![]() |
#5281 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Otakuma
Leżę xDD Podział ról znakomity, hahaha xDDD @Topic Dawno nie oglądałem ecchi, zabieram się zaraz za DearS. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#5282 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prawie skończyłem pierwszą serie Higurashi no Naku Koro ni. Spoil:
Ukryty tekst:
@down Hehe, wiedziałem, że jest jakiś powód oprócz dokładniejszego opisu postaci i okolic ; p P.S.: Schowaj w [hide]. Ostatnio edytowany przez Argen - 17-01-2009 o 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5283 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
W drugiej serii wyjasni sie, dlaczego byl przedstawiany ten sam czas. Sam powod jest zaiste ciekawy. @Edit Nie widze powodu chowania w [hide]. Nie ma w moim poscie zadnego spoila. Ostatnio edytowany przez Grocix - 17-01-2009 o 18:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @Gro
No a jak, zdjęcie i postacie to nie przypadek ![]() Chyba w końcu wezmę sie za 2 serie Higurashi. Dużo o tym gadamy, a zalega mi już od pewnego czasu na dysku.
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 17-01-2009 o 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2009
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andreas of war
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() No, Grocix, w takim razie zawieszenie broni lol.
Jak by nic nie mówić, ecchi to dość fajne serie, ale niestety, niektóre z nich końcem dowalają :/ Nie będę mowil jak sie dears konczy, bo nikt tu spoilerów nie lubi. Nawet nie będę tego ukrywać, bo i tak ktoś zajrzy.. od tak.. z ciekawości.. Mimo wszystko też chyba zabiorę się za ecchi, z tego powodu że ostatni nadmiar dramatów troszkę mnie zasmucił, warto więc się troche pośmiać. Polecił by ktoś jakieś ecchi? Tylko proszę, NIE PRZESŁODZONE (w sensie takie.. no że aż lukrowe :0) - wiecie chyba o co chodzi? Będę wdzięczny. Od razu mówie że Dears mam za sobą. Chobbits też |
![]() |
![]() |
![]() |
#5286 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Girls Bravo Ikiteru Futari Kanokon : D Zero no Tsukaima (pierwsze 2 serie) Dość dobre jest też Love Hina no i pozycja niemalże obowiązkowa: Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan Jeszcze coś baaardzo wartego zobaczenia: Toradora
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 17-01-2009 o 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5287 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @andreas
Zawieszenie broni? Ja tylko wyrazam swoje zdanie ![]() @White Album 02 Hmm... Na chwile obecna seria moze byc albo swietnie rozegrana (jak np. ef) albo strasznie spartaczona (nawet jak SD). Gry nie widzialem i jakos mnie nie ciagnie do szukania info, takze czekam na rozwoj zdarzen w anime. Mam natomiast nieprzyjemne przeczucie, ze powstanie z tego cos... przecietnego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5288 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
oraz Kyou no Go no Ni Z wyżej wymienionych nie oglądałem tylko tych dwóch. Jestem szczęśliwy, ponieważ w.g was nie oglądałem najlepszych, co znaczy, że najlepsze.. dopiero przedemną ^^ Toradora jest ongoing, fajne anime ^^ oglądnołem już 15 ep. Jako że 1 tytuł którego nie oglądałem wymienił otakuma, a jeden (i jedyny, trafił w samo sedno) - Grocix, to tym użytkownikom serdeczne ARIGATO ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5289 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up
Do tego moim zdaniem Kyou~, jako anime jest znacznie lepsze od Dokuro-chan. Chociaz... Pipirupirupirupipirupi ftw ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#5290 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Hmmm... To pytanie jest skierowany do starych otakowcow, chodz bycmoze i ci nowi tez "to" widzieli.
