![]() |
#11361 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2009
|
![]() Cytuj:
Ktos mi kiedys o Tobie powiedział jedno , dziecko . Po 2 powiedziałes ze kupiłes sam pacc , padłes -za aol płacisz ; _0 Share z Toba to jest takjakby mhmmh dzielic samochód z kims kto nigdy ni miał pojecia o jeździe . Ty i pojecia o Tibii nie masz Człowieku jak Ci stara neta odłaczyła , to co tu dużo mówic . Jestes ograniczony przez starą , Bije Cie pewnie za kazdą pałe która wyrwałes w szkole : < Wyzywając innych , pamietaj , ze i tak siebie swoją głupota nie pobijesz; p ![]() ![]() Tobie jak cos trzeba to za*******ac , ale zeby od siebie dac Cos to za chuja tylko sobie sobie sobie kurwa brac ^^ Tak tak o Tobie mówie . Na tyle Dziekuje , do widzenia idz w chuj powies sie kurwa w koncu ; < @@Ulrikk Popatrz na swój nick then mysl pajacu ^^ Masz kurwa sredniowieczny pysk chuju ,,i,,
Dla frajerów kula! A konfidentom basta 21:11 Sigo Of Knight [55]: dzisiaj mam zajebista wene 21:11 Sigo Of Knight [55]: gdy ci smutno 21:11 Jah Mighty [47]: xD 21:11 Sigo Of Knight [55]: gdy ci zle 21:11 Sigo Of Knight [55]: zobacz shadowa, posmiejesz sie Bless _/ ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Baaku - 12-01-2009 o 18:40. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11362 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie powiem tobie to pewnie sigo napisał a mama poprawiała błędy?I co myslisz ze jestes fajny ze cie stara próbuje na szlafroku powiesic bo masz za grubą szyje i nie idzie? To radze wskoczyc do jeziora ze słomką moze sie nie utopisz ale to w trudno wierzyc
![]()
![]() |
#11363 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wygon stara z pokoju jesli chcesz ze mna na riposty " walczyc " I wyjdz z bluzgatora , wypros kolegów z wioski ^^
Dla frajerów kula! A konfidentom basta 21:11 Sigo Of Knight [55]: dzisiaj mam zajebista wene 21:11 Sigo Of Knight [55]: gdy ci smutno 21:11 Jah Mighty [47]: xD 21:11 Sigo Of Knight [55]: gdy ci zle 21:11 Sigo Of Knight [55]: zobacz shadowa, posmiejesz sie Bless _/ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11364 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz mi bluzgator.pyly juz nie chodzi gdyż jak pisze hasło sir baku-duzo kału to mi komputer cały zawala informacjami i bluzgami...
![]() |
#11365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2008
Lokacja: W jaszczembiu :)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pikna Sucza <3<3
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sexyboye
Świat: Anala <3
Poziom: 69
Skille: 69<3
Poziom mag.: 69
|
![]() @Baku
Nie wiem, jakim cudem miałeś tutora. "Mine" używa się wtedy, jak pozatym nic nie ma, w stylu "It's mine." a nie, jak ty piszesz "Pepe is mine friend". To po pierwsze. Po drugie; jak juz nie chcesz, żeby ktoś cie nie rozśmieszał, to pisz laugh, a nie laught. Formy zbytnio to nie ma. A po trzecie to weź wyjdź, bo tylko robisz z siebie większego idiotę niż jesteś. 1. Miałeś wstawić 3 moje foty na forum. I co? 2. Miałes mnie pingować w 20 osób. I co? 3. Czekam w ferie na twoja ekipe, tylko weź pod uwagę to, że w Jastrzębiu nie ma ścieżek, więc swoim traktorem możesz po Olecku (TIBIA RULESSSSZXZZZZZSZZZSS) pojeździć. A co do twojego 1st posta na tej stronie, to weź pod uwagę to, że to twoi rodzice wakacje spędzają na izbie wytrzeźwień, a nie shadowa. A, i przestań używać ":<" bo to strasznie w*****a. Yen.
Robert M. & Nicco - Dance Hall Track <3 Ostatnio edytowany przez YenLoVag92 - 12-01-2009 o 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11366 |
Użytkownik Forum
|
![]() @yen
Tutora to mu matka załatawila bo gemowi laska zrobila ![]() Yen podsumował cię dosłownie wiec nie będe wiecej pisał na ten temat jak sir bez pieluchy ![]()
![]() |
#11367 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2008
Lokacja: W jaszczembiu :)
Imię: Pikna Sucza <3<3
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sexyboye
Świat: Anala <3
Poziom: 69
Skille: 69<3
Poziom mag.: 69
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Robert M. & Nicco - Dance Hall Track <3 Ostatnio edytowany przez YenLoVag92 - 12-01-2009 o 19:14. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11368 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz nie mam co przeglądac jego wypocin spod majtek bo z nim sie pluje od ponad 2 dni kiedy pod pretekstem osądzenia mnie ojebał mnie na kase 220k +itemy warte 50k+
![]() |
#11370 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ojojoj Szadow mama mówila ze przeklinanie jest fuu
![]() |
#11372 |
Guest
|
![]() Kto mial wpasc z ekipa ? bakuś? To moze do mnie wpadnie, bo sradek sie boi
|
![]() |
![]() |
#11373 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"ciagnik jak Ty to mówisz "- Bo watpie zebys wiedział co to za samochód , i w ogole miał jakis samochód , pewnie tam po*******asz furmanką czego Ci współczuje , jak bede wpadac , wpadne passatem bo patrol za duzo zre : < Po którys tam raz xarit mowisz głupoty , i tak jestes idiota nikt Cie nie lubi , Yen lize dupe brom , szadoł tez i koniec ; ) : < Yen , idz sie pierdol z next pedałem w szkole : < I jak Ci nie pasuje : < to idz do starej powiedz zeby Ci za kazdym razem jak pisze : < to Ci to na monitorze markerem zamazywała cwoku : <
Dla frajerów kula! A konfidentom basta 21:11 Sigo Of Knight [55]: dzisiaj mam zajebista wene 21:11 Sigo Of Knight [55]: gdy ci smutno 21:11 Jah Mighty [47]: xD 21:11 Sigo Of Knight [55]: gdy ci zle 21:11 Sigo Of Knight [55]: zobacz shadowa, posmiejesz sie Bless _/ ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Ewidentnie
Gildia: coś
Świat: Jebie
Poziom: tu
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11375 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#11376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2006
Lokacja: Tarnów_WNS
Stan: Na Emeryturze
Imię: Emon'Druu
Profesja: Elder Druid
Gildia: Mystic Warrior's
Świat: Luminera
Poziom: 92
Skille: -.-
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11377 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Lidzbark
Imię: Shadow ofc
Profesja: Elder Druid
Świat: Luminera
Poziom: 156
Skille: 27
Poziom mag.: 75
|
![]() Jak już większość moich fanów zauważyła ostatnimi czasy nie gram za dużo, a napewno nie wbijam expa. Nie chce mi już się grać, nie mam motywacji i Tibia stała się dla mnie nudą...
![]() p.s Niech moc będzie z wami ! ![]() edit: rzal i tak jesteś frajerem xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#11378 |
Użytkownik Forum
|
![]() Baku pogratuluj tacie lvl
I tak cie dalej uwazam za łachudre ![]()
![]() |
#11379 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Yhym. Twoja rodzina ?????
Cytuj:
Nie wiesz co to znaczy to nie pisz. :O Za 2 dni Frajer Szadou pewnie i tak czy siak pójdzie na POI DLs _/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11380 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |