![]() |
#13001 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
Lokacja: Kostrzyn
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Danera
![]() |
![]() fifi zal nawet ładnie bryczki nieumiesz odjebac... niedośc że jesteś ciota w tibi to jeszcze w nfs tak słabo ze dopiero mazde masz shasuahsuas
Inso = Zal Pozdro dla all friends i polakow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#13002 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2008
|
![]() a ja powiem tyle
![]() fifi jakbys cos znaczyl na tym servie to bys nie pozwolił zabić Andrzeja bo to twój ziomek sam to przyznajesz ![]() nie mozesz sie postawic szmatko ![]() aha i chciałbym znac payment dla postaci o nicku : Cato Royal'bolt czy moge isc expic ? Ostatnio edytowany przez CatoTrzeciWielki - 13-01-2009 o 13:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
Lokacja: Chorzów
Imię: Chyba Nick^
Profesja: Knight
Gildia: PO CO MI?
Poziom: 45
Skille: **/**
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13004 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Here and there
Imię: Krishna Icebolt
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 144
Skille: 98/80
Poziom mag.: 22
|
![]() Wezcie se zrobcie jakis swoj temat gdzie kazdy sie kluci z kazdym a nie tylko spamujecie to forum i tak tego nikt nie czyta
![]() ![]() ![]() Anyway macie foty Domek dopiero 1 pokoj skonczony nie ma kaski na reszte ![]() ![]() ![]() ![]() 2x ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() More to come ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13005 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2008
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Naturalnie ,Elosa
Profesja: Paladin
Świat: DAnera
|
![]() Siema all .wiadomo ze Filip to pedal i wogule ale pominmy to widze ze krisha wyjebal z lvlem znalem starego ownera od 38lvla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13006 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Holland
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Aurea
|
![]() @Ponc
to z 20 lvlem chodzi ci o mnie? ze nic nie osiagnalem? moze nie zrobilem sam 100 lv ale duzo charow mi dawali takie lvle i gralem ty tez kupiles sobie chara a sam go nie wyexpiles..
![]() |
#13007 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ponc
a ty jestes niby ten h lvl? Ty kupiles chara + expisz na ng na demach up/down tylko i myslisz, ze jestes kozak... o.o a duzo od swojego madrego brata sie nie roznisz ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#13008 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Imię: Artu Erlan
Gildia: Insomniacs
Poziom: 122
Poziom mag.: 70
|
![]() przyjsc do domu wlaczyc forym i zobaczyc nowa cudowna litanie pokrzywdzonych przez zycie ?
w sumie teraz wyglada tak temat only danera - lament i wyzwiska ktore na kazdej stronie identycznie wygladaja z przerwami na jakies ss oraz normalnymi wypowiedziami Gz You advanced in nothing.. gl na przszlosc Wiem ze nie ma po co do was pisac oraz ze wiekszosc tu bedzie bronic się, pomimo tego ze bedzie wiedziec ze juz i tak nie ma racji, ale to oklamywanie samych siebie. mat - nie wiesz o czym nawet piszesz cato - twoj swiat jest lepszy ? pewnie nie ma tam inso ;p aver - ss od ciebie malo co znaczy , fake nie trudno zrobic pawelosso - mysisz ze przez takie posty rosnie ci respekt u reszty tych ludzi ktorzy tutaj staraja sie pochwalic jakie slowa i oszczerstwa znaja ? a pamietasz eloxa, tam wszyscy z ciebie szydzili, wyzywali, zabijali a ty i tak sie mimo to cieszyles bo myslales ze przez to cie beda lubic, wiec mi kur*wa nie pier*dul do kogo kolwiek ze asslickuje bo sam jestes w tym owiele lepszy co pokazyjesz w postach tutaj.. mitina - wyglada na podobny wiek (nie chodzi mi ile zgasiles swieczek ale jak sie zachowujesz) jak pawelosso, wiec patrz pozycje up co do reszty co nie wiedza co soba zrobic i spamuja tu to nawet szkoda sie odzywac.. bo to jest ich zycie Pozdro dla normalnych gz adv , krishna oby tak dalej ;p w sumie to po co wy tu piszecie jesli danera jest martwa ? (bo moj to jeden z ostatnich postow tu, szkoda sie znizac do waszego poziomu) Jeszcze cos old ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13009 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Holland
Świat: Aurea
|
![]() Smoq Last Dragon ( kozak nick o.o )
Mi nie zalezy na respekcie u tibijczykow na eloxie nie pamietam zeby nasi mnie bili lol i nikogo nie lickam ![]() Pamietam cie jak w carlin noobiles i kurwa miales wielkiego farta ze spotkales jage bo gdyby nie on to bys nigdy nie wbil takiego lvlu
![]() |
#13010 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ci sie usrali kurwa tym jagą =) Kurwa powiedzial slowo a wy kurwa wiecie all jak bylo fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 173 - Na jebanych lagach s;s;s;s; Mam dosc juz neta ;/ ![]() ![]() Smokuś olej to ![]() Kto ma jakies itemki na xerenie zamienie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13011 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: KAMIONKA
Świat: DANERA
Poziom: 52
Poziom mag.: 52
|
![]() a babcia ma wasy i jest dziatkiem
idz se ruchaj kolezanke przez tibie uehuehue pozdro frajerzy hueheuheuhe
Miała Matka syna, syna jedynego, Chciała go wychować na Fana wielkiego Niech żyje Motor, Motor i Śląsk Wrocław Niech żyje zadyma gdzie się Awie dyma. 17:25 Adagio Master [99]: ja wkladam ch**a w mleko i mowie "Bedziesz wielki" |
![]() |
![]() |
![]() |
#13012 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Here and there
Imię: Krishna Icebolt
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 144
Skille: 98/80
Poziom mag.: 22
|
![]() AHUASHUEHUEHUEEE O KURWA dla waszej wiadomości miałem kiedys 100 ek pyzatym tego chara nie kupilem i jak macie jakiś problem ze boce chodźcie i mnie zabijcie uheueh. Z reszta co mnie to obchodzi zazdrośnice wszystkim i tyle. A przynajmniej ja mam chara zeby dawac ssy ueheu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13013 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() Mialem posta zrobic o was up ale sie powstrzymam bo to nie ma sensu
![]() Paweloso radzil bym 2 x przeczytac co napisales i zastanowic sie co mowisz. Sam sobie zaprzeczasz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13014 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2007
Lokacja: KAMIONKA
Świat: DANERA
Poziom: 52
Poziom mag.: 52
|
![]() Cytuj:
chara niekupiles ale i go nie mejkles solo chara mam i ja a nawet 4 jak bys niewiedzial uehuehueh ale wyjebane mam na ten serv komu mam zazdroscic fifiemu ze jest nieszanowanym przez polakow frajerem ? tidemu ze jest pionkiem i sie boi o chara bo jak sie sprzeciwi to go zniszcza smokowi i ze mysli ze jest zajebisty a tak naprawde jest nikim i tak jak tide pionkiem ? @down niepowiedzial bym czy dla ciebie to tylko gra bo dla mnie napewno a ja mam wyjebane czy kiedykolwiek cos znaczylem na danera bo ja niegram dla kogos tylko dla siebie
Miała Matka syna, syna jedynego, Chciała go wychować na Fana wielkiego Niech żyje Motor, Motor i Śląsk Wrocław Niech żyje zadyma gdzie się Awie dyma. 17:25 Adagio Master [99]: ja wkladam ch**a w mleko i mowie "Bedziesz wielki" Ostatnio edytowany przez Eyo - 13-01-2009 o 21:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13015 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Imię: Druid Philip
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() Eyo nadajesz na all to powiedz kim ty jestes? (na tym lub na innym servie, bez roznicy)
Tak dziwne, masz racje zazroscicie ze mozemy wszystko a wy nic po paru latach gry ale taka jest prawda chociaz to glupio brzmi... ale to tylko gra ![]() Komentujecie bez sensu kazdego screena ktorego jakis wyszy lvl od was wklei, nie ponc to otto nie otto to kto inny a to ze chara kupil a to ze bota uzywa... opanujcie sie ;o Ostatnio edytowany przez Phil128 - 13-01-2009 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13016 |
Użytkownik Forum
|
![]() fifi Eyo nie płakał że zabijasz polaków a ty płaczesz że my komentujemy ssy i jaki z tego morał ? on jest cacy a ty beee
i po mojemu np twoje ssy nikogo tu nie obchodza bo dla 94% polaków jestes śmieciem ![]() skoro tak uważnie patrzysz i wypowiadasz sie na temat postów to napisz jaki mam payment ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13017 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hohoho... powiedzial filip co wiedzial o.o, to ze pare osob pierdoli to samo non stop na swoja ,,obrone"(tide,smok,ponc,fifi), to nieznaczy ze to prawda.
Ponc wiem, ze miales 100 ek, bo pamietam cie jak miales 40~lvl i wtedy niebyles jeszcze tak dziwny jak twoj brat, ale lvl ladnie zrobil u ciebie swoje. Tide nie ma roznicy jaki masz nick i ten twoj cytat ,,niewiedzialem, ze takie cos osiagne",pasuje do twojej osoby ni w huj ni w oko... jedyne co osiagnales to lvl i bycie w gildi z lochami... Filip ty sie zastanow patrzac w lustro czy zazdroscil bys komus kto jest uwazany za: debila,pajaca,kurwe,kretyna,pojeba,dupka,cipeczke itd.itp.? Zapewne zazdroscisz takim osobom, lvla, itemkow itd. wiec jestes niezle popierdolony ;> A co do reszty to piszcie nadal o nich prawde... moze wkoncu do nich to dojdzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13018 |
Użytkownik Forum
|
![]() sell 72ed i 67ms 43 dni pacc danera
postac free bez hunta;P 800038 gg |
![]() |
![]() |
![]() |