|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#11481 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 12 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exhado Leisua
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 86+
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11482 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
Imię: Moon Eowan
Profesja: Paladin
Gildia: szukam
Świat: Honera
Poziom: 37
Skille: 65/44
Poziom mag.: 10
|
![]() Gdzie mogę szybko zrobic 10 poziomów (35-45) (palek 63/43 royalki, eq dobre) z maksymalnie największym możliwym zyskiem?
byłbym wdzięczny za dokładny opis ps. na razie pewnie pójdę na mino tower |
![]() |
![]() |
![]() |
#11483 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Krosno
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Red Rivers
Świat: Xerena
Poziom: 125
|
![]() Cytuj:
1. Mintwalin (Wszystkie rodzaje minotaurów) 2. Dwarf Guards (Kopalnie obok Kazordoon) 3. Venore Dragon Lair - ale żeby tutaj expic pasowałoby z 65-70 dista...
![]() |
![]() |
#11484 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2008
Lokacja: Edron
Gildia: Hell Forces
Świat: Furora
Poziom: 48
|
![]() Siem
Zapodajcie jakiś dobry exp dla Pala... Mam PACC i skille 73/54... Eq: Blue robe, blue legs, crus helmet, BoHy,Vampire shield... Exp może być z waste ale nie za dużym bo mało kasy mam(z 7k) ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11485 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pomogl bym lepiej ale nie znam twojego lvla. Sharker |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11486 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2008
Lokacja: Edron
Gildia: Hell Forces
Świat: Furora
Poziom: 48
|
![]() Sorki, zapomniałem lvl napisać ;p...
42... ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11487 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bestjan: polecam dragi, dobry exp (waste może być ale jak lootnie dragonka albo WOI to to waste masz zniwelowane i wyjdziesz trochę na +), jak chcesz kasę to polecam guardy, kasa i exp leci nieziemsko szybko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11488 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2008
Świat: Nerana
Poziom: 37
Skille: 77/65
Poziom mag.: 12
|
![]() Moje
38 Pall Eq: p.legi,mfc,medusa shield,crown helmet,leather boots,p.ammy Skille 80/68 I dla kolegi : 30 Pall Eq: Blue robe,blue legs,dragon shield,Crown helmet,Boh Skille: 87/72 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11489 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() @RextoN:
Dla ciebie: Facc: (o ile pamietam z twojego temat masz pacca ale napisze na wszelki wypadek) Cytuj:
Cytuj:
Facc: To samo co u ciebie. (tylko w mniejszych ilosciach i ostrozniej. Pacc: Zdecydowanie Tarpit Tomb -3,dragi ank, danuta. @Bestjan: To co ci policilem w moim poprzednim poscie ale dam jeszcze raz: Cytuj:
Do next osob co pytaja mam prosby: 1. Czytajcie poradniki. 2. Czytajcie 5 ostatnich stron tego tematu. Nie powinny sie wtedy powtarzac w kolko te same pytania . bedzie ich mniej. Sharker |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11490 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2009
Lokacja: WaW
Imię: Barxoro
Świat: Secura
Poziom: 15
Skille: 57/40
Poziom mag.: 4
|
![]() 20lv Pall Skills 60/43 Posiadam Premium Account
![]() Interesuje mnie exp z Dużym zyskiem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11491 |
Guest
|
![]() No to teraz ja.
![]() Gdzie expić knightem 48 lvl eq: golden armor, k legs, fur boots, demon shield, crusader helmet, platinum amulet, assassin dagger. skile :69/67 ![]() oczywiście facc prosze o pomoc |
![]() |
![]() |
#11492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() elfy, cyce, możesz też na dragach ale wątpie by było to opłacalne na tym lvlu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11493 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Celebron
Profesja: Druid
Świat: Candia
Poziom: 30
Poziom mag.: 32
![]() ![]() |
![]() @Barxoro
Podam propozycje na FACC bo mniej więcej orientuje się ![]() hardcore'u i nie dokuczają ci lagi to pędzisz na guardy. Bierzesz 1-3 bp potków[hp] i ciągniesz respy po 1-2 mobki. Jeśli ci nie pasuje no to mogą być te soldki-zysk? Tylko lootbag bo chain army są ciężkie, dwarven shield i battle axe też. No i jeszcze jedno wyjście. Największy zarobek- ghoule koło Kazordoon. Jeśli będziesz je trzymał na dystans to popadają dość szybko. A kasa?- to istna kopalnia złota ![]() Na PACC nie wiem, larvy w Ankh (nie śmiać się ![]() Wybór należy do ciebie ;]
![]() |
![]() |
![]() |
#11494 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2008
Lokacja: Venore
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
|
![]() Gdzie expić 39 ek z pacc i skillami 67/66 oraz eq rh , dsm , b legs , noble axe , demon shield , bohy , p ammy. I pacc
![]()
Mój poradnik Dla Druida KLIK A może? Chcesz kromke mnie? Co za hardcorowiec LOL Character Deaths Feb 20 2009, 18:25:12 Died at Level 7 by an orshabaal Feb 16 2009, 17:35:35 Died at Level 8 by a Hellfire Fighter Feb 16 2009, 17:34:52 Died at Level 8 by an orshabaal Feb 16 2009, 17:34:26 Died at Level 8 by a Demon Feb 16 2009, 11:28:44 Died at Level 8 by a Tortoise |
![]() |
![]() |
![]() |
#11495 |
Guest
|
![]() gdzie mogę iść?
20 master, 30 m lvl eq: crown helm, spirit cloak, p legs, beho shield, WOD. preferowałbym żeby było w tym bardziej kasy niż expa ![]() ![]() Jest właściwie coś jeszcze ciekawego na PACC? ![]() z góry dzięki. |
![]() |
![]() |
#11496 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Sir Wedlos
Świat: Guardia
Poziom: 31
Skille: 72/61
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Eloo
Paladyn 72/61 11mlvl 31LVL Eq: b robe b legi, crus helmet, p ammy,vampirka, bohy, rski Gdzie expic? glownie chodzi mi o exp na paccu bo bedzie za pare dni. Cyclopolis? jak tak do ktorego lvl? ii czekam na inne propozycje ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#11497 |
Użytkownik Forum
|
![]() Knight 26
55\52 K set, wyvern fang, dwarven shield Jaka kopalnia dwarvów dla mnie odpowiednia? Proszę mapkę nie mówcie skilluj ale gdzie expić plx ![]()
![]() |
#11498 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Imię: Sanchineq
Świat: Silvera
|
![]() Witam!
Niedługo kupuję PACC i teraz nasuwa się pytanie gdzie expić. Paladyn lvl: 65 dist: 86 eq: Paladin Armor, Blue Legs, Demon Helmet, Demon Shield, BOH, Enchanted/Royal spears... Serwer jest PVP, akurat grasuje sporo PK. Do tej pory expiłem głównie na GSach na POHu i na smoczkach pod MT. Wiem, że mógłbym się przejść na dragon lairy w Ankh, ale ponoć często trapują. Co myślicie o tombach? Może Hydry z blokerem? DLe? Może Tiquanda? Wiem, że jest tam trochę GSów, ale nie znam dokładnego respa.
![]() ![]() "A friend in need is a friend indeed." "A friend in need is a friend indeed." Mówimy STOP okaleczaniu polszczyzny! "Rozum jest nie w wieku, lecz w głowie." Ostatnio edytowany przez LookamZzaRogu - 13-01-2009 o 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11499 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Nebula
|
![]() @ LookamZzaRogu:
beholdery na Helheim, barbariany, culty, ancient scaraby, bog raidery na Yalahar |
![]() |
![]() |
![]() |
#11500 | |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() Cytuj:
![]() bez offtopu: wbijaj na malpy, peninsule -2, poszukaj swojej miejscowki na yalahar, zolwie, scaraby, przy wiekszych skillach mozesz probowac dragi z 2-recznym swordem dla zabawy i jak wbijesz 75 skille to cyclopolis, pojedynczo piratow bijesz itd |
|
![]() |
![]() |