![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nooo szprytnie schowane
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thouri Shady
Profesja: Elite Knight
Gildia: Interregnum
Świat: Arcania
Poziom: 170
Skille: 100/98
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Moja wina
![]() ![]() więc daje nowe zdjęcie ![]()
#123 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szprytnie schowane
![]() ![]() @down: WOW wkoncu sie odezwal ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 28-01-2005 o 18:21. |
![]() |
![]() |
#124 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Pod Kiędzawym
![]() |
![]() Mój błąd, teraz widze, że jest tam golden helmet. Tym lepiej dla mnie
![]() Dziwią mnie tacy ludzie, którzy mówią, że w tym screenie jest "od hu*a błędów", a nawet jednego nie potrafią wymienić. Nie wiem o co chodzi Wam z paskiem życia. Przecież jest dobrze. Jeżeli nie dowidzicie to sobie powiększcie ten obrazek w jakimś programie graficznym ... @down(Sebuś) Przynajmniej jeden, który pomyślał i coś sprawdził ![]() Ostatnio edytowany przez Memuzo - 28-01-2005 o 18:33. |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Seba neo
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 52
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Ta jego dziwna pozycja to jest uchwycone jak idzie też mam kilka taich screenów dla przykładu(nie patrzcie na inne szczegóły oprócz pozycji postaci bo to stare screeny teraz jestem powerfullniejszy
![]() ![]() ![]() ![]() Ale to cię dalej nie usprawiedliwia od bronienia się. Dziwię się że nie dajesz innych screenów jeśli sądzisz że to jest prawdziwe. Nakęć filmik a jeśli nie to zrób inne screeny. A co do przedmiotów to wszystko jest ok sprawdzałem ![]()
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Memuzo
Ale sa tez tacy co wymienili te bledy i jakos nic na ten temat nie mowisz.... Za to niektore osoby wrecz mnie rozje.baly np: "Jesli powiesz mi jak zrobic basilisk quest to ci uwierze".... Te zdanie mowi same za siebie... Ostatnio edytowany przez Rankor - 28-01-2005 o 18:42. |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Hmm.. Jakie były jeszcze błędy? Bo to chyba wszystkie - i nie mają one żadnego pokrycia. Jeżeli tych błędów jest więcej, mówcie, jestem otwarty. @down Pasek życia ma zły kolor? Omg.. Przypatrz się w przybliżeniu! Opierasz się tylko na bezsensownych postach pozostałych użytkowników forum! @down(Szqodnik_soprano) A widziałeś już gdzieś ten screen? Może na jakiejś stronie? Może na jakimś forum? Podziel się z nami swoją wiedzą. Ostatnio edytowany przez Memuzo - 28-01-2005 o 18:49. |
|
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Qrde aż mnie skręca jak on sie ciągle wypiera że to nie jest Fake ! Pasek Hp zły kolor , screen z postacia w ruchu śmierdzi ( nie mówie że nie da sie tak uchwycić albo coś ale raczej by stanoł i <smile> albo cos takiego) , niechcesz nakręcić filmu ani chociaż zrobić innego ss'a , nawet nie wiedziałes że tam jest golden helmet LoL !
#129 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() co za wał
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Kraj Kwitnącej Wiśni
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ha.. Ludzie, mówicie, że nie wierzycie, a jednak prosicie aby napisał jak go wykonać ~ po to abyście uwierzyli. Troszkę śmieszne są te prośby.
ps. Dajcie chłopakowi spokój, wykonał ~ niech ma. =) |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Green Elf Forest
|
![]() @Memuzo
No dobra, powiedzmy, że ci wierze, ale pokaż nam screena jak stoisz za dzwiami, albo chociarz jak dzwi są otwarte. No chyba, że nie masz klucza, ale wtedy zostaniesz skarbnikiem Kazordonnu. ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
|
![]() Ja tam mysle ze on go nie wykonal.Chociarz z tym golden helmetem to podejrzane bo jak on go nie widzial to chyba oznacza ze nie podrabial tego zdjecia.
![]() _____________ ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#134 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: House of Green
|
![]() Mam kilka pytan :
Miales wogule wlaczona Tibiacam ? Zrobiles wiecej SS ? Czemu dzwi sa zamkniete, wszedles gora ? Czy mozesz tam wejsc jeszcze raz ? |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
2. Tak, zrobiłem więcej SS. 3. Drzwi są zamknięte, ponieważ po wejściu zamykają sie za mną. 4. Tak, mogę. Przed wejściem ukazała mi się tabliczka, o podobnej treści: "Doszedłeś do głównej komnaty. Wejść do niej może tylko jedna, jedyna osoba, a druga już stopy tam nie postawi". Moje tłumaczenie nie jest najlepsze. |
|
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 28-01-2005 o 19:43. |
|
![]() |
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. No to na co czekasz? Pokaz... 3. Szkoda ![]() 4. To fajnie ale daj dowody xD
|
|
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Grudziądz
Imię: Thouri Shady
Profesja: Elite Knight
Gildia: Interregnum
Świat: Arcania
Poziom: 170
Skille: 100/98
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() @Memuzo
OMG!!! Zrobiłeś więcej ss??? To do kur.y na co jeszcze czekasz??? Od początku wszyscy Cię męczą żebyś chociaż innego ssa dał... a może potrzebowałeś czas na zrobienie następnych fake???
#139 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
![]() Nie wiem dlaczego sądzicie że to jest fake ja sądze że on przeszedł questa i wierzę!!!!!!!
Pasek hp jest dobry o co wam chodzi?? Memuzo wstaw wiecej zdjec to może te niedowiarki ci uwierzą ON MÓWI PRAWDE!!!!! |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
![]() daj dzisiaj te ss bo nikt ci nie wierzy(ja tez)
![]() a tak to zamiescisz ze 2-4 inne i masz spokuj(prawdopodobnie ![]() |