![]() |
#10361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Xernes Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 180
Poziom mag.: 84
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#10362 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2009
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @ Alex
Czym się cieszysz =\ że masz blu ? na laptopa ? =\ Fail. poza tym wyjdź i żalu nie rób bo temat schodzi na psy przez takie ciecie jak ty =\ Masz takiego garba że na stojąco rzepy zapinasz ;\\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Nasielsk
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10364 |
Użytkownik Forum
|
![]() On zaczął ;\\
I myśli że jest starszy to fajny =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
#10366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() @up
stare ;d
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: Bożepole Wielkie
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
|
![]() Nie żebym coś do Ciebie miał ale od kiedy piszesz tu posty są same kłótnie więc jeżeli masz zamiar pisać jakieś durne posty które nic niewprowadzają do tematu prosze Cię wyjdź dobrze?? ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Yoshio - 05-01-2009 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10368 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
Alex sam zaczął ;\ nie można się czasem pośmiać ? wam to tibia całkiem odwaliła =\ Wracasz z szkoły i od razu komputer ON > Tibia > Spać > Szkoła >Komp on tibia > Tibia > Spać =\ Życiorys niektórych z was =\ J***ć Arkę Gdańsk. WKS Wisła Lechia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez UszTyGnoju - 05-01-2009 o 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10369 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Zamknij jape bocie . Chu&# możesz wiedzieć jak inni maja, skoro znasz takie coś to może to Twój przebieg dnia ? Odezwał sie kur&$ pseudo kibic ![]()
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() a Rav ssie
![]() Ogar childs.
![]() |
![]() |
#10372 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Fail. A skąd to wiem że macie taki dzień bo mój kumpel taki ma i dużo tibiosów też . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10373 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Typowy przypadek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10374 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja je%#@ weź sie rozbiegnij i o drzwo jebni% ! Co ty piszesz w ogóle dzieciaku ? Skąd wiesz , że nie kibicuje polakom ? Dlatego , że nie mam tego w avatarze czy podpisie ? HSHSHASHAHSHSHSHAHS ! Macie ? synku do pięt mi nie dorastasz żeby mi na 'TY' mówić . Jaraj się mną dzieciak dalej _/
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! Ostatnio edytowany przez Pomocnik Astona - 05-01-2009 o 20:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: POLSKA
Imię: Harry Roksayer
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
|
![]() Nie no koleś a ty jesteś boski, nie zaprzątasz tego tematu wcale kłótniami innych pouczasz a sam cały czas odpisujesz Alexowi, który cie w*****a cały czas <brawo> dla ciebie mistrz jesteś..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10376 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Nasielsk
|
![]() Cytuj:
@up Z niektórymi nie da się normalnie gadać więc szkoda nerwów bo ludzi i tak nie zmienisz ![]() @down Regularne życie jest nudne, a botów nie lubię. Ostatnio edytowany przez Hades10 - 05-01-2009 o 22:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10377 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2009
|
![]() @usztygonju
jak myslisz ze mój zyciorys wyglada tak to sie mylisz mój zyciorys na zime Szkola > komp on > bot on > tv > kima > obiad > kima >szkola. na lato to Sniadanie > komp on > bot on > dwór > ognisko > kima > kac (tylko w wyznaczone dni) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10378 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Lokacja: Belgia
Imię: Bartucha
![]() |
![]() ...
@UszTyGnoju Wjebales sie na forum,i od*******asz,wyjdz troche na dwor,posiedz ze znajomymi(chyba ze juz ich straciles)...Przykre ;< ... ![]() (Because I Love You ';D Yes,I Do.Yes,I Do.Yes,I Do.Yes,I Do.Yes,I Do.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10379 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Siedlce
Imię: Eddy Gordon
Gildia: Rat Slayers
Świat: Pacera
Poziom: 265
Skille: 105/88
Poziom mag.: 28
|
![]() Chcialbym tylko zauwazyc, ze nick mojej glownej postaci to Uszolog a wiele osob mowi na mnie Usz. Zatem nick Usz ty gnoju nieco mnie obraza
![]() Postac ta znajduje sie na Pacerze, na honerze zas mam 27 rp. Tak tylko chcialem napisac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10380 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Alex mój życiorys to Szkoła > Domek > Obiad > Net > Tibia > Bot on > dwór
> chata > tv > Myciu Myciu... > Spać Jak piździ to siedzę w domu i gram albo się uczę bo nie mam takiej średniej jak wy 2.2 ;\\\ @ Bartucha Mam przyjaciół o to się nie boj ![]() PS.- Pisać w tibi ;\\ jak nie odpisywał znaczy że gdzieś jestem albo bot ; ) Nick Anyranux ![]() |
![]() |
![]() |