Przejdzmy do sedna sprawy... Bardzo dawno temu za mojego mlodu kiedy zaczynalem swoja przygode z M&A, na kanale RTL7 (dzisiejszy TVN 7) lecialo dosc nietypowe anime. Glowna bohaterka byla mala dziewczynka ktora za pomoca swojej puderniczki zamieniala sie w super swinke xD Ratowala swiat, pomagala przyjaciolom i etc. Pamieta moze ktos nazwe tego animca? ![]() @edit Ahhh, sry juz znalazlem. Moglem najpierw poszukac, a potem pisac posta. >.< Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 17-01-2009 o 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5291 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ajajaj...
Kyou no Go no Ni to Today in class 5-2 (znałem ten tytuł pod inną nazwą) - i już oglądałem (fakt, fajne było) A Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan Elfen lied + Ah my goddes! ? - nie wiem czy to jest bardziej śmieszne, czy krwawe, ale jak to i to, to obejrze ^^ Jak widać jednak, recenzentom na Tanuki sie nie podobało ^^ http://anime.tanuki.pl/strony/anime/...o-chan/rec/523 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5292 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Pacz Knight
Chodzi ci o Super Świnkę ;p Angielska nazwa to Super Pig. Na anime-planet znajdziesz coś więcej. Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan było świetne. Jedna z najśmieszniejszych serii jakie widziałem. Taka seria bez przesłania, po prostu żeby się pośmiać. EDIT. Tym postem wchodzę na spamerskie podium tego tematu ;p Nipah! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 17-01-2009 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5293 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Ohhh anime bylo swietne! xD
Na dodatek ten wierszyk/regulka wypowiadana przez ta dziewczyne gdy zamieniala sie w super swinke, bylo takie kawaii xD Pwn3d! ![]() @topic Ehhh ma ktos linka do Naruto Kizuna (shippuuden move 2). Moze byc w RAW'ie. A tak pozatym, to Dattebayo ma zamiar przetlumaczyc calego Kizune? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() wróciłem po paru h nie obecnosci z moją nową grą na psp zastałem 2 strony i wiecie co powiem?
zawiodłem sie na was ! =D powinno byc 2 razy więcej niz jest, @otakuma co do zdjęcia,Cor rozumiem ciebie tez gro jak najbardziej ale czemu moja postac jest gruba? xD @haruhi 2 sezon spoiler Ukryty tekst:
@frizz gratulacje Luke-kun : p teraz sproboj pokonac Gro, albo i mnie...
![]() |
![]() |
#5295 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @andreas
![]() @Rayza Bo postac ci pasuje ;> Co do Haruhi, spoiler jak juz wez z ksiazki (na ktorej bedzie bezposrednio oparty 2 sezon) a nie z mangi ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#5296 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Rayza
Bo to nie chodzi o posturę, ale o zachowanie : D.
![]() |
#5297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Smutno mi. Mnie nikt nie powitał w temacie :'(
Huehuehue, clannad prawie zassany (podwoilem transfer mojej żółwiek neostradki ; P) Btw. Oglądał ktoś klasyki typu Cowboy Bebop albo spod tej samej ręki Witch Hunter Robin? @Otakuma Na jakiej podstawie twierdzisz, że Love Hina to dobre anime? ![]() Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 17-01-2009 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5298 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mnie tam sie clannada zasysac nie chciało, obejrzałem tu:
www.clannad.wbijam.pl Wszystko online, przy moim trans (2mb/s) mogę oglądać bez "czekania na załadowanie", a tak musiałbym 1.ściągnąć i 2. obejrzeć, co daje mi aż 10 strasznych minut czekania. Żaden anime-lover nie może pozwolić sobie na aż 10 minut (wszystkie odcinki 1 seri clannada obejrzałem w 1 dzień, clannad AS do 10 odcinka w nocy tego samego dnia ![]() Fakt, napisy i grafika gorszej jakości, ale jak sie spieszysz, to masz gorzej. Oczywiście nie mówie, że jestem wrogiem zasysania. Elfena zassałem, bo lepiej wyglądają częsci ciała i krew na ścianach jak oglądasz na kompie a nie w necie ![]() Ostatnio edytowany przez andreas50 - 17-01-2009 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5299 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |