![]() |
#581 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
"Real power can't be given it must be taken" Ostatnio edytowany przez Evil Maul - 20-07-2009 o 22:58. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#582 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ja nie jestem ani gimnazjalistą, ani "za", jeśli to o mnie w tym poście pisałeś. Ja po prostu chcę wyplenić jednostronne patrzenie na narkotyki, pakowanie ich wszystkich do jednego worka i stereotypowe myślenie o ich użytkownikach. A nade wszystko chcę przekonać ludzi, że prohibicja jest błędną drogą. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#583 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Up No to chyba logiczne, ale trafia mnie szlak jak ktoś mi próbuje wmówić, że dla niego amfetamina jest zdrowa bo on jest silnej woli i się nie uzależni i trzeba legalizować
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Guest
|
![]() Bo niedokładnie się badają? I znowu nie widzę, czemu narkotyki miałyby tutaj zawinić
|
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2008
|
![]() Lechista:Może nie wszystkie ale niektóre może będą i co wtedy?twoje dziecko będzie jarało jedną marichuanę za drugą aż zabije myszkę miki!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Omg, jak zwykle zwolennicy vs cnotki.
Zrozumcie narkotyki teraz tak latwo dostac, ze gdyby byly legalne to niewiele by to zmienilo, procz tego, ze skarb panstwa by sie znaczne wzbogacil. Jak ktos chce brac to wystarczy 1 telefon albo pojsc na glupia dyskoteke. To nie jest kwestia legalnosci, co z tego, ze moglbym sobie kupic amfe itd, a jakos nigdy nie furalem, wiec gdyby byly legalne tez bym tego nie zrobil. Zreszta zakazany owoc lepiej smakuje, wiekszosc chce sprobowac tylko dlatego bo to jest zabronione. Mi praktycznie bez roznicy, wiekszosc przeciwnikow legalnych narkotykow to stare babcie, ktore jako osobe palaca zwykla marihuane widza jakiegos chudego poklutego cpuna, a znajac zycie ich kochany wnuczek co 2 dzien jara. Ludzie mlodzi, z otwartymi umyslami raczej do tej kwestii pochodza w zupelnie inny sposob. Legalnosc nakotykow mozna porownac do nabywania wiedzy kobiet przed Sklodowska, tez to kazdego oburzalo, tak samo jak teraz narkotyki. A teraz jakos to nikogo nie dziwi studiujaca kobieta. Predzej czy pozniej narkotyki beda legalne w wiekszosci krajow swiata, a ci ktorzy beda sie temu sprzeciwiac beda uznani za narakofobow... @Lechista W sredniowieczu za takie zabawy na obozie, moglbys zostac srogo ukarany, moze nawet smiercia. Jak widzisz czasy sie zmieniaja. Ostatnio edytowany przez Exodus - 17-01-2009 o 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Kogo obchodzi kto jest za, a kto przeciw? Narkotyki powinny być legalne, WSZYSTKIE. Od 18 lat każdy ma prawo się zaćpać na śmierć i nikt takiej osobie (jeśli przeżyje) potem ma nie pomagać na siłe. Człowiek powinien być wolny i sam podejmować decyzje, jeśli czuje się dobrze ćpając 2gramy koki dziennie, ok jego sprawa. Jeśli ktoś pali trawke to ok. jego sprawa. A dlaczego? Bo każdy jest wolny i jeśli zechce pomocy i zauważy, że narkotyk rujnuje mu życie to sam zapisze się na odwyk detoks cokolwiek. Liczą się chęci. Zauważyłem, że większość osób w tym to dzieciaki które prawdopodobnie nawet czegoś tak słabego jak trawka na oczy nie widziały.
Btw. Narkotyki kiedyś były zupełnie legalne, a nawet zalecane np. lotnikom podawano amfetamine (aby nie przysypiali w trakcie lotu) i takie tam. Prosze, tu macie przyklad: http://www.joemonster.org/art/10601/...ych_narkotykow Piszę agresywnie, nie? Nie, nie jestem ćpunem. Zdarzało mi się zapalić trawke i nie czuje potrzeby palić jej dalej lub iść głębiej w mocne narkotyki. Dziwne, nie? A dlaczego? Bo każdy człowiek jest inny i powinienen mieć absolutną wolność oraz podejmować za siebie decyzje. Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 17-01-2009 o 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Podawali amfetaminę bo nie znali innych sposobów. Jesteście zaślepieni tymi narkotykami, nie przemawia do was jak bardzo one niszczą organizm i jak bardzo są niebezpieczne dla społeczeństwa. Za 10 lat będziecie się z tego śmiali, że kiedyś mieliście taki naiwny tok myślenia. Narkotyki to nie zabawka i nigdy nie będą legalne. Negatywne efekty działania amfetaminy * drażliwość i agresywność Zmniejszenie potencji z równoczesnym wzrostem pożądania. Przy dużym pobudzaniu seksualnym ejakulacja i orgazm są trudne i niemożliwe do osiągnięcia. Jak tam bardzo chcecie bez płodni albo nie checie odczuwać przyjemności z sexu, to proszę bardzo bierzcie te gówno
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 17-01-2009 o 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 17-01-2009 o 17:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak wszyscy wiemy narkotyki sa zle. Alkohol jest zly. Papierosy sa zle. Czekolada jest zla. Ale czlowiek jest tak zaprogramowany, ze dla chwili przyjemnosci jest sklonny poswiecic zdrowie i zyc 2 lata krocej, majac swiadomosc, ze gdyby cale zycie nic nie bral to moglby go w wieku 35 lat uderzyc samochod i bb. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() sorry ale czy jest tu ktoś ZA amfetaminą itp? nie? to po co ta gadka?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak ktoś nie czuje potrzeby próbowania narkotyków, to osobiście zalecam trzymanie się z daleka od nich wszystkich, ale nie będę tego nikomu perswadował. Ostatnio edytowany przez Litawor - 17-01-2009 o 19:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja uważam, że ludziom powinni zabronić brania ciężkich narkotyków
![]() |
![]() |
#597 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rozumiem, że masz na myśli alkohol i papierosy, bo wszystkie inne są już dawno zabronione. W ogóle to brawo za błyskotliwą wypowiedź na 31. stronie tematu.
Ostatnio edytowany przez Litawor - 17-01-2009 o 19:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra wygraliście, chodź wiem ze rozmowy o legalizacji nic nie zmienią bo do końca waszego życia zapewne i tak nie będą legalne
Ps. Do alko nic nie mam
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prędzej czy później zmienią, na przykład wśród młodszego pokolenia na pewno zwolennicy legalizacji marihuany są liczniejsi od jej przeciwników. Do całkowitej legalizacji to za mojego życia na pewno nie dojdzie, ale do częściowej tak i generalnie prawo dotyczące narkotyków będzie łagodniejsze. Ale to nie ma aż takiego znaczenia dla mnie, swoje doświadczenia z narkotykami mam i do dalszego ćpania mnie nie ciągnie. Tu chodzi o poprawę sytuacji w ogóle, a nie o moją własną wygodę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Użytkownik Forum
|
![]() no za naszego zycia pewnie nie, po 2012 to beda znow tylko murzyni(mam na mysli watek ewolucyjny a nie rasizm) gdzies w afryce rozkrecaly cywilizacje xd
ale na serio uwazam, ze w przeciagu 20 lat moga juz byc legalne. Zreszta nigdy nie wiadomo jak bedzie wygladal swiat za 20 lat, teraz wszystko tak szybko sie zmienia... |
![]() |
![]() |