|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Stan: Niegrający
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]() Jezeli sprawia wam satysfakcje wbicie cyferki przy lvlu to gratulacje, spelniajcie sie dalej.
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 01 2009
Stan: Na Emeryturze
Świat: Antica
|
![]() Ja nie botuje ale lubie boterów bo łatwo ich zabić i dużo kasy można dropnąć.
Graj ręcznie, po co botować ? Wolę sam grać wbić troche expa dziennie, mieć mały lvl ale mieć przyjemność z gry.. Tak tak wiem że jak wybotujecie duży lvl to możecie huncić lepsze mobki i mieć więcej funa.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo wy ludzie z nonpvp nie wiecie po co sie wbija lvle( no insult)
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() sam sobie zaprzeczasz... np. ty pojdziesz na dragi bo masz np. 40 lvl poleci Ci woi już taka radocha że hej , ja wybotowałem 80 lvl pójde na DL'e poleci mi dsm (o wartosci na allegro ~8 zł ;p) i też się cieszę ;] - i to bardziej bo jeszcze myślę sobie tak : haha pobociłem sobie pare nocek jak sobie spałem , odpoczywałem a wy zarywacie nocki żeby wbic nedzny lvlek
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: W Garazu Odpalam Na Dotyk Smigam Motorem Bo To Mój Narkotyk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maty Devil
Profesja: Elder Druid
Gildia: Undead Shadows
Świat: Secura
Poziom: 220
Skille: 31
Poziom mag.: 85
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Gorzów
Imię: niewazne
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 100
|
![]() To dziala tak. Ktos moze spedzic kilkadziesiat h przed kompem wby wbic marny 50 lvl a z koleji 2 woli te kilkadziesiat godzin pochodzic po miescie. I wtedy do akcji wkracza bot
![]() Meczace jest expienie caly czas na tym samym to jest poprostu monotonne i nudne. Ja tm nigdy botow nieuzywalam i niezamierzam. Ale niemile wspominam wbijanie 50 lvl ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() bo w tej grze lvl = fun, a nie expienie, dziwne ze jeszcze tego nie zauwazyles
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
-"hej mała cho ze mną do łóżka", -"chyba zwariowałeś zboczku", -"a szkoda, mam 200 lev w tibii", -"oh bierz mnie tygrysie". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Ano duża różnica. Jest wiele rzeczy które zrobisz na 250 lvlu, a na 50 możesz o nich pomarzyć ;-)
Cytuj:
Nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem używania botów, bardziej jestem przeciwnikiem dzieci spamujących "DEDAC BOTERUW!!!!1111 TO SOM JE*ANE KU*WY I SMIECIE", które wiele chcą a gówno mogą. Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 21-01-2009 o 01:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska
|
![]() Boty akutalnie nie dla mnie.
Kiedyś w dawnej Tibii używałem TibiaAuto, ale to dawne czasy. Teraz od długiego czasu gram czystko bo szkoda mi chara. Expie tylko w weekendy piątek, sobota ze względu na mój mega szybki net. W tygodniu (mimo "złej pogody" ktora dla mnie jest dobra) ide z kumplami grać w noge, na miasto etc. etc. Wole sprzedac czas poza domem niż w świecie pikseli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() A ja mam czas na granie, i to dużo, ale i tak dużo czasu botuje
![]() - słaby net (dla bota, co to za problem?) - nie lubie wbijać knightem 50 lvl'a manualnie - skille, komu chce się wbijać 70/70 manualnie? (kiedyś byłem głupi to wbijałem ;p) pzdr.
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() mi sie nie chce otwierac mobow i przesowac kase i itemki do bp xd lenia mam strasznego ...
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Calkowicie zgadzam sie z postem CytrynowegoSorbeta. Teksty typu "boce bo wole sie spotkac z kolegami niz siedziec przy kompie" sa dla mnie naciagane jak cholera, bo jezeli ktos ma "fajne" zycie, kolegow, dziewczyne to ma gleboko w dupie swoj lvl w jakiejstam grze. Co ci da wybocony 200 lvl? Bedziesz dalej expil, tylko na innych mobach. Kase? Nie trzeba miec 18-stki zeby znalezc jakas dorywcza robote, zarobic wiecej niz na sprzedawaniu gp na allegro, poznac nowych ludzi i nauczyc sie paru rzeczy, ktore moga ci sie kiedys przydac. Dwusetny lvl w Tibii gowno ci da w RL, kontakty jak najbardziej.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: b-stok
Świat: saphira
|
![]() Z prostego powodu - ludzie mają rl life i pierdolą siedzieć kilka h na kompie, aby mieć jeden lvl więcej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
To mi wytłumacz, po co w ogóle w to grają? To tak jakbyś kupił chipsy o smaku... grzybowym? Są obrzydliwe i na pewno ich nie zjesz, ale niech sobie poleżą dla ozdoby. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nie rozumiem tego że cały czas piszesz że moby na których expisz na 50 lub 250 się wcale nie różnią... to tak jakby porównywac np. podniete jak ci brown POC z gohula poleci do radości gdy wylotowujesz mpa z 1 demca...Myśliż że co gościo zobaczy mpa i o no dobra , może byc... często jest tak że gościo przez pół godziny patrzy na te mpa i jest tak zadowolony że aż mu pała staje... A grac nie musisz cały czas , ludzie grają po to żeby się czymś zając ale wtedy jak mają czas , zaużmy ktoś padł i zostawia bota na noc lub na czas pobytu w szkole wraca i już ma wszystko odrobione.Lub np. ma 79 lvl jutro jest poi nie chce mu się nocy zarywac żeby wbic lvl i zdążyc to zostawia bota.A tak po za tym z twojego myślenia wynika że jak ktoś ma grac to już musi byc no-life... Ostatnio edytowany przez Ziomalek'boss - 21-01-2009 o 10:28. |
|
![]() |