Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 20-01-2009, 20:38   #21
piramjida
Użytkownik Forum

piramjida's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2008

Stan: Niegrający
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
Domyślny

Jezeli sprawia wam satysfakcje wbicie cyferki przy lvlu to gratulacje, spelniajcie sie dalej.

--------------------
piramjida jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-01-2009, 20:44   #22
Angerfist
Zbanowany

Data dołączenia: 07 01 2009

Stan: Na Emeryturze
Świat: Antica
Domyślny

Ja nie botuje ale lubie boterów bo łatwo ich zabić i dużo kasy można dropnąć.
Graj ręcznie, po co botować ?
Wolę sam grać wbić troche expa dziennie, mieć mały lvl ale mieć przyjemność z gry..
Tak tak wiem że jak wybotujecie duży lvl to możecie huncić lepsze mobki i mieć więcej funa..
Angerfist jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-01-2009, 20:47   #23
Rav
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 06 2007
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piramjida Pokaż post
Jezeli sprawia wam satysfakcje wbicie cyferki przy lvlu to gratulacje, spelniajcie sie dalej.
bo wy ludzie z nonpvp nie wiecie po co sie wbija lvle( no insult)
stary 20-01-2009, 21:39   #24
Ziomalek'boss
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Angerfist Pokaż post
Wolę sam grać wbić troche expa dziennie, mieć mały lvl ale mieć przyjemność z gry..
Tak tak wiem że jak wybotujecie duży lvl to możecie huncić lepsze mobki i mieć więcej funa..
sam sobie zaprzeczasz... np. ty pojdziesz na dragi bo masz np. 40 lvl poleci Ci woi już taka radocha że hej , ja wybotowałem 80 lvl pójde na DL'e poleci mi dsm (o wartosci na allegro ~8 zł ;p) i też się cieszę ;] - i to bardziej bo jeszcze myślę sobie tak : haha pobociłem sobie pare nocek jak sobie spałem , odpoczywałem a wy zarywacie nocki żeby wbic nedzny lvlek
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-01-2009, 21:52   #25
MatyDevil
Użytkownik Forum

MatyDevil's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: W Garazu Odpalam Na Dotyk Smigam Motorem Bo To Mój Narkotyk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maty Devil
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 220
Skille: 31
Poziom mag.: 85
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ziomalek'boss Pokaż post
sam sobie zaprzeczasz... np. ty pojdziesz na dragi bo masz np. 40 lvl poleci Ci woi już taka radocha że hej , ja wybotowałem 80 lvl pójde na DL'e poleci mi dsm (o wartosci na allegro ~8 zł ;p) i też się cieszę ;] - i to bardziej bo jeszcze myślę sobie tak : haha pobociłem sobie pare nocek jak sobie spałem , odpoczywałem a wy zarywacie nocki żeby wbic nedzny lvlek
ty grasz dla kasy nie dla przyjemnosci ja np chcac lotnac ringa z foxa musze czaic 24h a ty se postawisz bota i nie musisz byc przy kompie
stary 20-01-2009, 22:00   #26
piramjida
Użytkownik Forum

piramjida's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2008

Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
Domyślny

Cytuj:
bo wy ludzie z nonpvp nie wiecie po co sie wbija lvle( no insult)
Nie jestem z non pvp, a levele wbija sie po to zeby miec wiecej przyjemnosci z gry. Wisi mi to czy zrobi to za mnie maszyna czy brazol na sharingu.

--------------------
piramjida jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-01-2009, 22:06   #27
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatyDevil Pokaż post
ty grasz dla kasy nie dla przyjemnosci ja np chcac lotnac ringa z foxa musze czaic 24h a ty se postawisz bota i nie musisz byc przy kompie
człowieku, wyjdź na dwór... zobacz śnieg spadł
Gierubesoen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-01-2009, 22:39   #28
R3T
Zbanowany

Data dołączenia: 15 09 2007
Lokacja: Sweden

Imię: Thoremos
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

Ja botuje to expienie to najnudniejsza rzecz w tej grze
R3T jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-01-2009, 23:01   #29
Kasiek123321123
Użytkownik Forum

