|
|||||||
| Notki |
| Tawerna RPG Kliknij tutaj, aby zobaczyć tą grupę |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
Od zawsze wszyscy roleplay'owcy byli okreslani geekami. Jednak uważam, że często zaslugujemy sobie na takie a nie inne podejscie ludzi do nas samych.
Temat ten zakladam z myślą o stworzeniu dystansu do samych siebie i pośmiania się z tego, jak wyglądamy w oczach innych ![]() Dorzućcie się jeśli znajdziecie coś ciekawego! ^^ ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2006
|
Do takiego true geeka jeszcze mi brakuje, to znaczy ubieram się dosyć normalnie, nie mam okularów itp ;;;.Czasami od qmpli usłyszę, że głupie książki czytam, albo, że jestem dziecko, bo bajki oglądam (anime).Ogólnie nie przeszkadza mi to ; P
|
|
|
|
#3 |
|
Inżynier
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Siedlce/WWA
Imię: A czy to jest ważne?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Solo
Świat: Pandoria
Poziom: 1xx
Skille: 9x/7x
Poziom mag.: 2x
|
Patrząc po tych iskierkach w oczach ta Pani z ostatniego zdjęcia też chyba grywa w RPG... Strój też dodaje jej dużo punktów w poszczególnych umiejętnościach. Ciekawe tylko na którym poziomie doświadczenia jest
![]()
|
|
|
#4 |
|
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
|
. ![]() Ostatnio edytowany przez Tana - 17-09-2008 o 00:54. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]()
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nevia
|
Trochę off topic, ale też śmieszne:
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
|
Ech, nie żyjemy. Mam wrażenie, iż nie ma szans na przywrócenie świetności tawerny. Co najwyżej można spróbować zastrzyku nowej krwi, ale... to bezsensowne.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
|
Zniszcz szkołę i robotę, wtedy na pewno coś ruszy.
|
|
|
|