|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Mało z Was słucha podziemia. : )
Ja w 90% underground. Typuję płytę PeeRZeta - Hipocentrum. A czy wiecie że... Typ z Bezimiennych gra w Tibię na Guardii? ^^ Ma ponad 200 lvl, ale nicku nie mogę zdradzić :>
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom: 312
Poziom mag.: 11
|
![]() 1. Peja Solufka - Styl Życia Gnoja
2. Sokół & Pono - Ty Przecież Wiesz Co 3. Tede - Ścieżka Dźwiękowa ![]()
![]() |
#43 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2009
|
![]() Cytuj:
Poznańskie podziemie niema sobie równych ! shellerini, słoń, ramona, rafi, gural... itd ! A nie zadne pop hitowe gówno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Cytuj:
Czy to jest podziemie? Aahahahhahahha ;d A i zapomniałam - Firma też dobrą płytke wydała. @uno89 Lubiłam Elda, ale szacunek trace. Podobna tematyka? Przecież ta piosenka jest niemalże identyczna. Co z tego że inny gatunek? Zawsze uważałam Elda za typa, który sam pisze kozackie teksty i ma na nie swój pomysł. Zresztą jest tam kilka dobrych kawałków, ale płyta jednak mnie zawiodła, bo strasznie na nią czekałam. Wiesz, to że stawiam wyżej płyte Peji, nie znaczy ze jego teksty są lepsze od Elda. Mówiąc o całej płytce, Peji jak dla mnie była lepsza i tyle. Sam kawałek o którym wspomniałeś, mnie jedynie rozśmieszył, ale trzeba mu przyznać, że płyta mu się udała - może nie pod względem tekstów ale ogólnie, do posłuchania się nadaje.
Każdy problem ma rozwiązanie, jeżeli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu. Ostatnio edytowany przez Kenixia - 08-01-2009 o 16:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
Lokacja: Wroclaw
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() firma kojarzy mi się z 13 latkami krzyczącymi JP, srającymi w gacie na widok zwykłego policjanta z drogówki
SKUUG HERE ;] 23:04 Kozakjp [23]: ale expisz bez softuw 23:04 Master Logitech [10]: no tak 23:04 Kozakjp [23]: ;] 23:04 Master Logitech [10]: bo wtedy bym je wastowal Ostatnio edytowany przez NecroLukas - 08-01-2009 o 16:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Widze zgrywasz znawdze Hip-hopu! Jestes zwykłym cieciem, który myśli ze coś wie o Polskim hip-hopie, a wie tyle co na vivie obejzy ! Założe się ze Firme zaczołeś słuchać po wydaniu ostatniego krążka ! Więc japa gościu ! POZDRO DLA PRAWDZIWYCH ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
SKUUG HERE ;] 23:04 Kozakjp [23]: ale expisz bez softuw 23:04 Master Logitech [10]: no tak 23:04 Kozakjp [23]: ;] 23:04 Master Logitech [10]: bo wtedy bym je wastowal |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: niemam gps'a
|
![]() 1. zal hip hopu to nie muzyka to glosne mowienie..........................................
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ......................
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() "glosno mowic" też trzeba umieć ;]
@down ta, masz racje
SKUUG HERE ;] 23:04 Kozakjp [23]: ale expisz bez softuw 23:04 Master Logitech [10]: no tak 23:04 Kozakjp [23]: ;] 23:04 Master Logitech [10]: bo wtedy bym je wastowal Ostatnio edytowany przez NecroLukas - 08-01-2009 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() HH głośne mówienie xDDDDDDDDD
pop to playback metal to wydzieranie ryja techno to uderzanie łyżką o garnek Poza tym, poprawcie mnie jeżeli się mylę: hip-hop to subkultura, a rap to gatunek muzyki? |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytując z Ciebie: ''skończ pierdolić''.
@t Na pewno w trójce będzie ostry, potem może fisz, dab albo łona. Ostatnio edytowany przez Voon - 08-01-2009 o 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2008
Lokacja: wodzislaw sl
Świat: Shanera
|
![]() Cytuj:
No to jest ostre, koles rapuje to nawet go sie nie da zrozumiec, w teledysku balwan stoi w sandalach i spodenkach na jakiejs stodole i sie trzesie. I ten przekaz, reprezentuje JP! Firma the best ahuau tak samo gural to podziemie! o/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() Po pierwsze, to jestem dziewczyną, jak to już Ktoś zdążył zauważyć, za co dziękuje
![]() Firma ogólnie przekaz to ma troche "Nie ten", ale płytka jest dobra, do bansów alkoholowych (; Nie sram w gacie, nie mam 13 lat a jednak tego słucham - przecież Elda na "bansach" słuchać nie będę. Co do tego, co chciał mi penisa dorobić - Firme słyszałam już dużo wcześniej i wtedy też jej słuchałam. Nie interesuje mnie jakoś bardzo głośny przekaz firmy - JP. P.S Nie oglądam Vivy ;p
![]() |
#56 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Poniosło mnie byłem na ciśnieniu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2008
Lokacja: wodzislaw sl
Świat: Shanera
|
![]() No trzeba przyznac, ze starsza tworczosc Firmy byla troche inna, nie powiem, ze mi pasowala, no ale dalo sie zniesc.
Co do muzyki do "bansow alkoholowych", to wiadomo, ze nie pusci sie jakies zamulajacej nuty, ale tak ogolnie to uwazam, ze hh w ogole nie pasuje raczej do zadnych imprez, raczej inne typy muzyki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
pr0-poster
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Stavan
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
![]() |
![]() Cytuj:
www.sumastyli.org - do sciagniecia dobra muzyka
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() 1.Pih - Kwiaty zła
2.Peja - Styl życia G.N.O.J.A 3.DGE - El polako Najgorsze 1.Sokół, Pono - TPWC 2.Żurom - poszukiwany 3.52 Debiec - deep hans |
![]() |
![]() |