Kasiek123321123's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Gorzów

Imię: niewazne
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 100
Domyślny

To dziala tak. Ktos moze spedzic kilkadziesiat h przed kompem wby wbic marny 50 lvl a z koleji 2 woli te kilkadziesiat godzin pochodzic po miescie. I wtedy do akcji wkracza bot
Meczace jest expienie caly czas na tym samym to jest poprostu monotonne i nudne.
Ja tm nigdy botow nieuzywalam i niezamierzam. Ale niemile wspominam wbijanie 50 lvl no life ;P
Moja stara jest tak na prawdę UFO, wszystko wam wyjaśnię.
Kiedyś zajebiste światło na*******ało od pokoju rodziców.
Wchodzę do pokoju a stara wypięta w stronę okna dupom.
Dupa jej tak iskrzyła jak gwiazda polarna.
No i to co te idioty z NASA i US and A mówią to jest nie prawda.
Manipulowali nami. Nie wierzcie im.
Kasiek123321123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-01-2009, 23:58   #30
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

bo w tej grze lvl = fun, a nie expienie, dziwne ze jeszcze tego nie zauwazyles
stary 21-01-2009, 00:47   #31
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasiek123321123 Pokaż post
To dziala tak. Ktos moze spedzic kilkadziesiat h przed kompem wby wbic marny 50 lvl a z koleji 2 woli te kilkadziesiat godzin pochodzic po miescie. I wtedy do akcji wkracza bot
Meczace jest expienie caly czas na tym samym to jest poprostu monotonne i nudne.
Ja tm nigdy botow nieuzywalam i niezamierzam. Ale niemile wspominam wbijanie 50 lvl no life ;P
Czegoś nie rozumiem. Skoro woli spędzić czas na zewnątrz niż levelować, to po co w ogóle zaczął grać w tą grę? Po co boci skoro nie ma czasu / chęci grać? Co za różnica czy wbijasz 50 czy 250? Robisz non stop to samo, expisz, expisz, expisz, nic innego, i gadanie "bo do tego jest nudno te same moby" to żadna wymówka, bo potem też hunci się te same moby. No ale teraz jest tak, idziesz do laski
-"hej mała cho ze mną do łóżka",
-"chyba zwariowałeś zboczku",
-"a szkoda, mam 200 lev w tibii",
-"oh bierz mnie tygrysie".
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-01-2009, 01:00   #32
Ziomalek'boss
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Czegoś nie rozumiem. Skoro woli spędzić czas na zewnątrz niż levelować, to po co w ogóle zaczął grać w tą grę? Po co boci skoro nie ma czasu / chęci grać? Co za różnica czy wbijasz 50 czy 250? Robisz non stop to samo, expisz, expisz, expisz, nic innego, i gadanie "bo do tego jest nudno te same moby" to żadna wymówka, bo potem też hunci się te same moby.
Zaczął gre w tibię bo CZASAMI jak mu się np. nudzi to sobie w nią gra no chyba że ty dom to masz 1 pokój 5 x 5 w którym stoi tylko łóżko i oprócz spania to cały czas jesteś na dworze. A to co napisałeś że ,,hunci się te same moby'' to nie ma sensu no chyba że chcesz porównac sobie frajde z bicia cały czas np. rotwormów do bicia demców/wrli itp. A różnica w tym że wbijasz 50 czy 250 jest taka jak już na górze napisałem większa frajda bo nie znam osoby której podobało się wbijanie np. 1-20 lvla bo po prostu to jest nudne...chyba że lubisz bic trolle ale to już twoja sprawa. A po za tym zapytaj się kogoś jaką postac by wybrał 50 lvl czy 250 lvl? - Odpowiedź jest prosta ;]
  Odpowiedz z Cytatem
stary 21-01-2009, 01:08   #33
Gierubesoen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Świat: Iridia
Domyślny

Cytuj:
Co za różnica czy wbijasz 50 czy 250?
Ano duża różnica. Jest wiele rzeczy które zrobisz na 250 lvlu, a na 50 możesz o nich pomarzyć ;-)

Cytuj:
No ale teraz jest tak, idziesz do laski
-"hej mała cho ze mną do łóżka",
-"chyba zwariowałeś zboczku",
-"a szkoda, mam 200 lev w tibii",
-"oh bierz mnie tygrysie".
Wiesz to z autopsji?

Nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem używania botów, bardziej jestem przeciwnikiem dzieci spamujących "DEDAC BOTERUW!!!!1111 TO SOM JE*ANE KU*WY I SMIECIE", które wiele chcą a gówno mogą.

Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 21-01-2009 o 01:11.
Gierubesoen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-01-2009, 01:22   #34
RailChris
Użytkownik Forum

RailChris's Avatar

Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska

Domyślny

Boty akutalnie nie dla mnie.
Kiedyś w dawnej Tibii używałem TibiaAuto, ale to dawne czasy.
Teraz od długiego czasu gram czystko bo szkoda mi chara.
Expie tylko w weekendy piątek, sobota ze względu na mój mega szybki net. W tygodniu (mimo "złej pogody" ktora dla mnie jest dobra) ide z kumplami grać w noge, na miasto etc. etc.
Wole sprzedac czas poza domem niż w świecie pikseli
RailChris jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-01-2009, 08:10   #35
juran_se_spychowa
Użytkownik Forum

juran_se_spychowa's Avatar

Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra

Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
Domyślny

A ja mam czas na granie, i to dużo, ale i tak dużo czasu botuje przyczyniają się do tego 3 czynniki:

- słaby net (dla bota, co to za problem?)

- nie lubie wbijać knightem 50 lvl'a manualnie

- skille, komu chce się wbijać 70/70 manualnie? (kiedyś byłem głupi to wbijałem ;p)

pzdr.
Nie lubię "matoluw"

09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937

15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~
juran_se_spychowa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-01-2009, 08:23   #36
..::QRAS::..
Manga & Anime

..::QRAS::..'s Avatar

Data dołączenia: 25 01 2005

..::QRAS::.. ma numer GG 638092
Domyślny

mi sie nie chce otwierac mobow i przesowac kase i itemki do bp xd lenia mam strasznego ...

" Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... "

..::QRAS::.. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-01-2009, 09:09   #37
Avidek
Użytkownik Forum

Avidek's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice

Avidek ma numer GG 3855365
Domyślny

Calkowicie zgadzam sie z postem CytrynowegoSorbeta. Teksty typu "boce bo wole sie spotkac z kolegami niz siedziec przy kompie" sa dla mnie naciagane jak cholera, bo jezeli ktos ma "fajne" zycie, kolegow, dziewczyne to ma gleboko w dupie swoj lvl w jakiejstam grze. Co ci da wybocony 200 lvl? Bedziesz dalej expil, tylko na innych mobach. Kase? Nie trzeba miec 18-stki zeby znalezc jakas dorywcza robote, zarobic wiecej niz na sprzedawaniu gp na allegro, poznac nowych ludzi i nauczyc sie paru rzeczy, ktore moga ci sie kiedys przydac. Dwusetny lvl w Tibii gowno ci da w RL, kontakty jak najbardziej.

Cytuj:
Ano duża różnica. Jest wiele rzeczy które zrobisz na 250 lvlu, a na 50 możesz o nich pomarzyć ;-)
Jezeli ktos nie ma o czym marzyc, tylko o tym zeby wbic jakistam lvl/miec ilestam kasy/huncic jakestam moby, to albo ma bardzo beztroskie zycie albo jest stukniety.
Avidek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-01-2009, 09:21   #38
Ekierka
Zbanowany

Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: b-stok

Świat: saphira
Domyślny

Z prostego powodu - ludzie mają rl life i pierdolą siedzieć kilka h na kompie, aby mieć jeden lvl więcej.
Ekierka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-01-2009, 10:17   #39
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ziomalek'boss Pokaż post
Zaczął gre w tibię bo CZASAMI jak mu się np. nudzi to sobie w nią gra no chyba że ty dom to masz 1 pokój 5 x 5 w którym stoi tylko łóżko i oprócz spania to cały czas jesteś na dworze. A to co napisałeś że ,,hunci się te same moby'' to nie ma sensu no chyba że chcesz porównac sobie frajde z bicia cały czas np. rotwormów do bicia demców/wrli itp. A różnica w tym że wbijasz 50 czy 250 jest taka jak już na górze napisałem większa frajda bo nie znam osoby której podobało się wbijanie np. 1-20 lvla bo po prostu to jest nudne...chyba że lubisz bic trolle ale to już twoja sprawa. A po za tym zapytaj się kogoś jaką postac by wybrał 50 lvl czy 250 lvl? - Odpowiedź jest prosta ;]
Jest dużo innych lepszych gier, które nie mają takich absurdów jak "boce bo nie mam czasu". I nie wchodź z butami w czyjeś życie, dziecko Ty może nie znasz, ale nie powiesz mi chyba że na SAMYM POCZĄTKU gry w Tibię już myślałeś "omg glupie roty ja już chce frosty /////////" Dla wielu osób 1-20 to najlepzy okres w grze... Nie zaprzeczam że ostatni

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen Pokaż post
Wymień je. Bo naprawdę, nie mam pojęcia czym różni się 50 lev od 250? Tłuczesz non stop te same moby o innej nazwie / lootcie / hp / exp i co? Nudzi was "expienie" a na takim 250 exp idzie BARDZO MOZOLNIE, to was nie nudzi? A może bocicie na demcach?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez juran_se_spychowa Pokaż post
- nie lubie wbijać knightem 50 lvl'a manualnie

- skille, komu chce się wbijać 70/70 manualnie? (kiedyś byłem głupi to wbijałem ;p)
Rozumiem, że gdyby na wstępnie dostawało się 50 lev i skille 70/70 to nikt na świecie nie używałby botów? Wciąż narzekacie jaki to OTS się z Tibii robi a to właśnie wy to tworzycie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ekierka Pokaż post
Z prostego powodu - ludzie mają rl life i pierdolą siedzieć kilka h na kompie, aby mieć jeden lvl więcej.
To mi wytłumacz, po co w ogóle w to grają? To tak jakbyś kupił chipsy o smaku... grzybowym? Są obrzydliwe i na pewno ich nie zjesz, ale niech sobie poleżą dla ozdoby.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-01-2009, 10:25   #40
Ziomalek'boss
Guest

Domyślny

Cytuj:
Wymień je. Bo naprawdę, nie mam pojęcia czym różni się 50 lev od 250? Tłuczesz non stop te same moby o innej nazwie / lootcie / hp / exp i co? Nudzi was "expienie" a na takim 250 exp idzie BARDZO MOZOLNIE, to was nie nudzi? A może bocicie na demcach?

To mi wytłumacz, po co w ogóle w to grają? To tak jakbyś kupił chipsy o smaku... grzybowym? Są obrzydliwe i na pewno ich nie zjesz, ale niech sobie poleżą dla ozdoby.

Nie rozumiem tego że cały czas piszesz że moby na których expisz na 50 lub 250 się wcale nie różnią... to tak jakby porównywac np. podniete jak ci brown POC z gohula poleci do radości gdy wylotowujesz mpa z 1 demca...Myśliż że co gościo zobaczy mpa i o no dobra , może byc... często jest tak że gościo przez pół godziny patrzy na te mpa i jest tak zadowolony że aż mu pała staje...

A grac nie musisz cały czas , ludzie grają po to żeby się czymś zając ale wtedy jak mają czas , zaużmy ktoś padł i zostawia bota na noc lub na czas pobytu w szkole wraca i już ma wszystko odrobione.Lub np. ma 79 lvl jutro jest poi nie chce mu się nocy zarywac żeby wbic lvl i zdążyc to zostawia bota.A tak po za tym z twojego myślenia wynika że jak ktoś ma grac to już musi byc no-life...

Ostatnio edytowany przez Ziomalek'boss - 21-01-2009 o 10:28.
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania