![]() |
#6962 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Brawo Inter!!!
![]() |
#6963 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to mamy pierwszego sprzedanego dla kasy zawodnika
![]() ![]() ------ Visca el'Barca! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6964 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Araby kupują zawodników dla ManCity
Mourinho, a nie Romek kupyał dla CFc. City miało przeciętną ekipę przed Arabami( choc wiele jeszcze nie zmienili kadrowo) CFC miala ekipę dobrą.
![]() |
#6967 |
Użytkownik Forum
|
![]() dla kasy owszem, ale kazdy z nich lub 95% ma swoje ambicje i nie pojdzie do slabego angielskiego klubu, bo moze grac w kazdym klubie swiata.
![]() |
#6968 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Będzie zarabiał 2 zł na sekundę.
![]() K.Jay |
![]() |
![]() |
![]() |
#6969 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]()
![]() |
#6971 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6972 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() ...i dyrekcji Realu Madryt, a także wszystkich trenerów i kapitanów reprezentacji którzy na niego głosowali. Dla mnie oni są jednak "trochę" lepszymi ekspertami niż jakiś koleś z forum o tibii, który oglądał może kilka jego meczy w tym sezonie -.-
Ostatnio edytowany przez Xendriel - 18-01-2009 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6973 |
Użytkownik Forum
|
![]() 9,5 sekundy i już mamy 0,5 Absolwenta.
Btw: dodawanie podpisu do każdego postu jest głupie i irytujące. Nie lubię cię.
![]() |
#6974 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2008
|
![]() Cytuj:
Posłuchaj koleś z forum tipia pe el(bo mnie *****ca bierze). Gdzie kaka ma się do: Ronaldo,Lessiego(masz ciesz się), Casillasa, Torresa(i kilku innych by się uzbierało)? Odpowiadam:Nijak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6975 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() pff, smialbym sie jakby Lyon, a konkretnie Benzema napierdolil far$y ze 3 bramki a po sezonie przeszedl do Realu. <szyderczy_smiech>
up a co ma bramkarz do pomocnika czy tam ofensywnego pomocnika czy chuj go wie kim on jest? ; f xendriel nie, ale Benzema i Ribery w zupelnosci by wystarczyli. po co Tevez, skoro jest Higuain<swoja droga podobno zapowiadaja go jako jednego z najlepszych napastnikuff na swiecie(lubie jego gre btw.), Villa moglby dojsc, a Aguero to predzej by sie powiesil ; f btw dojebales sie tak do tego kaki to wyslij list do laporty to moze udostepni te 150 mln na niego ; o i tak juz jest wystarczajaco zadluzony ; D zrestza z tego co wiem to wyjebali calderona tak wiec mam nadzieje ze cronaldo zostanie w manyoo yoh mi sie wydaje ze milan ma wieksze szanse -_- Ostatnio edytowany przez Bols - 18-01-2009 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6976 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szmal zagral wysmienicie, jesli sie nie myle to w 2 polowie zaden karny Rosjan nie wpadl do bramki. Chociaz zwyciestwo przyszlo z wielkim trudem. Ja wiem, ze rywal trudny, ale jak mozna byc tak nieskutecznym? Z drugiej strony kapitalne zawody rosyjskiego bramkarza, szczegolnie w pierwszej polowie.
Niestety, prawda okazala sie dzis brutalna: Manninger < Buffon, Gigi nie mija sie z pilka!
![]() |
#6977 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() @Bols i co jeszcze Teveza, Ville i Aguero ![]() edit. Drugie 100 pójdzie na Ronaldo a po roku $real zatonie w długach. @Down Thx pójdę obstawić. Ostatnio edytowany przez Xendriel - 18-01-2009 o 22:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6979 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pix - obraziłeś Messiego, jesteś na fali! gratuluje! \o/
Yoh - zobaczymy, ale z czego to wnioskujesz? Bols - podobno Benzemą i Ribery'm się interesuje Barca, ale ja nie chce żeby ich kupowali. Niby jest rotacja w składzie, ale i tak już mamy nadmiar graczy trochę to bez sensu, jak już kogoś kupić to dobrego ofensywnego lewego obrońce. Najlepiej ktoś pokroju Alvesa, ale drugiego takiego obrońcy z 3, stalowymi płucami to nie ma :|
![]() |
![]() |
#6980 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |