Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-01-2009, 19:26   #5601
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader Pokaż post
Tu mamy kolejny ciekawy psychologiczny przykład:

"Przyznam się....... ale nie do końca!"

Jak się już przyznaje do błędu to w całości, a nie po części... Dalej się pogrążasz...

To proszę Cię bardzo, pokaż do którego to postu się odnosiłeś ze swoją wypowiedzią. Tak ciężko od razu było pokazać? Wystarczyło pokazać post, do którego się odnosisz i wyśmiać tych wszystkich, którzy to się pomylili...

Jestem ciekaw, co znajdzie...
Omader daruj sobie, odnosiłem się do jego postu częściowo, temat to miała być erotyka/sex, ale nie chciałem napisać jaki to ja mam długi orgazm tylko ile czasu najdłużej zajmowała mi masturbacja, nie wiem czy aż tak trudno to pojąć. Bardziej się przyłóż do tej psychologi na studiach bo słabo ci ona wychodzi...
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 12-01-2009 o 19:55.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-01-2009, 19:26   #5602
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista Pokaż post
@Down
A mi się wydaje, że mam bo na innych forach nikt nie tworzy takich sytuacji z niedomówień...
"Niedomówień". Okej.

@up: yeah, yeah, whatever...

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 12-01-2009 o 19:27.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2009, 19:49   #5603
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Domyślny

Cytuj:
Omader daruj sobie, odnosiłem się do jego postu częściowo, temat to miała być erotyka/sex, ale nie chciałem napisać jaki to ja mam długi orgazm tylko ile czasu najdłużej zajmowała mi masturbacja, nie wiem czy aż tak trudno to pojąć. Jak studiujesz psychologie to może zmień studia bo słabo ci to wychodzi
w sumie tez fajnie, ze sie masturbowales razem z kolegami i nie mow mi, ze jestem 'homofobem' - tego slowa nie uznaje xdd

@down
tak czy siak patologia

Ostatnio edytowany przez Exodus - 12-01-2009 o 19:52.
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2009, 19:49   #5604
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Domyślny

Lasooch, nie wymagam od ciebie żebyś mi wierzył, myślę że się wytłumaczyłem z waszej głupoty i powodu do zaczepki hę??
PS. Pod kołdrami ^^(odrazu mówię, że każdy pod własną bo zaraz znowu zaczniecie się czepiać)
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Ostatnio edytowany przez Lechista - 12-01-2009 o 19:52.
stary 12-01-2009, 20:43   #5605
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

Cytuj:
Omader daruj sobie, odnosiłem się do jego postu częściowo, temat to miała być erotyka/sex, ale nie chciałem napisać jaki to ja mam długi orgazm tylko ile czasu najdłużej zajmowała mi masturbacja, nie wiem czy aż tak trudno to pojąć. Bardziej się przyłóż do tej psychologi na studiach bo słabo ci ona wychodzi...
Ta sure. Najpierw pół forum Ci wytknęło błąd, to teraz Ty w formie obrony, atakujesz kogoś, komu nic zarzucić nawet nie można... ; ] Bo najlepszą obroną jest atak, co nie? ; D
A wspólne masturbowanie się z kolegami, nawet pod kołdrą nie jest fajne. ; \
stary 12-01-2009, 20:44   #5606
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Skończ waść, wstydu oszczędź ;d. W Wielkiej Brytanii są popularne, w Polsce pewnie też są - kluby onanistów, polecam - możesz patrzeć, ale nie dotykać.
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2009, 21:16   #5607
Dragon-Fly
Arbiter Elegantiarum

Dragon-Fly's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2008
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Artanaro
Świat: Menera/Nebula
Poziom: 45
Skille: ~70
Poziom mag.: 5
Dragon-Fly ma login Tlenu dragonflyer@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown Pokaż post
Skończ waść, wstydu oszczędź ;d. W Wielkiej Brytanii są popularne, w Polsce pewnie też są - kluby onanistów, polecam - możesz patrzeć, ale nie dotykać.
W zasadzie całkiem fajna sprawa dla ludzi lubiących masturbować się grupowo i mieć 40-minutowe ejakulacje. Zrzeszyć się z takim stowarzyszeniem... Jak się samemu z sobą zrobi dziecko, zawrze małżeństwo i rozwiedzie to później państwo będzie płacić alimenty i zasiłki! Oo

Jak co: Gonzo, jesteś straszny i się Ciebie boję

Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 12-01-2009 o 21:17.
Dragon-Fly jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2009, 21:51   #5608
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Cytuj:
Hail internet! Wiecie za co kocham internet? Za to, że masz nieograniczony czas na przemyślenie wypowiedzi. Jak widać dla Lechisty i tak jest za mały.

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2009, 22:01   #5609
Tompior
UnlimitedWarnWorks

Tompior's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa

Tompior ma numer GG 3186363
Domyślny

@Gelt: Nie mecz go bo sie chlopak zalamie

@Lechista: Polecam ksiazke Aronsona - "Serce i umysł". Przeczytaj sobie temat o mechanizmach obrony przed frustracja
Kompensacja nie zawsze skutkuje. Moze powinienes sprobowac z dysocjacja?

@down: Albo pomyli dysocjacje z psychologii spolecznej z ta chemiczna

Ostatnio edytowany przez Tompior - 12-01-2009 o 22:29.
Tompior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2009, 22:21   #5610
Slay
Użytkownik Forum

Slay's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2005

Slay ma numer GG 1676568
Domyślny

@Tompior, nie uzywaj takich trudnych slow, bo chlopak znowu zle zrozumie i sie nam rozpadnie na jony =)
Slay jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2009, 23:13   #5611
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

A teraz wracamy do studia. Panie Slay, czy uważa Pan, że Lechista TYM razem wykorzysta dany mu czas?

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2009, 23:17   #5612
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

.................
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2009, 23:53   #5613
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Czy wiesz jak działają ruchome piaski?
Im bardziej się rzucasz - tym szybciej i głębiej się zapadasz... Jesteś teraz w takiej samej sytuacji, tylko, że w kupie gówna, swoich własnych bezsensownych wypowiedzi...

Nie wiem gdzie Ty widzisz temat "erotyka/sex" w tych wypowiedziach, do których się odnosiłeś. Slay rzucił sarkastycznie o licytacjach na długość penisa i czas ejakulacji, a Ty ni z gruszki, ni z pietruszki wyskoczyłeś o swoich wyczynach masturbacyjnych jakby to kogo interesowało.

A i też widocznie nie jesteś świadom, że ejakulacja nie zawsze oznacza, że orgazm wystąpił, jak i też wystąpienie orgazmu nie zawsze oznacza wystąpienie ejakulacji. Można oba te "stany" osiągnąć pojedynczo(szczególnie druga opcja jest bardzo ciekawa). Ale to są rzeczy, których nie nauczysz się trzepiąc konia z kolegami pod kołdrą...

I radzę tak czasem wyjść poza ramy swojego zamkniętego myślenia - znanie się na czymś nie zawsze oznacza, że to się studiuje...

Tompior: dla niego to bardziej coś a'la "Life for dummies" by się przydało

Slay: Yona Ty do tego nie mieszaj...
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2009, 15:15   #5614
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

A ja sądzę, że Lechista teraz rozważa próbę "zniknięcia" z forum na jakiś czas i pomyśli, że będzie mu odpuszczone, a sprawa ucichnie, (choiaż to i tak pewno nastąpi za niedługo bo ile można mieć zwałe z jednej osoby, ktoś musi tylko przebić jego wyczyn, żeby mu odpuszczono ; D ). Ewentualnie potem powie, że wyjechał do cioci/babci/cholera-wie-kogo i nie miał dostępu do internetu. ; D Yh...
stary 13-01-2009, 15:31   #5615
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Domyślny

Wiecie co to jest szkoła?? Nie zamieniam zniknąć, stanę przed wami mężnie z wypiętą piersią i będę się dalej bronił przeciwko waszej głupocie :>Nie będę uciekał, chętnie się pośmieje z waszych wypowiedzi. 90% ludzie którzy próbują mnie wyśmiać, nałogowo palą i biorą także krytyka z ich strony mnie nie razi :>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glamri Pokaż post
Ta sure. Najpierw pół forum Ci wytknęło błąd, to teraz Ty w formie obrony, atakujesz kogoś, komu nic zarzucić nawet nie można... ; ] Bo najlepszą obroną jest atak, co nie? ; D
nie można nic zarzucić?? Rozumiem, że Lasooch to twój guru i go wielbisz??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tompior Pokaż post
@Lechista: Polecam ksiazke Aronsona - "Serce i umysł". Przeczytaj sobie temat o mechanizmach obrony przed frustracja
Kompensacja nie zawsze skutkuje. Moze powinienes sprobowac z dysocjacja?
może i chętnie przeczytam, ale kłótnia z nimi i tak nie ma sensu bo sobie coś w mówią i dązą kolejne pół wieku temat. Przynajmniej trochę rozbudziłem ten temat :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ostatnio edytowany przez Lechista - 13-01-2009 o 15:40.
stary 13-01-2009, 15:58   #5616
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader Pokaż post
Nie wiem gdzie Ty widzisz temat "erotyka/sex" w tych wypowiedziach, do których się odnosiłeś. Slay rzucił sarkastycznie o licytacjach na długość penisa i czas ejakulacji, a Ty ni z gruszki, ni z pietruszki wyskoczyłeś o swoich wyczynach masturbacyjnych jakby to kogo interesowało.
Mnie np. to interesowało.
stary 13-01-2009, 16:40   #5617
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Wiecie co to jest szkoła?? Nie zamieniam zniknąć, stanę przed wami mężnie z wypiętą piersią i będę się dalej bronił przeciwko waszej głupocie :>Nie będę uciekał, chętnie się pośmieje z waszych wypowiedzi. 90% ludzie którzy próbują mnie wyśmiać, nałogowo palą i biorą także krytyka z ich strony mnie nie razi :>

nie można nic zarzucić?? Rozumiem, że Lasooch to twój guru i go wielbisz??

może i chętnie przeczytam, ale kłótnia z nimi i tak nie ma sensu bo sobie coś w mówią i dązą kolejne pół wieku temat. Przynajmniej trochę rozbudziłem ten temat :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
A jaki widzisz związek między tym, że ktoś pali, a Twoją gafą? ; P I Ty się nie bronisz, przed naszą głupotą, tylko my mamy zbitę z Twojej. ; )

A co do tego "Zarzucania" Ty tam odpierałeś atak Droma, nie Łasego, nawet cytowałeś jego wypowiedź w swoim poście. Gah, ziom. Fail za failem. : D
Co do Łasego jeszcze, on nie jest moim guru, tylko ja jego.
stary 13-01-2009, 17:14   #5618
Snopeczek
Użytkownik Forum

Snopeczek's Avatar

Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet

Snopeczek ma numer GG 3120165
Domyślny

Cytuj:
Nie będę uciekał, chętnie się pośmieje z waszych wypowiedzi. 90% ludzie którzy próbują mnie wyśmiać, nałogowo palą i biorą także krytyka z ich strony mnie nie razi :>
nosz kurde.. palę szlugi, więc moja ejakulacja nie trwa aż tak długo.. Muszę przestać.

Ja rozumiem, ze mogłeś się pomylić, ale wytłumacz mi co właściwie chcesz osiągnąć, próbując w jakikolwiek sposób wyśmiać "głupotę" użytkowników? Bo wiesz, tak czytam i czytam.. i nie wiem. A sam miałem ciężki brecht z Twojej obozowej przygody ;D

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo Pokaż post
Dr. Snopeczek i Dr. Gonzo polecają tanią wódkę - otwiera punkty widzenia, i stwarza nowe drogi w życiu.
Snopeczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-01-2009, 17:20   #5619
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Domyślny

@Up
Nosz kurde.. powiedz mi co chcesz osiągnąć wmawianiem mi, że nie rozumiem słowa erekcja lub ejakulacja ??
Hah obozowej przygody, nagle tacy sztywniacy wszyscy?? Nikt nic na obozach nie robi, wykonujecie swoje obowiązki i leżycie na łóżkach?? Wyluzujcie co ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glamri Pokaż post
Gdzie napisałem, że robiłem to z kolegami ??

Ostatnio edytowany przez Lechista - 13-01-2009 o 17:29.
stary 13-01-2009, 17:30   #5620
Slay
Użytkownik Forum

Slay's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2005

Slay ma numer GG 1676568
Domyślny

Cytuj:
Nie zamieniam zniknąć, stanę przed wami mężnie z wypiętą piersią
...i penisem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez yOH aSAKURA
Mnie np. to interesowało.
Ty masz syndrom zdechlego ptaka nawet widzac nagie fotki niewolnikow z Arsenalu, wiec sie nie liczysz.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista
Nosz kurde.. powiedz mi co chcesz osiągnąć wmawianiem mi, że nie rozumiem słowa erekcja lub ejakulacja ??
Sam sie przyznales, ze nie rozumiesz slowa 'ejakulacja'.
Slay jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania