestes dla mnie 0. ;d
|
|
|
|
|
|
#897 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Kiedys Szkapa powiedzial mądre zdanie. Cos w stylu: To nie moj service, wiec po co mam sie udzielac jak trapuja? Jesli juz SF sie dołaczylo do inq, bo sami nie sa w stanie service zorganizowac, to wlasnie z taka swiadomoscia powinni podejsc do sprawy. Ale po tym jak zaczeli odwiedzac Goratela i Trupinia na respach wiadome stalo sie, ze wlaczyli sie w ta "wojne". Wedlug nas jest wszystko jasne. Oni zaczeli, my skonczymy. PS. Chciwy sie smial ze 3 osoby przyszly do Goratela jak oni zaczeli go trapowac. Sile gildii poznaje sie po tym jak szybko sa w stanie sie zorganizowac. Mozecie nas potrenowac jeszcze troche, pozdro ![]() Pozdrawiam, Fuflis |
|
|
|
|
|
|
#898 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Lokacja: Stargard Szczeciński
Stan: Początkujący
Imię: Innos Wei
Gildia: Crouching Tigers
Poziom mag.: 8
|
Ja po ostatnich wypowiedziach Fuflisa i paru innych wnioskuję, że coraz bardziej odczuwam skurwysyństwo emanujące od ludzi otaczających mnie. W*****a mnie to bezczelne łganie na forum tibia.com, podczas gdy tutaj tak pyskujesz. Już Ci powiedziałem, że czasami lepiej się zamknąć.
|
|
|
|
|
|
#899 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 176
|
Kapuję pisanie na tibia.com, że się bota nie używa - to jest normalne i zgodne z rozsądkiem, ale kłamanie w każdym poście to przesada Fuflisku =[
Gz Moderatorów. ![]() 18:38 Goratel [172]: szkdoa ze to nei downie 22:48 Karo Inc [145]: RECON OUT Ej, nie uciekajcie misie :/ http://www.youtube.com/watch?v=HB0JcsIm4Ss |
|
|
|
|
|
#900 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
A co robi reszta gildi w stosunku do Amennu St czy SF to niech robi, ja swoich bede bronic Ja im nie kazalem, a nawet nie wspomnialem zeby zepsuli wam service. Twierdzicie ze nie zepsuli? Ok, wiec sami odniesliscie faila.PS. Fajny temat na tibia.com Pozdro. Przyszlosc pokaze, czy zdobede wiecej fragow(banikow ofc) na was, niz nad bylym Sexy Teamem ![]() |
|
|
|
|