|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Świat: Gułardja :B
![]() |
![]() wychodze z lozka
wchodze na te forum i rozsylam po nim spam oftopy kaylogery albo otwieram okno klade radio i puszczam na MAxa Disco polo ze cale miasto slyszy @down z keyloggerami to tak jak na rybach czekasz az cos na hak wejdzi a gdy nie mozesz zasnac to myslisz co zlapiesz jutro czy 6 knajta czy 95 pala Ostatnio edytowany przez G17 - 27-12-2008 o 13:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]() @G17
Disco Polo wątpię czy pomoże. Muzyka ci nie da spać ![]() Natomiast rozsyłanie kaylogerów to bardzo trafny pomysł. Po takim rozsyłaniu chce się spać. Chociaż z drugiej strony masz w myślach Knajty hacknięte, więc niewiem czy przy tym zaśniesz. Ja proponuje napatrzyć się na jakieś ciałko, do łóżka i myśleć o nim. Mi to pomaga. @up Świetnie rozumiem z tym hakiem. Pomyśl jak się ręce trzesą jak zalogujesz się na konto a tam takie itemasy ;P Chyba że jesteś doświadczony w tym zawodzie to kradniesz i np. jednocześnie walisz konia.. Pozdro ![]() EDIT: Tak btw UP. Rozsyłasz kaylogery czy se jaja robisz ? ![]() Ostatnio edytowany przez Miksernikus - 27-12-2008 o 14:18. |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Alee... Dzisiaj nie mogłem zasnąć i leżałem do 3:30
Wypiłem herbate to potem biegałem to kibla się odlać z 20 razy xD Poleżałem pomyślałem o dzisiejszym dniu nie czuje się nie wyspany itd, wręcz przeciwnie xD
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2007
Lokacja: Bakersfield, Kalifornia
![]() |
![]() Ja dużo ziewam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2008
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Flis Apola
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 15
Poziom mag.: 9
|
![]() ja myśle o tym, co będę robić jutro, próbuje LD, czasem słucham chwilę empetrójki lub bawie się komórką (żeby się zmęczyć), myślę (lubie mysleć
![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez FlisApola - 19-01-2009 o 18:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Myślę, odrabiam pracę domową. Czasem jeszcze gdy na podwórku pali się lampa to liczę gwoździe w boazerii na suficie. Za to wystarczy, że otworzę książkę do geografii i ciemność widzę przed oczyma. Broń Boże nie mogę brać się za chemię i eksperymenty oraz za oglądanie seriali, bo to działa na mnie jak Red Bull. : )
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() czytam książki z/bez mp3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() ide coś zjeść, jak nie pomoże to ide zjeść jeszcze raz. w koncu tak sie najadam że usypiam w 5 min ;d dobry sen jest po spaleniu marihuany, a człowiek wstaje odprężony..
![]() Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 20-01-2009 o 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Oj to zazdroszczę. Zdarzyło mi się wprawdzie po paleniu obudzić odprężonym (czy wręcz - na haju, w pewnym stopniu), ale zazwyczaj po prostu czułem się zmęczony i ociężały. Do tego pomimo senności źle mi się zasypiało, mówiłem coś przez sen i mój własny głos mnie wybudzał. Dlatego zwykle musiałem czekać, aż działanie zupełnie się skończy i dopiero się kłaść.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Znalazłem nowy sposób. W związku z moim nastoletnim popędem przed każdym snem rozpoczynam obłudny proces onanizacji. Po dobrej ejakulacji każdemu zachce się spać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]() Noo... 40 min zmęczy każdego, nawet największego kozaka
|
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Od jakiegoś czasu puszczam sobie do snu Pelican - Drought (i tylko tą piosenkę, nastawioną na powtarzanie : P). Jeśli nie zasnę z nią, to zasypiam tuż po wyjęciu słuchawek - a na ogół zasypiam zanim się skończy pierwszy raz ; )
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2009
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andreas of war
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() 1. Po prostu się kładę i nie myśle o niczym... w końcu padne
2. Jak nie pomaga, to się uczę (padne po 10 minutach) 3. Jak to też nie pomaga, patrze się na monitor przez jakis czas.. oczy się zmęczą i zasne.. (czasem na krześle) 4. TVN24 :0 - nawet nie wiecie jak to coś usypia 5. Ostatecznie - po czym zawsze chce mi się spać, czytam Historię Anglii (oczywiście english version) - kiedyś dostałem na konkurs, nigdy całej nie przeczytałem, a tłumaczenie tego podczas czytania usypia mnie w czasie przeczytania ok 1. strony 6. Jak nie mam ochoty na historię, oglądam anime lub czytam magne całą noc bez spania.. zasne rano (tylko w weekendy) Finish. Btw. ostatecznie można poskillowac w Tibii (zasne, po czym pewnie padne od potwora na którym skillowałem) - zawsze coś. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
![]() |
![]() Jeden z moich kumpli bierze regularnie przed snem rolkę papieru do łoża i poddaje się głębokiemu stanu zwanym masturbacją. Jeśli ja to robie, to przed snem. Jeżeli walenie nie pomaga (zawsze działa), to próbuje LD. Jeśli to nie pomaga to myślę o różnych rzeczach tylko efekt jest tego taki, że po prostu podnosi mi się poziom adrenaliny albo kołdra (stoi pała). Słucham mp3. Zawsze pomaga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 02 11 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 182
Skille: n/d
Poziom mag.: 76
|
![]() Słucham lektur na mp3
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Od pewnego czasu prowadze tak aktywny tryb zycia, ze nie moge sobie pozwolic na niespanie, kiedy mam na to czas..