![]() |
#5182 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Grocix
Tez tak chce! ;<
![]() |
#5183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Koszyk
Tak, czyli jak? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5184 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @drunk
pokaz mi inne eroge z takim ładnym (dzwiek animacja) op. : p to odwołam tamto.. ![]() +18 sska nie mogłem dac :<] Cytuj:
@down to akurat dobre eroge,bo nie skupia sie głownie na hentaiu
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 15-01-2009 o 16:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() A, no chyba że. Nie wiedziałem, że gry hentai mają swoją nazwę. Skoro to postacie stworzone nie jako bohaterowie serialu z misterną fabułą, ale takie, których zadaniem jest skupianie jednej ręki na myszce, a drugiej na fap'owaniu, to Pedobear Approves.
@up Tak, z gejem przesadziłem. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 15-01-2009 o 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5186 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Drunk
Wiesz, to, że to nie serial to nie znaczy, że nie ma fabuły, mi się osobiście pomysł na świat w Wanko~ spodobał. Co nie znaczy, że cel fabuły nie jest wiadomy ;> I tak, jeśli mówisz o preferencjach w anime (bo mangi nie czytam, a hentai nie oglądam) to JESTEM FURFAGIEM! ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#5187 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
![]() |
#5188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Przestańcie wyzywać sie od gejów!!!! Jedyną osobą w tym temacie która może nosić miano geja jestem ja!
NGE skończone. Nie będe się rozpisywał bo nie bardzo wiem co mam napisać. W każdym razie czas poświecony na NGE nie jest stracony. Polecam! Dajcie jakieś inne schizowe/dziwne/ i tym podobne anime. Oprócz Paranoia Agent bo to już znam/. Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5189 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
NHK ni yokoso?,sayonara zetsubou sensei,i special pozycja dla ciebie x]] Junjo romantica
![]() |
![]() |
![]() |
#5190 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Corgar
No to mamy tu ciekawe towarzystwo! Furfagi, geje i pedofile! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5191 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra który z waszej dwójki jest pedofilem a który furfagiem? Ja bym typował że Rayza jest pedo, a ty furfag.
I nie zapominajmy o Illyi... on też jest w elicie! On jest nikt mnie nie kocha, nic mi nie pasuję EMO boy! Za tydzień znowu ferię, więc kilka serii anime się zobaczy ;p EDIT: Postaram się namówić kumpla żeby konto zrobił to do naszego szanownego grona dołączy wieloklasowiec Gej/Pedobear/Okama Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 15-01-2009 o 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5192 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Gro Którym ty jesteś? Dziwne, dzisiaj wszyscy mówią o orientacji seksualnej, nawet w "Rozmowach w toku" xd
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 15-01-2009 o 17:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5193 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]()
![]() |
#5194 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
NGE to pierwsza i najlepsza seria anime, jaką oglądałem. http://images.encyclopediadramatica....evangelion.jpg ![]() Ten obrazek rodem z Encyclopedia Dramatica doskonale je opisuje. Co nie zmienia faktu, że mechy i mózgojebna fabuła to jest to, co lubię. @down Nie zapomnij o RoE: 1.0 You Are (Not) Alone. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 15-01-2009 o 17:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5195 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pewnie że EoE widziałem. Jedynie Death and Rebirth mi zostało. Potem chyba Paranoia Agent obejrzę. A dalej nie bardzo wiem co. Pewno jakieś ecchi żeby odpocząć od takich serii.
@Otakuma-chan W rozmowach w toku niezła była babka która jak dowiedziała się że jakiś aktor jest gejem stwierdziła że przestaje oglądać serial w którym występuje ten aktor ;p Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() A co mnie obchodzi jakaś stara dewota xD.
Chyba nie zaprzeczysz, że w dzisiejszych "Rozmowach w toku" była mowa o orientacjach seksualnych. Skończmy to offtopowanie bo nam zaraz pokasują posty ;P. Też muszę obejrzeć Death Rebirth, potem Akira, a następnie ... sam nie wiem co, ale coś wymyśle. Byleby było dobre.<mysli> Może Blue Drop, a może jeszcze co innego.
![]() |
#5197 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Lista!
Cytuj:
@down wydali to na DVD w Polsce wiec powinno..
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 15-01-2009 o 17:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5198 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Coś blado przy was wypadam... co tam gej przy takich dewiantach jak Grocix czy Otakuma...
Postanowiłem teraz obejrzeć Paranoia Agent. Jest warte tego? Grocuś pisał że jest, ale on czasem ma dziwne preferencje. Oglądał to ktoś inny? Nipah! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5199 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dodaj mnie jako emo-girls fan. xO!
![]() |
#5200 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie jesteś w elicie : < i nie zabłysnąłeś "tym" w temacie,kazdy ta ten tytuł zapracował!
![]() |