![]() |
#5601 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 12-01-2009 o 19:55. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5602 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
@up: yeah, yeah, whatever...
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 12-01-2009 o 19:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5603 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cytuj:
@down tak czy siak patologia Ostatnio edytowany przez Exodus - 12-01-2009 o 19:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5604 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lasooch, nie wymagam od ciebie żebyś mi wierzył, myślę że się wytłumaczyłem z waszej głupoty i powodu do zaczepki hę??
PS. Pod kołdrami ^^(odrazu mówię, że każdy pod własną bo zaraz znowu zaczniecie się czepiać)
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 12-01-2009 o 19:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5605 | |
Krzyżak
|
![]() Cytuj:
A wspólne masturbowanie się z kolegami, nawet pod kołdrą nie jest fajne. ; \ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5606 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Skończ waść, wstydu oszczędź ;d. W Wielkiej Brytanii są popularne, w Polsce pewnie też są - kluby onanistów, polecam - możesz patrzeć, ale nie dotykać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5607 | |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Cytuj:
Jak co: Gonzo, jesteś straszny i się Ciebie boję ![]() Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 12-01-2009 o 21:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5608 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Cytuj:
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5609 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() @Gelt: Nie mecz go bo sie chlopak zalamie
![]() @Lechista: Polecam ksiazke Aronsona - "Serce i umysł". Przeczytaj sobie temat o mechanizmach obrony przed frustracja ![]() Kompensacja nie zawsze skutkuje. Moze powinienes sprobowac z dysocjacja? ![]() @down: Albo pomyli dysocjacje z psychologii spolecznej z ta chemiczna ![]() Ostatnio edytowany przez Tompior - 12-01-2009 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5610 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() @Tompior, nie uzywaj takich trudnych slow, bo chlopak znowu zle zrozumie i sie nam rozpadnie na jony =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5611 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() A teraz wracamy do studia. Panie Slay, czy uważa Pan, że Lechista TYM razem wykorzysta dany mu czas?
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5612 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5613 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Im bardziej się rzucasz - tym szybciej i głębiej się zapadasz... Jesteś teraz w takiej samej sytuacji, tylko, że w kupie gówna, swoich własnych bezsensownych wypowiedzi... ![]() Nie wiem gdzie Ty widzisz temat "erotyka/sex" w tych wypowiedziach, do których się odnosiłeś. Slay rzucił sarkastycznie o licytacjach na długość penisa i czas ejakulacji, a Ty ni z gruszki, ni z pietruszki wyskoczyłeś o swoich wyczynach masturbacyjnych jakby to kogo interesowało. A i też widocznie nie jesteś świadom, że ejakulacja nie zawsze oznacza, że orgazm wystąpił, jak i też wystąpienie orgazmu nie zawsze oznacza wystąpienie ejakulacji. Można oba te "stany" osiągnąć pojedynczo(szczególnie druga opcja jest bardzo ciekawa). Ale to są rzeczy, których nie nauczysz się trzepiąc konia z kolegami pod kołdrą... ![]() I radzę tak czasem wyjść poza ramy swojego zamkniętego myślenia - znanie się na czymś nie zawsze oznacza, że to się studiuje... Tompior: dla niego to bardziej coś a'la "Life for dummies" by się przydało ![]() Slay: Yona Ty do tego nie mieszaj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5614 |
Krzyżak
|
![]() A ja sądzę, że Lechista teraz rozważa próbę "zniknięcia" z forum na jakiś czas i pomyśli, że będzie mu odpuszczone, a sprawa ucichnie, (choiaż to i tak pewno nastąpi za niedługo bo ile można mieć zwałe z jednej osoby, ktoś musi tylko przebić jego wyczyn, żeby mu odpuszczono ; D ). Ewentualnie potem powie, że wyjechał do cioci/babci/cholera-wie-kogo i nie miał dostępu do internetu. ; D Yh...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5615 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiecie co to jest szkoła?? Nie zamieniam zniknąć, stanę przed wami mężnie z wypiętą piersią i będę się dalej bronił przeciwko waszej głupocie :>Nie będę uciekał, chętnie się pośmieje z waszych wypowiedzi. 90% ludzie którzy próbują mnie wyśmiać, nałogowo palą i biorą także krytyka z ich strony mnie nie razi :>
Cytuj:
może i chętnie przeczytam, ale kłótnia z nimi i tak nie ma sensu bo sobie coś w mówią i dązą kolejne pół wieku temat. Przynajmniej trochę rozbudziłem ten temat :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 13-01-2009 o 15:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5616 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5617 | |
Krzyżak
|
![]() Cytuj:
A co do tego "Zarzucania" Ty tam odpierałeś atak Droma, nie Łasego, nawet cytowałeś jego wypowiedź w swoim poście. Gah, ziom. Fail za failem. : D Co do Łasego jeszcze, on nie jest moim guru, tylko ja jego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5618 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() Cytuj:
Ja rozumiem, ze mogłeś się pomylić, ale wytłumacz mi co właściwie chcesz osiągnąć, próbując w jakikolwiek sposób wyśmiać "głupotę" użytkowników? Bo wiesz, tak czytam i czytam.. i nie wiem. A sam miałem ciężki brecht z Twojej obozowej przygody ;D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5619 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Nosz kurde.. powiedz mi co chcesz osiągnąć wmawianiem mi, że nie rozumiem słowa erekcja lub ejakulacja ?? Hah obozowej przygody, nagle tacy sztywniacy wszyscy?? Nikt nic na obozach nie robi, wykonujecie swoje obowiązki i leżycie na łóżkach?? Wyluzujcie co ? Gdzie napisałem, że robiłem to z kolegami ??
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 13-01-2009 o 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5620 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||